Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Jogos, a festés tévesztett meg :)

Hogy on-topic legyek..elkezdett készül ( get )ni az országútim, és a kerékválasztásban Fulcrum Racing 1 mellett tettem le a voksom..milyen könnyü, de mégse 500 kmenként cserélendõ könnyû külsöt és belsöt vegyek számításba?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Na, hogy segítsek lezárni a vitát: az északi egynaposokra sok csapat használ ciclocross bringákat, többek között a Milram is. Focus Mares Team

Feltöltött kép

Hogy akkor mindenkinek segítsgek képbe kerülni..és magamnak is, mivel ilyen festés az országúti gépükön szokott lenni, itt a cikk amiböl van a kép az elõzö oldalról
Pro Bike: Servais Knaven's Team Milram Focus Mares Paris-Roubaix | Cyclingnews.com

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Na, hogy segítsek lezárni a vitát: az északi egynaposokra sok csapat használ ciclocross bringákat, többek között a Milram is. Focus Mares Team

Feltöltött kép

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.606 hozzászólás

Miért én mit irtam? :D

A képen nem az volt, hanem egy ciklokrossz gép váza és villája. Én pedig belinkeltem azt a bringát, amirõl te azt hitted, hogy azt látod. Megvan?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

a 70kilómat simán megfogják a fekete 105ös fékeim..:)

túl nagy outis nem voltam, de nekem a mázsához is elég volt a 105-ös fék - még az elõzõ széria-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a 70kilómat simán megfogják a fekete 105ös fékeim..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

federka

federka

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sziasztok!
Fekete fékbõl mit javasoltok (shimano karhoz, 105-ös árkategóriában)?
Webshopokban 105-ön kívül találtam még SRAM Apexet és FSA Gossamert is, de ez utóbbi kettõrõl vajmi keveset tudok. Valakinek van bármi tapasztalata velük?

r.misi

r.misi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Köszönöm a segítséget.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
r.misi: En kompaktot javasolnek, tripla helyett mindenkeppen.
34-28 az tenyleg nagyon konnyu attetel, ettol kisebb szerintem csak extrem korulmenyek kozott kellhet. pl. csomagokkal tura az Alpokban, vagy Monte Zoncolan csak ugy.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Esetleg ez: Cursiera Focus Izalco Team MILRAM 2010-ROAD RACE , Preturi Cursiera Focus Izalco Team MILRAM 2010 , Magazin online ROAD RACE

Miért én mit irtam? :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

canti fékkel?

tipp: a roubaixra mentek vele

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.606 hozzászólás

Ez kérlek egy Focus Izalco Team Milram, a Milram csapatbringája

Esetleg ez: Cursiera Focus Izalco Team MILRAM 2010-ROAD RACE , Preturi Cursiera Focus Izalco Team MILRAM 2010 , Magazin online ROAD RACE

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
McEwen kis ember, valszeg kis tenyérrel, az meg befér a fkar ívjébe, nem kell a kormányon pihentetnie/támasztania a tenyerét

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

canti fékkel?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Ez meg egy ciklokrossz bringa...

r.misi

r.misi

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
sziasztok
most szeretnék országúti bringát venni.
A kérdésem az lenne ha nem túl acélos kondim van milyen hajtókart vegyek?
52-39-30 vagy 50-34.
Ezekkel lehet kérni az általam áhított bringát.
hátul 11-28 as sor van.
Misi

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
(ave véleményét osztom)
Még csak durván 5000km van a KeO Spint-ben de még mindig a hozzáadott szürkét gyalázom(a gumi már kezd meghalni róla).. nekem sok bajom nincs vele... ave véleményét osztom
Kicsit a Grip nehezebben old mint a delta... és tényleg nehezebb vele beletalálni. nállam sincs még nyikorgós hang.. pedig már vagy 10x alsógatyáig áztam vele...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

@bloke: Ez nagyon jo, csak keves kormany van benne.

A szerzõ azt írta, hogy a jövõben még bõvülhet. Érdekes, hogy azt írják, hogy a való világban senki nem használja úgy a hagyományos hajlítású kormányt, hogy az alja vízszintes volna. Robbie McEwen azért elég közel van hozzá.

Feltöltött kép

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
keo nagyon hamar kotyogós lesz. am az ultegra mellé számításba venném a 105öst is. vmi 4 gramm a különbség a párra... én ilyet vettem nem rég nagyon tetszik, és hibátlan a csapágya, elõtte lookom volt. am ismerõs keo 2 max carbon csodája is kotyog....

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nekem kb. 7000km lehet a Keoban. (Keo Karbon) Latszik kopas, nem veletlenul talaltak ki az acellemezt a Keo 2 Max-ra, de funkcionalisan semmi gond.
Nem nyekereg, mint a regi Delta szokott. En nehezebben talalok bele a stoplival, mint anno a Deltaval, de lehet csak bena vagyok.
Szet nem szedtem meg, csapagyazast szemelyes tapasztalatbol nem tudom milyen, az biztos, hogy egyelore semmi baja.
Nekem esztetika alapon is nagyon tetszik, de persze LOOK vazhoz nem is nagyon akartam volt mas markaju pedalt.
En mindenkeppen keteselyesnek vennem a helyedben: Shimano es Keo.