Pár hónappal ezelõtt, több oldalon volt kitárgyalva, hogy ki-ki hogyan oldotta meg, keress vissza.
Jaja latom azokat. Mindegy, azert el a kerdes, remel(t)em, hogy van egyszeru, kesz megoldas.
Pár hónappal ezelõtt, több oldalon volt kitárgyalva, hogy ki-ki hogyan oldotta meg, keress vissza.
Sor+lánc lerendelve.Pénteken érkezik,ha minden igaz.Lenne még egy kérdésem. Milyen patentszemet tudok alkalmazni a 10 sebességes Shimano láncnál? Az egy dolog hogy kapok vele a csomagolásban egy rögzítõ csapot, de utána ha szét szeretném szedni akkor gondban leszek.Jobban mondva nem a szétszedéssel lesz gondom hanem az összeillesztéssel.
Néztem a Sram Powerlock-ot csak hogy a Sram láncok 5,9 mm szélesek, a Shimano pedig 5,5 mm és gondolom hogy azért 0,5 mm elég nagy eltérés.Vagy mégsem annyira? Sram-on kívül valami más ötlet?
Szerintem nem volna egy nagy ördöngösség úgy megcsinálni, mint a Cervelo vázakon.
jaja. am ne számítsatok valami iszonyat színösszeállításra. nem eszerint építem a vasat. csak a funkcionalitás. am elkövettem egy apró hibát a nokon fékszettel amit vettem. nem számoltam vele hogy a vázon nincs megosztva a hátsó bowdenház, hanem végig házban fut....:S nincs elég szem:S
Merida vázon nincs megosztva?jaja. am ne számítsatok valami iszonyat színösszeállításra. nem eszerint építem a vasat. csak a funkcionalitás. am elkövettem egy apró hibát a nokon fékszettel amit vettem. nem számoltam vele hogy a vázon nincs megosztva a hátsó bowdenház, hanem végig házban fut....:S nincs elég szem:S
ha kész a gép megmutizod nekünk?
ha kész a gép megmutizod nekünk?
Melyik az a pedál, amiben rugó helyett carbonlapocska végzi a dolgát? És lehet cserélgetni, azzal állíthatod a kioldáshoz szükséges erõt.
Én se reszelek... az a 10 tekerés a meneten igazán nem sok.En meghagytam a sajatomet, nem tul zavaro, en mondjuk nem cserelek naponta (de hetente se) kereket.
"just chillin killin"
jaja, most reszeltem le a villáról a biztonsági bigyót, hogy ne kelljen szenvedni a gyorszárral
rakom össze