Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
25(és fél) évesen 201-es max. pulzus normális?
vagy csak túl fiatalos vagyok? :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Re: Lapierre
6,750 Kg szvsz kizart. Ez egy nehez kormany, nyereg, a Fulcrum Racing 3 peremes kerek az kifejezetten nehez (a kepen mas van, mint a szovegben), 7800 se eppen konnyu.

Mar nem annyira nehez...legalabbis az en 2011es Racing 3 settem 1,55 kgos..azert az nem olyan rossz

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lehet csak koszos. :)

Egyébként tudom ki árulja.

A sebesség mindent megold.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Kihagyhatatlan ajanlat! :))) Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ULTEGRA hátsóváltó

Szerintetek ez vegulis micsoda???
Feltöltött kép

pofátlanság...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Kihagyhatatlan ajanlat! :))) Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ULTEGRA hátsóváltó

Ezzel mi a bánat történt?
Vannak benne hátsó váltóra utaló jelek... de a szigetelõ szalag most tartozék? az tartja egyben? vagy csak ékeltek vele...?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Feltöltött kép

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

Ha jol latom a troc-velo-n inverz aukcio van, vagyis mennek lefele az arak (elozo ar magasabb mint az aktualis)

Kicsit zavaró... megnéztem vagy 5 TT gépet... de 5bõl 5-nek más volt a képen mint a leírásban :(

berza

berza

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Igazad van, valószinûleg stucnit cserélek-aztán meglátjuk.
Most ez van benne:
http://img703.images...42829rrrrrr.jpg
Igazság szerint a 7végén próbáltam egy
70es BPositive kb.15%emelkedésût de
egyrészt dögnehéz volt, másrészt nem is illett egy ilyen szép acélvázhoz.
Szóval 60as - könnyû darab kéne... de nem sokat láttam eddig.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Ha jol latom a troc-velo-n inverz aukcio van, vagyis mennek lefele az arak (elozo ar magasabb mint az aktualis)

Ez akkor van, ha nem tudja eladni: meghírdeti olcsóbban. Nem is ritka. Ám fordítva is lehet, ha sok az eszkimó, ilyet is láttam már, de ez tényleg nem e-bay (hanem jobb, bár persze szûkebb is).

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

6,750 Kg szvsz kizart. Ez egy nehez kormany, nyereg, a Fulcrum Racing 3 peremes kerek az kifejezetten nehez (a kepen mas van, mint a szovegben), 7800 se eppen konnyu.

Ez vsz így van, bár van ilyesmi súlyú Lapierre (6.8 kp) , Dura Ace kerekekkel és 7800 készlettel; a DA kerekeknél a Fulcrum 3 max 15-20 dekával nehezebb (de az persze máris túlmegy a hírdetett súlyon), emellett ez 55-ös, és a súlyt gyakran pl. 51-esre szokták megadni (ki érti ezt...). Akármennyi is az igazi súlya (nem lesz túl sok, 7.5 alatt saccolom), könnyû és jó gép.

Ami az eladót illeti, igen, a troc-velo-n licitálni is lehet, de az eladó (aki itt megadja közvetlen tel. számát) el is adhatja az elsõ jelentkezõnek, kevesebbért is (pl. ha telefonon alkusznak), rugalmasabb, mint pl. az e-bay. Az eladók regisztrálva vannak, névvel, lakcímmel, ez valamelyes biztosíték. Általában a vevõk is regisztrálnak, ez a francia félprofi, amatõr s néha profi biciklisták fõ cserebere helye. E-mail és értékelés (elégedett-e a vevõ v. eladó) is tartozik a regisztrált felhasználókhoz. Gyakori, hogy más kerekekkel adják, mint amit a fénykép mutat, persze pontosan tisztázni kell mindent elõre. Fizetéskor FrO-ban gyakori a csekk vagy banki átutalás, utóbbi MO-ról is megy (BIC, IBAN azonosítókkal), de a magyar bankok észrevehetõ (20-30 euró) átváltási sarcot is rátesznek (közvetett tapasztalat, azaz nekem Mo-Fr küldött pénznél történt).

