Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
errol a ket tanyeros szabalyrol meg nem hallottam. ilyen van? :wtf:

amugy leszeded a hajtomurol a kis tanyert, betekered az also vegallas csavart es kesz is vagy.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
58-as vázméret kéne, egyébként rendben van az ára a felszereltségéhez képest szerintem. Sõt... nagyon is. Bár a váz gondolom elég régi típus. Ja... meg azért sem jó, mert valószínûleg versenyezni is fogok vele(ha nem is olyan sokat, de fogok), és ahhoz csak két tányért szabad használni tudtommal. Ha meg lecserélem, akkor új fékváltókar is kell, és szerintem a triplatányérost nem viszi el senki.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Ez? http://piacter.bikem...=252455&cat=all

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az a Giant nagyon reginek tunik. a Mali meg nem egy kategoria veluk

+1 szavazat a Wheeler-re
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem is a Wheeler, 100-ért jó vétel.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
http://piacter.bikem...=252318&cat=all
http://piacter.bikem...=252518&cat=all
http://piacter.bikem...=232860&cat=all

Melyik érné meg jobban?
Egyelõre csak a Wheelerrõl tudok egy keveset: kb. 5000 km van benne, a kerekekben kb. 1000, a stucni-kormány-lánc-fogaskeréksor szinte új.
Csak a bringákat nézve.(Mert lehetne azt is nézni, hogy van egy 1660g-os Shimano rotoros kerékszettem, amit berakhatnék versenyre... szóval ilyen szempontból nem lenne kérdés==> rögtön a Wheeler nyerne...)

Egyébként most ha a Giantnél a "fékváltó"(kar(?) Campagnolo Mirage, akkor az nem csak Campával tud váltani? Akkor abban is Campa kazettás hátsó agy van?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

2:13 és nekem sem esett jól. Az északi oldalon a hátszél kikészített... tartósan 55km/h 50-12vel. :D Respekt mindenkinek, aki végigment.

Nekem lassabb sor jutott, sot, de biza parszor megprobaltam lejjebb valtani az 50x12-rol. :) Erdekes volt 50 koruli temponal enni is, elotte sosem csinaltam ilyet.

De hogy milyen kemeny lehet a profiknak orakon at ilyen tempoval nyomulni egy nagy mezony kozepen, el se tudom kepzelni.

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás

Ha mar verseny, Matra kort tolta valaki?

2:13 és nekem sem esett jól. Az északi oldalon a hátszél kikészített... tartósan 55km/h 50-12vel. :D Respekt mindenkinek, aki végigment.

salieri81

salieri81

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
sziasztok! mi a velemenyetek a Opera Bernini bringarol ? http://www.subito.it...ena-5983653.htm

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de igen nagy eresztes.

ugy altalaban az a baj a BBB-vel, hogy mivel a tulajok ko milliomosok, ugy gondoljak hogy minden amit csinalnak, azt jol csinaljak. ami valahol igaz. viszont barmi javaslatod van, meghallgatnak, mosolyognak rad, aztan sz*rnak ivesen az egeszre.

RAUH-Welt
B E G R I F F

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

ezeket elkuldom a hollandoknak ha nem banod

Csak nyugodtan.

Mar elkuldtem az alap problemat, mint korabban is irtam. De nem nagyon mozdultak ra a temara. A valaszukat ismeritek. En nem sok ertelmet latom az alapjan.

Kivancsi vagyok azert mit valaszolnak. Ird majd meg!

szerk.:
Igy utolag gondolkodva, ha az olaszok tenyleg surun valtoztatjak a tanyer vastagsagat, adhatnak ugy, hogy lemarjak a kerdeses reszt a legkisebb meretre es adnak hozza hezagolo gyurut. Neten keresgeltem multkor es tenyleg van nehany meret: 2.8, 3, 3.5 es talan meg 4mm is. Ha mar nagybetukkel hirdetik, hogy szanaszet van CNC marva a cucc, akkor nem lenne nagy eresztes modositani a programot.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ezeket elkuldom a hollandoknak ha nem banod

RAUH-Welt
B E G R I F F

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
BBB lanctanyer megoldva

felszerelve

Hibátlan.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
urak,

szerintetek ez egy értelmes, jó ár/értékû összeállítás?

szett veloce 90000
váz biondo fire 64400
villa mizuno 24000
wheels khamsin 35000
gumik tufo 8000
nyeregcsõ r logic 3850
nyereg r street comp 7117
kormcsapi r comp 5830
kormány bikepos 3900
stucni pro L 5520

247617

250-ért nem látok készre gyártva jobbat

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

lenne egy Litespeed Vortex [regi, sarga feliratos, de nem hasznalt] olcson az Allez-em helyett. tudtok valamit rola? a tipusrol nem a markarol, azt en is ismerem.

Régen a Lotto csapatnál volt csapatbringa, ha nem tévedek, én ennyit tudok.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lenne egy Litespeed Vortex [regi, sarga feliratos, de nem hasznalt] olcson az Allez-em helyett. tudtok valamit rola? a tipusrol nem a markarol, azt en is ismerem.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Cujo

Cujo

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Sajnos nem, azt viszont halkan megjegyzem hogy a Trek alacsony kategóriás vázával megegyezõ geometriát csináltak 2007-ben az 1100-asnak.
De szerintem próbáld ki ha érdekel, vagy írj nekik. Segítõkészek szoktak lenni.

Akkor majd megnézem élõben, és kiderül mi a helyzet. Egyébként lehet, hogy országútis fronton is változások lesznek. Most olvastam, hogy a jövõ évi Gepida montik az eddigiektõl eltérõ geóval készülnek (a cég ugyanis lecserélte az eddigi vázbeszállítóját).

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

szike81, nem tudod esetleg hol lehetne a Gepida vázgeo adatait megnézni? A honlapjukon nem találtam semmit errõl, pedig nagyon érdekelne.

Sajnos nem, azt viszont halkan megjegyzem hogy a Trek alacsony kategóriás vázával megegyezõ geometriát csináltak 2007-ben az 1100-asnak.
De szerintem próbáld ki ha érdekel, vagy írj nekik. Segítõkészek szoktak lenni.

Cujo

Cujo

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
szike81, nem tudod esetleg hol lehetne a Gepida vázgeo adatait megnézni? A honlapjukon nem találtam semmit errõl, pedig nagyon érdekelne.

Nem hit kérdése. Adnak rá. Jók a vázaik, nagyon jók, igazi elnyûhetetlen darabok, de egy deka alkatrészt sem tudsz kiverni belõlük ha valami baj van. Ez az egyetlen bajuk.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Erdemes elettartam garit adni, mert keves ember tartja meg a vazat sokaig.
Foleg a dragabbakat cserelik azok, akik megengedhetik maguknak. Vagy ha nem is csereli, vesz masikat is melle, es joval kevesebbet fut a regi.