Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

már egyszer leírtam.
a conti súlyos pénzeket fizetett a hulladékkezelõ cégnek, hogy hordja el a selejtet. mígnem hans jürgen fejébõl kipattant az isteni szikra, hogy "hát a balkánra el tudjuk sózni ezt a szemetet, és még pénzt is kérünk érte" :)

Aztán kinek fáj ez... A hétvégi bicósok kapnak használható gumit szarért-hugyért, a félregyártott gumi addig sem a Földet mérgezi, a Continental is jól jár, a kereskedõ is jól jár, neked meg nem kötelezõ megvenned.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Hogy hívják azt a kis bigyulát szakszóval, ami a váz alsócsövén van és a váltóbovdent lehet vele tekergetni (vagyis a feszességét)? Lehet ilyet kapni külön valahol?

Cable stop (angol), butée de gaine (francia). Kapható Shimanoban is és Campagnoloban is, mindkettõbõl van mûanyag (7-10 euró) és fém (20-25 euró) is. Régi, bilincses alsócsõ váltóból csináltam két biciklire is.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
gyönyörû masinák a múltból annak, akit érdekel:

Ray Dobbins Bike Photo Gallery

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Szvsz mas okot nem latok, mint hogy kishazank a Conti szemettelepe.
De utanajarok en ennek jobban.

Ez olyan mint ami régebben vagy talán még most is nagy divat.
A németek megveszik nyáron a kocsit, és télen kell nekik a téli gumi. Valaki megfogja és a szinte teljesen új nyári gumit otthagyja a gumisnál. A gumisnak ez hatalmas nyûg, mert az ott veszélyes hulladék. Ekkor jön a vevõ, aki "ingyen" elviszi a gumit és kishazánkban jópénzért eladja nem kis haszonnal...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

a shimano forgalmazója bovdentámasznak hívja.

Bár az új vázaknál már nem is ott van ... hanem figyeg a kormány-váz bowdenház közepén...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás

Hogy hívják azt a kis bigyulát szakszóval, ami a váz alsócsövén van és a váltóbovdent lehet vele tekergetni (vagyis a feszességét)? Lehet ilyet kapni külön valahol?

a shimano forgalmazója bovdentámasznak hívja.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

már egyszer leírtam.
a conti súlyos pénzeket fizetett a hulladékkezelõ cégnek, hogy hordja el a selejtet. mígnem hans jürgen fejébõl kipattant az isteni szikra, hogy "hát a balkánra el tudjuk sózni ezt a szemetet, és még pénzt is kérünk érte" :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Ha jol latom, le volt festve a Continental felirat, de valaki "lekaparta"?
Talan a Continental markajelzes nelkul adta el valakinek, es az a valaki csinalt belole "Continentalt"?

az ugyan nem érné meg
nem kell ezen ennyit rugózni

van amelyik felirathibás, van amelyik üt nem kicist, van mérethibás, van "túlsötött" .....aztán egyéni szerencse hogy épp milyet fogsz ki
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Talan a Continental markajelzes nelkul adta el valakinek, es az a valaki csinalt belole "Continentalt"?

Nem kell összeesküvéselméletezni, simán elbszták a festését :) Volt már aki rongyosra fékezte, és ugyanúgy ott van benne a conti defektvédelem, amivel reklámozzák.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Sztem csak simán a nyomtatási hiba miatt került 'selejtek' közé.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Kinek van ilyen "B" jelu gumija otthon?

B jel pont hogy nincs rajta, de én ilyeneket hajtok:
Feltöltött kép

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
tehát valszeg a selejtet megveheted?... király... :D
hát inkább kifizetem a 30EUR-t érte...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hans-Juergen Schoder
(Regionalverkaufsleiter AUT, CH, SLO, HUN
Zweiradreifen/Two Wheel Tires
Continental
Division RU-PLT)

Hat ez nem eppen egy kategorikus igen/nem a "B" osztaly letezesere... Mindenestre a celkituzes/iranyvonal az pontosan az, amit vartam egy Continental szintu cegtol.

Continental CityContact 622/700C másod (Kerék | Gumiköpeny | Országúti/Trekking) | Kerékpár Webshop
Continental Contact 622/700 reflex (másod) (Kerék | Gumiköpeny | Országúti/Trekking) | Kerékpár Webshop
Continental Contact 622/700C másod (Kerék | Gumiköpeny | Országúti/Trekking) | Kerékpár Webshop
Continental Contact ExtraLight/Reflex 700C (másod) (Kerék | Gumiköpeny | Országúti/Trekking) | Kerékpár Webshop
Continental EcoContact reflex 622/700C (másod) (Kerék | Gumiköpeny | Országúti/Trekking) | Kerékpár Webshop
Continental SportContact reflex (másod) 622/700C (Kerék | Gumiköpeny | Országúti/Trekking) | Kerékpár Webshop
Continental TourRIDE 622/700 reflex (másod) (Kerék | Gumiköpeny | Országúti/Trekking) | Kerékpár Webshop

A sebesség mindent megold.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

A 28-asba joval kisebb nyomas kell, mint egy 23-asba, nem? Amit en lattam 28-ast az eleve max 4bar maxos volt. (No nem egy premium gumi)
Igy hiaba a nagyobb terfogat eleg kell legyen ugyanaz a patron.

Hát, az én Kenda Kwick Trax 28-asaimra az van írva, hogy 5,9 bar max, de derekasan bírja a 6.5 - 7.0-t is. Cserébe nem a világ legkönnyebb külsõje.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Urak érdemes lehet erre a vázra rámozdulni? Pozitívum-Negatívum? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Moser váz 58cm

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A 28-asba joval kisebb nyomas kell, mint egy 23-asba, nem? Amit en lattam 28-ast az eleve max 4bar maxos volt. (No nem egy premium gumi)
Igy hiaba a nagyobb terfogat eleg kell legyen ugyanaz a patron.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hans-Juergen Schoder
(Regionalverkaufsleiter AUT, CH, SLO, HUN
Zweiradreifen/Two Wheel Tires
Continental
Division RU-PLT)

Continental as a premium brand is interested in selling top premium
products,
in every single segment of biking.

We concentrate on producing high quality under the brand Continental, and
besides
that, we are not planning to do a budget or cheap brand, under another
brand name,
or under the name of Continental.

Hat ez nem eppen egy kategorikus igen/nem a "B" osztaly letezesere... Mindenestre a celkituzes/iranyvonal az pontosan az, amit vartam egy Continental szintu cegtol.