@bloke: Je, te egy segg vagy!
De igen szep fajta!
(bocs, gyenge, tudom, leultem!)
Megbocsájtok, olyan ritkán humorizálsz.
Ha már az avatar elemzésnél vagyunk, te meg már csinálhatsz Alpe d'Huez mászást a Look-kal.
@bloke: Je, te egy segg vagy!
De igen szep fajta!
(bocs, gyenge, tudom, leultem!)
milyen az a citec ultralight utis kerékszett?
gugli nem nagyon okosított ki sajnos....
én pl. furcsálom, hogy nem kantáros a nacija DJ SpandX-nek)
Így is van, nincs ebben semmi vicces. A kerékpár az komoly dolog kérem szépen.
Úgy kell tekerni, mint egy halálosztó gép:
Flickr
Így is van, nincs ebben semmi vicces. A kerékpár az komoly dolog kérem szépen.
Úgy kell tekerni, mint egy halálosztó gép:
Mar nem tudom hol olvastam a csavo maga irta. Egyebkent inkabb pont a profikra nem jellemzo, hogy a rajtpisztoly eldordulese utan 60-nal vagtassanak. Ez volna az "amator" stilus. Egyebirant erdekes, hogy iden a profiknal is nagyon sok versenyen volt megis ez. Egy interjuban olvastam, hogy ez reszben a nagy tekinteju bringasok (francia: patron) hianya miatt is van.
Ha a 26-27. mp környéki jelenetre gondolsz, hát, ha az éles verseny, akkor a mi amatõr kupánk UCI Pro Tour.
az ilyen videok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az országúti kerékpárosokat elütendõ utsó ratyiknak tartsák az emberek. hogy teker már ez a pöcs? biciklizett ez valaha? ja és tényleg csak a váltó legyen DA, az a fontos
Hm, azt tudod, hogy van benne egy jelenet, ami eles versenybol van? (Es az emberunk vezet)
az ilyen videok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az országúti kerékpárosokat elütendõ utsó ratyiknak tartsák az emberek. hogy teker már ez a pöcs? biciklizett ez valaha? ja és tényleg csak a váltó legyen DA, az a fontos
tok jo hogy ez a video nem volt meg belinkelve egy csilliardszor. :mybad: