Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Mar nem tudom hol olvastam a csavo maga irta. Egyebkent inkabb pont a profikra nem jellemzo, hogy a rajtpisztoly eldordulese utan 60-nal vagtassanak. Ez volna az "amator" stilus. Egyebirant erdekes, hogy iden a profiknal is nagyon sok versenyen volt megis ez. Egy interjuban olvastam, hogy ez reszben a nagy tekinteju bringasok (francia: patron) hianya miatt is van.

Mondjuk, ha más nem, az is gyanús, hogy ugyan abban a szerelésben van, mint a többi jelenetben, meg éppen ott lép meg a többiektõl, ahol a kamera van. Nekem mindegy, egyébként aranyos a video, de szerintem elég komolytalannak tûnik a srác (lehet, hogy én vagyok a sznob, de én pl. furcsálom, hogy nem kantáros a nacija DJ SpandX-nek)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Ha a 26-27. mp környéki jelenetre gondolsz, hát, ha az éles verseny, akkor a mi amatõr kupánk UCI Pro Tour.

Mar nem tudom hol olvastam a csavo maga irta. Egyebkent inkabb pont a profikra nem jellemzo, hogy a rajtpisztoly eldordulese utan 60-nal vagtassanak. Ez volna az "amator" stilus. Egyebirant erdekes, hogy iden a profiknal is nagyon sok versenyen volt megis ez. Egy interjuban olvastam, hogy ez reszben a nagy tekinteju bringasok (francia: patron) hianya miatt is van.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

az ilyen videok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az országúti kerékpárosokat elütendõ utsó ratyiknak tartsák az emberek. hogy teker már ez a pöcs? biciklizett ez valaha? ja és tényleg csak a váltó legyen DA, az a fontos

Így is van, nincs ebben semmi vicces. A kerékpár az komoly dolog kérem szépen.

Úgy kell tekerni, mint egy halálosztó gép:

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hm, azt tudod, hogy van benne egy jelenet, ami eles versenybol van? (Es az emberunk vezet)

Ha a 26-27. mp környéki jelenetre gondolsz, hát, ha az éles verseny, akkor a mi amatõr kupánk UCI Pro Tour.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

az ilyen videok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az országúti kerékpárosokat elütendõ utsó ratyiknak tartsák az emberek. hogy teker már ez a pöcs? biciklizett ez valaha? ja és tényleg csak a váltó legyen DA, az a fontos

Hm, azt tudod, hogy van benne egy jelenet, ami eles versenybol van? (Es az emberunk vezet)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás

Látom humorérzéked nem sok van, sz@r lehet mindent ilyen komolyan venni;)

Egyébként még én sem láttam, de nagyon jó:)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hehe, én még nem láttam :)
de a "kormány" a fixin nagyon kemény:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

tok jo hogy ez a video nem volt meg belinkelve egy csilliardszor. :mybad:

Az újszülöttnek minden vicc új :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tok jo hogy ez a video nem volt meg belinkelve egy csilliardszor. :mybad:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Alap:

aki még nem ismerné

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A házi készítésû szarpofozó a legritkább esetben olyan szép félköríves, mint a sárvédõ, ezért ha túl keskeny, vagy bénán van feltéve, akkor simán kifröccsenhet a víz róla oldalra. Pont a lábadra.

Kb. olyan mint amikor a csap alá teszel egy poharat a szájával vagy a talpával.

Na, így már értelek.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Ezt nem igazán értem, hogy lehet rosszabb, mint a semmi.

A házi készítésû szarpofozó a legritkább esetben olyan szép félköríves, mint a sárvédõ, ezért ha túl keskeny, vagy bénán van feltéve, akkor simán kifröccsenhet a víz róla oldalra. Pont a lábadra.

Kb. olyan mint amikor a csap alá teszel egy poharat a szájával vagy a talpával.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Igen kell, de mi tart vissza?

Esõben ha nem akarsz szmötyis lenni, akkor nem mész gyorsan, és persze jó öreg kamásli sokféle bajtól megoldhat.

Természetesen semmi nem tart vissza, csak vártam az ötleteket/megerõsítést/cáfolatot.

Leffentyût is csak ügyesen, mert adott esetben azt a vizet is kifröcsköli oldalra (ezzel együtt a lábadra) ami amúgy nem is zavart volna.

Nekem le is kellett szuperálnom róla (bár gyárilag is van egy picike rajta), és amennyire lehetett hátra/lefelé toltam az egész cuccot.

Ez most így bevált, de kamásli is elkél nagy retekben.

Ezt nem igazán értem, hogy lehet rosszabb, mint a semmi.

vagy el kell fogadni hogy ha szakado esoben biciklizel akkor nem csontszarazon fogsz megerkezni :)

Az esõvel nincs is gond, csak azzal, ami alulról jön.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
növésben levõ gyereknek minek új bicikli?

használt rsx szettes bringa acélvázzal ki is jön ennyiért. kevesebb a junior méretû váz, de ki lehet fogni

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
A segítségeteket szeretném kérni kerékpár vásárlás ügyében.
Van egy ismerõsöm akinek a 10 éves fiú gyereke duatlonozik és szeretne venni neki egy biciklit. Szerintem semmi extrát nem akar venni neki, csak annyira jót, hogy a gyerek heti 2szer 3-szor tudjon sportolni vele.
Milyen kerékpárt javasoltok és hol lehetne hozzájutni? Árban max 60-70e körül szóval egy leértékelt darab lehet befutó... tudom sokatoknak a hátsó váltója kerül ennyibe, de neki ennyi pénze van erre.
Köszönöm a segítséged!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vagy el kell fogadni hogy ha szakado esoben biciklizel akkor nem csontszarazon fogsz megerkezni :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Igencsak széles kell rá.Akkor nem megy a lábadra.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Hát, hogy olyan leffentyû kéne rá, ami egészen a földig lelóg.

Leffentyût is csak ügyesen, mert adott esetben azt a vizet is kifröcsköli oldalra (ezzel együtt a lábadra) ami amúgy nem is zavart volna.

Nekem le is kellett szuperálnom róla (bár gyárilag is van egy picike rajta), és amennyire lehetett hátra/lefelé toltam az egész cuccot.

Ez most így bevált, de kamásli is elkél nagy retekben.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Hát, hogy olyan leffentyû kéne rá, ami egészen a földig lelóg.

Igen kell, de mi tart vissza?

Esõben ha nem akarsz szmötyis lenni, akkor nem mész gyorsan, és persze jó öreg kamásli sokféle bajtól megoldhat.