Nem mindenki "a városban" él ám.
de arról nem tudok nyilatkozni
amúgy unokatesóm fodrász és azt mondta, hogy a fodrászok terjesztették el, hogy a hajvágással erõsödik a haj
Nem mindenki "a városban" él ám.
ha a borotválástól erõsödnének a szõrök, nem lennének kopasz emberek. The Effects of Shaving on Hair Growth aki ért angolul olvassa el, benne van a miértje annak, hogy a szõr/haj nem "erõsödik" a borotválássalEzt majd kérdezd meg egy kozmetikustól. Nem fog helyeselni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
jaja, az önkénts pinarello reklámszatyrok nem is értem minek vesznek koskorményos országutit, csak mert azon tuti kényelmetlen az orrot olyan magasan tartani
azért van aki köszön, bár hogy ennyire sok lett a bringás a városban, igazából már nem is elvárás szerintem
Aha! Akkor már értem miért nem köszön soha az óútisok 90%-a (még akkor se ha épp én is azzal vagyok). A maradék 10% meg tuti wookie, mint én
Aha! Akkor már értem miért nem köszön soha az óútisok 90%-a (még akkor se ha épp én is azzal vagyok). A maradék 10% meg tuti wookie, mint énaki nem borotválja az turista,nem országútis............. ennyi. és,hogy meddig? tokától bokáig
aki nem borotválja az turista,nem országútis............. ennyi. és,hogy meddig? tokától bokáig
aki nem borotválja az turista,nem országútis............. ennyi. és,hogy meddig? tokától bokáig
A kérdés. Miért kell leborotválni?
A kérdés. Miért kell leborotválni?
Csak engem zavar, hogy lassan minden olyan szakaszt ami túl meredek, túl poros, vagy esik az esõ törölnek a nagy körversenyeken. Könyörgöm, ha nincs korlát menjenek le 30-al és nem esik le senki, nem muszáj 80-al menni lefelé...Azt meg nem csodálom, ha az olasz nézõ felháborodik és torlaszol, amikor 7-8 órája kinn van a hegyen, hogy jó helye legyen, aztán mégsem jönnek arra, mert félnek.
Nem csak teged.Csak engem zavar, hogy lassan minden olyan szakaszt ami túl meredek, túl poros, vagy esik az esõ törölnek[..]