Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem is mondtam egy percig sem hogy orszaguti :) csak azt hogy az is acel es az is eltort
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

haveromnak DMR Trailstar acel vaza repedt meg kb egy honap alatt. a nyeregvazcso "tulnyulasa" ami vegulis mar a felsocso folott van. rendesen benne volt a nyeregcso, nem csak az utolso masfel centi tartotta.

Sose hallottam meg ilyen vazrol, rakerestem, de csak montivazakat adott ki. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Azon tûnõdöm, hogy egy pár éve volt a Campagnolonak elektronikus váltórendszere, de aztán egyszercsak eltûnt, aztán elõjöttek a 11 fogaskerékkel. Ez azt jelenti, hogy feladták az elöbbit és az utóbbival próbálnak versenyben maradni a "Di2"-vel szemben?

Azt gondolom a Shimano jol idozitette a dolgot, es nagyon jol marketingeli is. A profik es amatorok is egekbe dicserik, szoval muszakilag is odatettek. Az ara is jo magas, hogy ne szarjanak be a konkurensek. :) What's not to like?
Par ev, es lehet tok termeszetes lesz, kb. mint manapsag az STI/Ergo karok, es minden gyarto csinal majd elektomosat. No persze nem vagyok jos...

Campa11 kapcsan: Allitolag jovore a Cervelo Test Team Campyval fog menni. Erdekes lesz latni, hogy a 11 sebesseges rendszert tudjak-e jol hasznalni azzal a bonyolult kabelvezetessel, ami pl. az S3-as vazon van.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ez nem kis teljesitmeny, azert szogezzuk le! :) Hogy sikerult? Csak ugy mentel es bamm?

haveromnak DMR Trailstar acel vaza repedt meg kb egy honap alatt. a nyeregvazcso "tulnyulasa" ami vegulis mar a felsocso folott van. rendesen benne volt a nyeregcso, nem csak az utolso masfel centi tartotta.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Azon tûnõdöm, hogy egy pár éve volt a Campagnolonak elektronikus váltórendszere, de aztán egyszercsak eltûnt, aztán elõjöttek a 11 fogaskerékkel. Ez azt jelenti, hogy feladták az elöbbit és az utóbbival próbálnak versenyben maradni a "Di2"-vel szemben?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Nekem azért tört már el 2 acél vázam....

Ez nem kis teljesitmeny, azert szogezzuk le! :) Hogy sikerult? Csak ugy mentel es bamm?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

elsõ tulaj voltál? hányadik km-nél repedt?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Nem értek a karbonhoz, azért kérdeztem. Acélnál természetesen emberélet az elvárás :D

Fenti listához jön, hogy 75-100ekm-t egy kerékszettnek kellene bírnia, ha rendeltetésszerû a használat. De akkor már a kónusztól kezdve mindent cserélni kellett legalább 1szer. 1 váz pedig több kerékszett.

Fizetés - Paypal, akkor nem ugrik a pénzed. De fent írtam, hogy gyártótól, nem holmi piaci kofától kell venni. Ha piaci kofát akarsz, akkor irány devecser és hasonló színvonalas helyek.
Az alibaba karbonvázai között vannak jobbak és használhatatlanok is. Geometriát válassz jót, a többit meg bolti bringánál is csak sok-sok km után tudod meg. Ha ez az egyetlen karbonvázad lesz és ennyi a keret, akkor nem lényeges szempont, hogy egy Pinarello-hoz képest milyen (megjegyzem annak is vannak csapnivalóan szar modeljei, de Treknek is van olyan amit nem vennék meg). A kisebb brandek meg onnan matricáztatnak úgyis, a festés meg csak súlyt jelent.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Nem értek a karbonhoz, azért kérdeztem. Acélnál természetesen emberélet az elvárás :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

lementek az igények?

elvárt élettartam

acél 100e km
alu 35-40e km
karbon 10-15e km?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

alibabaval csak okosan!
ha onnan venni akarsz valamit, akár az én számlámra is küldheted a pénzt...
olvass kinti fórumokat, mielõtt pénzt küldenél nekik ;)

alibaba télleg nagy kamu, leglábbis az h 300kért veszel, full record pinarello price-t bora ultrával.....

http://shop.ebay.com...1.c0.m14&_pgn=3
de ez az értékelés elég meggyõzõ

ha láttok 60ast azonnal szóljatok:D

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
szép munka!

Köszi! Ami azt illeti, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ezért raktam fel a képet, de én is marhára meg vagyok elégedve az eredménnyel.:icon_cool

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
én is tele vagyok 9-es cuccokkal

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
lementek az igények?

elvárt élettartam

acél 100e km
alu 35-40e km
karbon 10-15e km?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
van egy pg970 es sorom, 11-23

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Köszi! Ami azt illeti, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ezért raktam fel a képet, de én is marhára meg vagyok elégedve az eredménnyel.:icon_cool

Most látom csak, hogy még fém alátétek is vannak, amik nem olyan hajlítottak mint a sárvédõ...ügyes!

Amúgy nincs valakinek fölösbe 9s (akár) használt hátsó lánckeréksora, lánckerekei, és váltói? Minél olcsóbb kéne, nemtúljó anyagi helyzetben lévõ osztálytársnak a félkész bringájára. ennyi hiányzik ahhoz hogy kész legyen.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Bloke: Perfekt, nemgányolós, DIY munka. Gratulálok :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha megnézed az alibaba.com oldalt, akkor ott megtalálod a gyártót. És még ezt a vázat is mondjuk 400USD-ért, valamint a nyergeket is. Szó nincs lopásról, valóban ennyiért adják, mert egy rakás mûanyag, amit ma már fillérekért gyártanak. ...

alibabaval csak okosan!
ha onnan venni akarsz valamit, akár az én számlámra is küldheted a pénzt...
olvass kinti fórumokat, mielõtt pénzt küldenél nekik ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Csak attol, hogy karbonbol van, meg nem egy jo vaz.

De szinte mm-re és szögre pontosan megegyezik a geo-ja a merida vázammal (Ami tökéletes nekem), viszon 1100g-al könnyebb. És a meridából városi bicót szeretnék.
Jettison pedig meggyõzött. Innentõl csak pénzkérdés...

Bloke: Perfekt, nemgányolós, DIY munka. Gratulálok :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Tökéletesítettem a sárvédõmet. Volt itthon egy régi Skoda/Dacia/Trabant/Polski(?)-ról való leffentyû, pont elég volt két kerékre, bár gondolom lehetne még hosszabb. És akkor mostantól egy reklámból vett mottóval élve: There is no off-season!

Feltöltött kép