nekem nyolcas sh-campa hibrid alsõcsöves váltókaros rendszer van a télimen. teszi a dolgát, nem kell sajnálni. kb tökmind1 mit teszel fel csak nagyjából legyenek kompatibilisek. sztem mondjuk campát drágább, körülményesebb fenttartani. amúgy úgy lett hibrid, hogy elõször full 8as campa volt fékváltóval, vmi alsó kat. nincs rajta típusjel. ez volt az elsõ versenygépem. aztán lett másik és ez télivé degradálódott. ahogy hullottak ki az alkatrészek egyre jobban elshimanosdott.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:34
Írta 2010. május 17. - 21:56
Írta 2010. május 17. - 21:48
Most hogy ilyen tartós a rossz idõ, tervezgetem, hogy összerakok valami "csótány" bringát, amivel rosszabb körülmények között is nekiindulnék a jövõben. Milyen szettet javasolnátok egy ilyen gépre? Inkább egy 6400as ultegra vagy egy 9es rendszer, esetleg Campa?
Írta 2010. május 17. - 20:08
Köszi.
Akkor valószínûleg az integrált felállást választom.
Egy Shimano 105 (FC5600) mennyire lenne kompatibilis a Sora 8-as szettel?
Idõvel cserélnék mindent 105-re de egy darabig a fent lévõ Sora szettel kellene mûködnie.
Mûködni fog. Keresztbe váltásnál elméletileg elõbb fog hozzáérni a nagy lánckerékhez a lánc.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2010. május 17. - 19:20
Én az elsõt.
Köszi.
Akkor valószínûleg az integrált felállást választom.
Egy Shimano 105 (FC5600) mennyire lenne kompatibilis a Sora 8-as szettel?
Idõvel cserélnék mindent 105-re de egy darabig a fent lévõ Sora szettel kellene mûködnie.
Írta 2010. május 17. - 00:00
Az atlagpulzusan dobtam hatast. De ha a maxhoz kepest nezem %-ban, akkor mar nem dobok hatast, csak hummogok, hogy eleg kemenyen nyomta.
Írta 2010. május 16. - 23:58
Írta 2010. május 16. - 23:58
Mi köze a max pulzusnak az eredményhez?
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Írta 2010. május 16. - 23:34
Írta 2010. május 16. - 23:19
Megtalaltam: http://www.kulloszag...remenylista.pdf
33. lettem, korosztaly 10. Hat ugy fest, tenyleg nagy tuleloverseny volt ez. Amikor letort a nyeregtaska, biztos voltam benne, hogy ez bukta, oszt megsem akkora.
33. lettem, korosztaly 10. Hat ugy fest, tenyleg nagy tuleloverseny volt ez. Amikor letort a nyeregtaska, biztos voltam benne, hogy ez bukta, oszt megsem akkora.
Írta 2010. május 16. - 23:05
Jettison,
Uhhh, kemeny adatok ezek!! Eloszor is grat, a gyoztesnek es a 2.-nak is! En kivancsi volnek a beszamolora, sajnos en sose tudom mi is tortenik elol.
Az en elmenyeim osszefoglalva:
Kinok kinja hu maradt a nevehez, bar joval rovidebb volt, es sokkal kevesbe hegyes. (csak 866m szintkulonbseg)
Az eso es a hideg nem sem konnyitette a dolgunkat, de a szel, na az probara tett mindenkit rendesen.
Foleg az oldalszeles reszek voltak durvak, szembeszelben meglepoen gyorsan tudtam haladni. De oldalszelben, egyes helyeken konkretan be kellett donteni a bicot, hogy ne fujjon le az utrol. Volt aki alol tenylegesen kifujta a bringat.
Elottem egy srac egy szelmentes egyenes szakaszon, a vizes favaleveken csuszott meg ugy, hogy perecelt.
Nekem 10km utan egy kisebb katyut elkapva letort a Fizik nyeregtaskam. (Senkinem nem javaslom, barmilyen praktikusnak is tunik!) Defektem nem lett, de 1 perc elment, amig visszamentem erte. Innentol erdekes volt, utolertem eleg sok embert, neha osszealltunk, de aztan mindenki lemaradt. (Azert a vegen a gyozteshez kepest kapott 30perc hatrany megmutatta, hogy nem en voltam ilyen eros)
Utos volt, de a hiradot nezve mi meg egesz jol megusztuk pl. Miskolchoz kepest.
Rendezes szerintem kituno, biztos, hogy tobb motoros, segito es rendor biztositta a versenyt, mint ahany indulo volt!
A papirra ragasztott csip viszont nem nagy otlet, szerintem senkinek nem maradt meg a celig, problemat mondjuk biztos nem okozott.
Ja nekem 29km/h atlag, es a max pulzusom volt 179.
Azta**** mekkora maxod van neked, hogy ilyen magasan birod tartani 2 es fel oran at??
Mondjuk meg is van az eredmenye. Ha mar eredmeny: Nem tudod hol van a neten?
Uhhh, kemeny adatok ezek!! Eloszor is grat, a gyoztesnek es a 2.-nak is! En kivancsi volnek a beszamolora, sajnos en sose tudom mi is tortenik elol.
Az en elmenyeim osszefoglalva:
Kinok kinja hu maradt a nevehez, bar joval rovidebb volt, es sokkal kevesbe hegyes. (csak 866m szintkulonbseg)
Az eso es a hideg nem sem konnyitette a dolgunkat, de a szel, na az probara tett mindenkit rendesen.
