Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

tudom,hogy nem az az árkategoria de szimbolizálja,hogy mennyire érdemes alapossan körülnézni.nálunk az author ca5500 545.000 cseheknél ugyanez 400,000 kicsit lol

Pedig az authort ugyanaz a cég árulja itthon, mint a cseheknél. Nincs hazai forgalmazó.

A sebesség mindent megold.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
tudom,hogy nem az az árkategoria de szimbolizálja,hogy mennyire érdemes alapossan körülnézni.nálunk az author ca5500 545.000 cseheknél ugyanez 400,000 kicsit lol

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ha lecserélné a piros bandázst, eggyel kevesebb szín lenne a bringán, ami kicsit dobna rajta.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Apr

és ez sem okozhat csalódást
nagyon szép a daytona hajtómû, kár hogy az egész bringa ronda mint a bûn.
kérdés hogy a campa váltó és sram sor hogy zenél.
legalább fél éve hirdeti!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

van az aproban egy bianchi 928-as bringa

Apr

a pedál alapján az a gyanúm, hogy nem lehet széthajtva

shi kerékrõl nincs infom a hajtomu érthetetlen miért nem 105

ha találsz érveket az alkura, talán 150-re is le lehet vinni

A pedál alapján ne ítélj, biztos, hogy nem ezzel volt használva.

imoka

imoka

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Ahogy néztem újan, 105-ös szettel kb. 300e-tõl indulnak a gépek (pl. Merida road race HFS 904).
Nekem az idei Orbea Aqua tetszett meg nagyon, Bringaexpón sikerült 10% körüli engedményt "kicsikarnom" a listaárból a Tiagrás változatra. Persze még így is akadnak olcsóbb Tiagrás gépek a piacon (200-220 körül), de úgy gondolom összességében hosszú távon bõven ki fogja szolgálni ez a kerékpár az amatõr igényeimet (évi 2,5-3e km, túrázásra, sportolásra).
Én is próbálkoztam használtak felkutatásában, de sajnos elég laikus vagyok a témában és épp ebben az S-es méretben (ami nekem kell) nagyon ritka a használt. Egyet megnéztem, utaztam érte 130 km-t és elég gyanúsan ködösített a "tulaj", 99% hogy lopott volt. Ott is hagytam a parasztját... Úgyhogy végül úgy döntöttem spórolok még és inkább beleinvesztálok egy rizikó nélküli újba. A te méretedben és némi türelemmel, biztosan találsz majd megfelelõt. Vagy spórolgatsz még 40-60 ezret, esetleg ha nem sürgõs nyártól már tuti lesznek jó akciók.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
van az aproban egy bianchi 928-as bringa

Apr

a pedál alapján az a gyanúm, hogy nem lehet széthajtva

shi kerékrõl nincs infom a hajtomu érthetetlen miért nem 105

ha találsz érveket az alkura, talán 150-re is le lehet vinni

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
kb 350

PaulvanDyk

PaulvanDyk

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

PaulvanDyk, nézegesd gyakran az aprót, tényleg ki lehet fogni jókat. Én semmiképp nem ajánlanám a fentebb említett 30 ezres kategóriát: ha rád sóznak valami szart, akkor még kétszer annyit költhetsz rá, eladni meg nem tudod. A 150, amit rászánsz, az éppen kevés, hogy újból megkapd a minimum kategóriát, viszont használtat már nagyon jót kaphatsz, amin akár tovább is tudsz adni, ha mégsem tetszene. Találomra itt egy, pont a keretben volna, bár picike, úgyhogy csak illusztráció gyanánt:

Apr

Hát 30-ért tutti nem vennék vázat. Ez a bringa amit ide linkeltél újonnan mennyi lehet?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
PaulvanDyk, nézegesd gyakran az aprót, tényleg ki lehet fogni jókat. Én semmiképp nem ajánlanám a fentebb említett 30 ezres kategóriát: ha rád sóznak valami szart, akkor még kétszer annyit költhetsz rá, eladni meg nem tudod. A 150, amit rászánsz, az éppen kevés, hogy újból megkapd a minimum kategóriát, viszont használtat már nagyon jót kaphatsz, amin akár tovább is tudsz adni, ha mégsem tetszene. Találomra itt egy, pont a keretben volna, bár picike, úgyhogy csak illusztráció gyanánt:

Apr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás

Neveket tudsz mondani akarom mondani márkákat.

a múltkor láttam az apróhirdetésekben 1 colnago c40-est 8-as dura ace-el 185000-ért. asszem 54-es volt. szóval nézz körül a használtak körül is,lehet néha 1-1 gyöngyszemet is találni. ennek a bringának még a váza is többet ér annál,mint amit kértek érte.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
simán verem pocakra a tagot:)

személyes kedvencem a 144-es foton láthato 2 világháborus kerékpáros alakulat felderitöje:)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A 139es fotón nagyon király az a "pocakos sporttárs" a Kuota Queen K-n. :) nagyon jó képek van egy két igen komoly bringa is.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ezzel a Karbona-val olyan "veleszületett" ellenérzésem van. Szép-szép karbon karbon de mégis..

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
még annyi,hogy az idei sora már 9-es mig a tavalyi csak 8-as...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

pl: author a3300,merida road race 901....de kereshetsz beragadt tavalyi vagy az elötti modeleket is abbol még többet tudsz lefaragni

shimano sora szett alatt ne add azért,nekem is az van közel 20,000km tettem bele és tökéletes

ha cseh határ közelében laksz érdemes szétnézni ott is van,hogy durva akciok vannak

de várd meg más mit ir más,annyira nem vagyok pro a témában

PaulvanDyk

PaulvanDyk

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
vagy vegyél 30ért egy régi acélt, aztán ha rájöttél, hogy mi is kell neked, akkor veszel olyat, vagy raksz össze egyet...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

174cm vagyok akkor gondolom akkor 53-55 közöttinek kell lennie a váznak.

ha uj gépet akarsz akkor kb 190 körül vannak a belépö modellek 10% körül le lehet faragni az árbol.....

szabbyy

szabbyy

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Az idõfutamról készültek képek, jó nézelõdést!
Bicikli versenyfot

PaulvanDyk

PaulvanDyk

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
174cm vagyok akkor gondolom akkor 53-55 közöttinek kell lennie a váznak.