Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34361 hozzászólás a témában

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
TOP Maratonoknál szokott lenni??

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nincs ilyenkor esõnap...?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Mi a rak lesz holnap a Kinok Kinjan??

túlélõverseny..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Triatlon...
Ahol tudtok tekertek, ahol sok a víz futtok, ahol nem bírtok már futni sem..... :)

De lélekben veletek leszek, csak pár km-el arrébb fogok vízibiciklizni :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mi a rak lesz holnap a Kinok Kinjan?? Bakker 100 km/h-s szelet is mondanak, de 3 centi eso es a 9 fok se tul biztato. :(

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem olvastam el. :) Ugyesen a lenyeget az elejere tettek, elbol kiszurtam es bezartam.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
ave, ne mondd már, hogy komolyan veszed

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Ne viccelj, en reg rohogtem ennyit es ilyen jol. :) Mero ironia az egesz.

Olvasd vegig. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez a fészbúkos euro cyclist mekkora egy kocsogseg mar. Csak Campagnolo, de a SRAM Red megis lehet. Erre mondjak, hogy dedó.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ez a 2 bringa lett kinézve.Az alsó narancs színû mérete 61-es,a kéké még egyenlõre talány,de írtam a tulajnak,megkérdeztem mekkora.
Tudom,hogy ez csak tapogatózás,de már nagyon kíváncsi vagyok hogy mekkora a kék váz,így ránézésre,összehasonlított alapon szerintetek van a kék 60-as?

http://imagerz.com/Q...EtvAwJXVg0fQAVR

A kék biztos, hogy van 60-as, és úgy tûnik, hogy legalább akkora ember használta, mint az unokaöcséd.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
vázként ez: Ker ?
úgy látom muffolt.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Nemrég mûtötték az unokaöcsém térdét,jól összevagdosták,és most h relatív egészséges,az orvos a kerékpározást ajánlotta neki az alkalmankénti gyógytorna mellé.Õ szobabiciklire gondolt,ilyen hitványra.Én meg ismerem és tudom hogy megunná rövid idõn belül,aztán csak a baj volna vele,foglalná a helyet stb.Ezért javasoltam neki hogy vegyen egy normálisabb kerékpárt, és ide jutottunk h régi outi muffolt acélváz...
Aztán egész belelkesedett,meg minél hamarabb el szeretné kezdeni a tekerést,csak ugye egész nagyra nõt,és elég ritka a 62es vagy attól nagyobb vázzal rendelkezõ kerékpár.Ha van akkor meg nem tetszik az ára neki.
Ezért keresünk kisebbet,ami még használható,hátha hamarabb találni.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Egy 203centis 120kg-os embernek keresünk bicót egyenlõre használt kategóriában,régi muffolt vázból.
Szerintetek mi az a legkisebb vázméret amit egy kihúzott nyeregcsõvel és hosszú kormányszárral meg lehet pályázni?!
Köszi

miért a legkisebb vázat keresitek? így túl nagy lesz a különbség a kormánymagasság és a nyeregmagasság közt

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás

60asnál mindenképp nagyobb kell

Ez a 2 bringa lett kinézve.Az alsó narancs színû mérete 61-es,a kéké még egyenlõre talány,de írtam a tulajnak,megkérdeztem mekkora.
Tudom,hogy ez csak tapogatózás,de már nagyon kíváncsi vagyok hogy mekkora a kék váz,így ránézésre,összehasonlított alapon szerintetek van a kék 60-as?

http://imagerz.com/Q...EtvAwJXVg0fQAVR

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
60asnál mindenképp nagyobb kell

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

már törölték de vmi magellán volt

hát igen használt kerékpárt szerintem ne ilyet vegyünk. gondolkodjunk újonnan megfizethetetlen áru vázakban és legalább 105-ös felszereltségben

80 ropi?

shi 600 fékváltókaros szett, vmi jó 32 küllõs mavic, ambrosio, fir kerékkel, 10 éves top-közép kategória vázzal (colombus nivacrom például)

Köszi a választ,ilyen volt,de már eladták tegnap:Magellan Gemini 2007

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.378 hozzászólás

Egy 203centis 120kg-os embernek keresünk bicót egyenlõre használt kategóriában,régi muffolt vázból.
Szerintetek mi az a legkisebb vázméret amit egy kihúzott nyeregcsõvel és hosszú kormányszárral meg lehet pályázni?!
Köszi

Zinn Cycles Custom Bikes, Custom Road Bikes, Custom Mountain Bikes and Travel Bikes and the Zinn Big and Tall Bike Shop | Zinncyles website náluk még kicsinek is számítana a 203 cm :)

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Köszi

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
már törölték de vmi magellán volt

hát igen használt kerékpárt szerintem ne ilyet vegyünk. gondolkodjunk újonnan megfizethetetlen áru vázakban és legalább 105-ös felszereltségben

80 ropi?

shi 600 fékváltókaros szett, vmi jó 32 küllõs mavic, ambrosio, fir kerékkel, 10 éves top-közép kategória vázzal (colombus nivacrom például)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Köszi!