Várjuk a részletest.
találó volt azt elmondhatom...
A sebesség mindent megold.
létezik kisméretre összehajthato országuti esö dzseki ami valojában nem ázik át?agu 20 aldis 30 kili után megadta magát:(
Azért a tegnapi Giro szakaszon se voltak ideálisak a körülmények. Naggyon kemény volt:)
A lényeget már megválaszolták, a pedantéria kedvéért teszem hozzá: nem csak a bütyök a különbség; a Shimano váltókábel 1.1 mm, a Campa 1.2 mm átmérõjû, ez megfelelõ házat is kíván. Egyidejûleg szereltem Campagnolo és Shimano ellátottságú gépet pár hete, figyelni kellett, nehogy elkeverjem. Versenygépnél számíthat ugyan, egyébként elmegy (még a Campa kábel is Shimano házban), nyilván lassítja (egy kicsit) a váltást.Campagnolo bowdenszett shimano dura ace-el kompatibilis? campához teljesen hülye vagyok, azért kérdezem, de állítólag hihetetlenül jó a bowdenszettjük (amikor meghzogattam egy fékkart, nekem is sokkal puhábbnak tûnt, kérdés hogy ez melyik alkatrésznek köszönhetõ...).
Nem is az esovel van a baj. Esoben lehet versenyezni.
Viharos eso kicsit mas teszta. 2006 aug 20-at tuleltem (a Margin hidon), de nem mindenki...
Igen szar idojaras miatt Tour szakaszt is roviditettek mar. (1996 Sestriere ugrik be, 46km-re vagtak meg)
Az is igaz, hogy volt, hogy mas esetekben meg hoesesben is siman megtartottak az adott szakaszt.