Foleg az oldalszeles reszek voltak durvak, szembeszelben meglepoen gyorsan tudtam haladni. De oldalszelben, egyes helyeken konkretan be kellett donteni a bicot, hogy ne fujjon le az utrol. Volt aki alol tenylegesen kifujta a bringat.
Elottem egy srac egy szelmentes egyenes szakaszon, a vizes favaleveken csuszott meg ugy, hogy perecelt.
Nekem 10km utan egy kisebb katyut elkapva letort a Fizik nyeregtaskam. (Senkinem nem javaslom, barmilyen praktikusnak is tunik!) Defektem nem lett, de 1 perc elment, amig visszamentem erte. Innentol erdekes volt, utolertem eleg sok embert, neha osszealltunk, de aztan mindenki lemaradt. (Azert a vegen a gyozteshez kepest kapott 30perc hatrany megmutatta, hogy nem en voltam ilyen eros)
Utos volt, de a hiradot nezve mi meg egesz jol megusztuk pl. Miskolchoz kepest.
Rendezes szerintem kituno, biztos, hogy tobb motoros, segito es rendor biztositta a versenyt, mint ahany indulo volt!
A papirra ragasztott csip viszont nem nagy otlet, szerintem senkinek nem maradt meg a celig, problemat mondjuk biztos nem okozott.
Ja nekem 29km/h atlag, es a max pulzusom volt 179.
Mondjuk meg is van az eredmenye. Ha mar eredmeny: Nem tudod hol van a neten?
Írta 2010. május 16. - 22:34
ami nem ázik át,abba beleizzadsz.
Van olyan anyag, ami nem azik at, es szellozik is es meg konnyu is: eVent. Ez persze eleg draga is, egy esokabat mondjuk kiskeraron idehaza kb. 50e.
Írta 2010. május 16. - 21:22
Írta 2010. május 16. - 19:40
Írta 2010. május 16. - 19:33
Írta 2010. május 16. - 19:01
voltam. 3. lettem abszolútban. 84kmt mentünk 110 helyett. de nagyon pokol volt. 6-10 fok, átlagban 8. 33,4es átlag 179es átlagpulzus. nagyon sok bukás a szél miatt, elfújta õket, meg a csúszós út miatt. még a kísérmotorosok is elestek, úgy h felvezettek többszáz m-re a spicc elõtt. egyik az árokban, másik az út közepén. nagyon hamar szétzilálódott a mezõny, kis csoportok voltak. sokszor 1fõsek. de miután beértünk a célba, az volt a legrettenetesebb. akkor lett ám hideg csak igazán. átölötözni fincsi volt. a "profi" körülmények azért elég túlzás volt az erste részérõl. konkrétan a célban abban a házikóban egy darab szék nem volt h legalább leülhessél.... de szép kordonok azok voltak, nehogy berohanjon egy õrült szurkoló... de egyébként a körülmények ellenére egész szépen lebonyolították a versenyt, szóval grat a szervezõknek, de sztem ehhez nem kellett volna az erste...
majd írok egy beszámolót a saját szemszögembõl a csapatnak, ha érdekel titeket akk megosztom veletek is...
na bocs az összeszedetlen mondatokért, még nem hevertem ki a dolgokat
majd írok egy beszámolót a saját szemszögembõl a csapatnak, ha érdekel titeket akk megosztom veletek is...
na bocs az összeszedetlen mondatokért, még nem hevertem ki a dolgokat
Írta 2010. május 16. - 18:13
találó volt azt elmondhatom...
Voltál? Milyen volt? Volt rövidítés vagy valami hasonló?
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 16. - 18:06
Írta 2010. május 16. - 16:18
Írta 2010. május 16. - 16:04
Sziasztok,
Melyiket tartjátok a jobb hajtómû+középcsapály kombinációnak?
1. Shimano Tiagra Integrált (FC-4500)
2. Shimano 105 Octalink (FC-5502+BB-5500)
Melyiket tartjátok a jobb hajtómû+középcsapály kombinációnak?
1. Shimano Tiagra Integrált (FC-4500)
2. Shimano 105 Octalink (FC-5502+BB-5500)
Írta 2010. május 16. - 11:34
Nekem is Decatlonos van sárga.
9 ezer magyar pénz volt. Átázni nem ázik át. 12-15 fok felett fázni se fázol benne. Ellenben bele lehet pülledni.
ÉS ha kesztyü is van rajtad akkor nehéz levenni.
Tegnap életet mentet. Fennt a hegyen (írottkõ) viharban.
Meg persze az is érdekes volt hogy hátszélben sík szakaszon fékeznem kell (nedves falevelek mindenütt).
Nem irigylem aki a Kínok kínjára ment (most tényleg találó a név
)
9 ezer magyar pénz volt. Átázni nem ázik át. 12-15 fok felett fázni se fázol benne. Ellenben bele lehet pülledni.
ÉS ha kesztyü is van rajtad akkor nehéz levenni.
Tegnap életet mentet. Fennt a hegyen (írottkõ) viharban.
Meg persze az is érdekes volt hogy hátszélben sík szakaszon fékeznem kell (nedves falevelek mindenütt).
Nem irigylem aki a Kínok kínjára ment (most tényleg találó a név

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére