Azert szerintem senki se hulye, hogy kintrol rendeljen olyat, ami itthon is ugyanazon az aron van.
En meg olyat is vettem itthon, ami itt dragabb, de jobb, ha vissza tudom vinni, ha gondom van vele.
Khamsin az nem a Racing 7 szintje?
Khamsin az Racing 7 szintje igen. Azt is néztem, de mivel olyan szinten amin Én használom, a kettõ között sok különbség nincs, ezért inkább nézem azt is, hogy nekem melyik tetszik jobban és így viszont Khamsin nálam magasan elõbbre kerül, mint a Fulcrum.
Egyébként az arany, ami jobban menne a mostani kék bringámhoz, az 32ezer asszem Magyarországon és az nagyon jó, de kaptam szintén egy aranyról egy ajánlatot (használtan 25ezer) viszont lett némi problémám és nem tudom csak 1-2 hónap múlva megvenni, viszont aki ajánlotta, annak ráér, meg még néha napján használja, szóval, azt mondta lehet meglesz, de akkor már ha újonnan kell megvennem, akkor sem gond, mert a 32-t is ki tudom majd fizetni.
Am azért írtam, hogy külföldön mennyi, hogy hihetetlen, hogy milyen különbségek vannak (bár ez inkább a gyenge forintnak köszönhetõ), de a másik, hogy ezzel arra is céloztam, hogy már lassan olcsóbb lesz pl Mo.-rol venni külföldön is 1-2 cuccot. Bár a ruhánál, cipõnél azért még mindig jobbnak látom a behozatást.
Egyébként itt néztem:
Bikeexpress.hu