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Elmondom hogy gondolkoztam:
Ha úgy veszük, hogy az átlagnál pl. 2cm-el rövidebb a karom,
akkor az otimális 53cm vázméret ezáltal 51cm-re módosulhat(??)

Ami még számitásba jöhet: beszerzek az 55cm Bianchihoz egy 60as stucnit(az minusz 4centit jelent)-elvileg akkor egyenértékû lesz egy 51 körüli vázzal.(felsõcsöhosszban)
Igazából más bajom nincs vele, minthogy hajlitottabb könyökkel tekernék, magyarul messze a kormány-fõleg alsófogásban.

véleményem szerint a karhossznak semmi köze a vázmérethez. a vázméret a testmagasság, a belsõ lábhossz és a felsõtest kérdése. ha rövid a karod (egyébként mit értesz azon hogy átlag – 2cm a karod? van átlag karhossz?), azt rövidebb stucnival érdemes korrigálni.

ha pl 53-as helyett 50-es vázat veszel akkor 3 cm-el kerül alacsonyabbra a kormány

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Philippe Gilbert FDJ-s Lapierre-je eladó egészen baráti áron (bár ha jól látom ez valami licitálós kikiáltási ár)

Lapierre hm xlite quipe franaise des jeux, Vente Occasion vlo route course sur Troc-Vlo

berza

berza

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Elmondom hogy gondolkoztam:
Ha úgy veszük, hogy az átlagnál pl. 2cm-el rövidebb a karom,
akkor az otimális 53cm vázméret ezáltal 51cm-re módosulhat(??)

Ami még számitásba jöhet: beszerzek az 55cm Bianchihoz egy 60as stucnit(az minusz 4centit jelent)-elvileg akkor egyenértékû lesz egy 51 körüli vázzal.(felsõcsöhosszban)
Igazából más bajom nincs vele, minthogy hajlitottabb könyökkel tekernék, magyarul messze a kormány-fõleg alsófogásban.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen, elsõre nekem is ez volt a megérzésem, hogy van benne anyag
-nem mai darab-mikori lehet a kilencvenes évek eleje?
Érdekes dolog a méret.Én 172vagyok és egy 55öst nyúztam a nyáron(55ös felsõcsõhossz) 100as kormányszárral, de úgy vettem észre
hogy meglehetõsen hosszú nekem. Úgy 4centit nyertem volna egy rövidebb stucni, amivel pont okés, de ha nem tévedek,
ezzel az 50essel + egy 110es stucni
ELMÉLETILEG ugyanott leszek.(???)
Kösz a biztatást:D

A szettet 93 és 98 között gyártották, de ez 93-94 körüli lehet.

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A 172cmhez kicsi lesz az 50es váz. Azt is vedd figyelembe, hogy egy 50es vázon alacsonyabban fogsz ülni, ha felhúzod a nyerget akkor meg nagyon mélyre kell majd hajolni, ami derék és hátfájdalomhoz vezet(het) plusz a vállöv hamarabbi kifáradásához. 53as körüli vázakat próbálj, azok között lesz a jó.

berza

berza

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Igen, elsõre nekem is ez volt a megérzésem, hogy van benne anyag
-nem mai darab-mikori lehet a kilencvenes évek eleje?
Érdekes dolog a méret.Én 172vagyok és egy 55öst nyúztam a nyáron(55ös felsõcsõhossz) 100as kormányszárral, de úgy vettem észre
hogy meglehetõsen hosszú nekem. Úgy 4centit nyertem volna egy rövidebb stucni, amivel pont okés, de ha nem tévedek,
ezzel az 50essel + egy 110es stucni
ELMÉLETILEG ugyanott leszek.(???)
Kösz a biztatást:D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Biztos találkoztatok vele és/vagy használjátok -én nem ismerem.
Mit kell tudni egy 8as fékváltós pezsgõ 105ös szettrõl?

A kérdés oka:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: barellia brügelmann 5O-cm!akciós!!!!

Jól kezelhetõ darab?

erre szoktam mondani,hogy ezekbe még volt anyag. megbízható cucc.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A 1056 egy kiraly szeria volt. Eleg sok ilyen alkatreszt vettem ujonnan (valtokat, agyat, RX-100-as "testver" STI-t) Massziv, ma is jol mukodnek.