Mar csak talalnom kell, hol arulnak ilyet. (Cateye BS3 es BS5)
jaja, most reszeltem le a villáról a biztonsági bigyót, hogy ne kelljen szenvedni a gyorszárral
rakom össze
Klipszes pedálhoz szeretnék valahonnét pántot szerezni... Sajnos azonban nem igazán van ötletem hol álljak neki, teszkóban, obiban, ilyen helyeken nem igazán jártam szerencsével. Használt bringaboltban láttam ugyan kora õskori bõr pántokat fémcsattal, de azok úgy néztek ki hogy nem szívesen raknám rá a bicajra, se esztétikai, se megbízhatósági szempontból.
Van valakinek tippje hogy hol találok alkalmas pántot? Röltexen gondolkodtam még de azt már 15 éve nem láttam.
Klipszes pedálhoz szeretnék valahonnét pántot szerezni... Sajnos azonban nem igazán van ötletem hol álljak neki, teszkóban, obiban, ilyen helyeken nem igazán jártam szerencsével. Használt bringaboltban láttam ugyan kora õskori bõr pántokat fémcsattal, de azok úgy néztek ki hogy nem szívesen raknám rá a bicajra, se esztétikai, se megbízhatósági szempontból.
Van valakinek tippje hogy hol találok alkalmas pántot? Röltexen gondolkodtam még de azt már 15 éve nem láttam.
Jaja latom azokat. Mindegy, azert el a kerdes, remel(t)em, hogy van egyszeru, kesz megoldas.
Jaja latom azokat. Mindegy, azert el a kerdes, remel(t)em, hogy van egyszeru, kesz megoldas.
Pár hónappal ezelõtt, több oldalon volt kitárgyalva, hogy ki-ki hogyan oldotta meg, keress vissza.
Sor+lánc lerendelve.Pénteken érkezik,ha minden igaz.Lenne még egy kérdésem. Milyen patentszemet tudok alkalmazni a 10 sebességes Shimano láncnál? Az egy dolog hogy kapok vele a csomagolásban egy rögzítõ csapot, de utána ha szét szeretném szedni akkor gondban leszek.Jobban mondva nem a szétszedéssel lesz gondom hanem az összeillesztéssel.
Néztem a Sram Powerlock-ot csak hogy a Sram láncok 5,9 mm szélesek, a Shimano pedig 5,5 mm és gondolom hogy azért 0,5 mm elég nagy eltérés.Vagy mégsem annyira? Sram-on kívül valami más ötlet?