A kérdés ez volt:
"Egyéb olcsóbb megoldás?"
"õsi román szokás"
"sikeres ember ilyet nem csinál"
Index fórumon aranyköpések, majd késõbb szállóigék

A kérdés ez volt:
"Egyéb olcsóbb megoldás?"
koskormányon legbelülre nem lehet, vagy nem érdemes feltenni a montis váltókrokat? mert akkor csak 2 fékkar kéne, amit lehet olcsón szerezni, akár újat is.
Hát köszi szépen!
Nagyon szerettem volna új bringát venni, de nincs rá pénzem egyelõre, így megtettem ami tõlem telt és a pénztárcám bírta...
És sikeres ember ilyet nem csinál.
végre megtértél. köszöntelek a hívõk között.
MINDEN elismerésem, és hatalmas gratuláció az elképzelés megvalósításáért, és a kivitelezés minõségéért, elsõosztályú munka.
Ja és lõjetekle, campagnolo-t akarok!
Sziasztok! Van egy fasza kis Reynolds 501-es vázra épített gipiemme szettel szerelt bringám. Itt látható. Mint látható, egy komoly ráncfelvarráson esett át, azonban sajnos azzal a helyzettel állok szemben, hogy a középcsapágy széttekeredik, jobban mondva a jobb oldali csésze letekeredik már egy nem túl hosszúnak mondható 70km-es tekerés közben is. Kicseréltem a tengelyt benne, de teljesen hiába, még így is letekeredik. Egyéb tippeket és ötleteket várnék hozzáértõ emberektõl.
Hát köszi szépen!
Nagyon szerettem volna új bringát venni, de nincs rá pénzem egyelõre, így megtettem ami tõlem telt és a pénztárcám bírta...
Sziasztok! Van egy fasza kis Reynolds 501-es vázra épített gipiemme szettel szerelt bringám. Itt látható. Mint látható, egy komoly ráncfelvarráson esett át, azonban sajnos azzal a helyzettel állok szemben, hogy a középcsapágy széttekeredik, jobban mondva a jobb oldali csésze letekeredik már egy nem túl hosszúnak mondható 70km-es tekerés közben is. Kicseréltem a tengelyt benne, de teljesen hiába, még így is letekeredik. Egyéb tippeket és ötleteket várnék hozzáértõ emberektõl.
koskormányra MTB váltást szerelni õsi román szokás
RAUH-Welt
B E G R I F F
Pedig az authort ugyanaz a cég árulja itthon, mint a cseheknél. Nincs hazai forgalmazó.
Apr
és ez sem okozhat csalódást
nagyon szép a daytona hajtómû, kár hogy az egész bringa ronda mint a bûn.
kérdés hogy a campa váltó és sram sor hogy zenél.
legalább fél éve hirdeti!