Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Az a vicces, hogy abban bringázom.

itt van pár kép a dologról, bár ez nem az enyém de az enyém is kezd hasonlóan kinézni.
felpolírozni nem akarom mert akkor csak folyamatosan bemattulna, mint ahogy az alsó képeken is látszik. Akkor már lakkozni is kéne.

Refinishing Ultegra Lever Arms - Road Bike, Cycling Forums

bringázz kesztyûben :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Érdeklõdnék, hogy itt mennyire ismert / általános az, hogy egyes Shimano fékváltókarok fékkarjainak felületén oxidációs nyomok lesznek, nem kicsik. szerintem a sós verítéktõl. Nekem a 6600-as ultegra fékkarjaim lettek ilyenek kb 7-8 hónap használat után. Még tavaj vettem észre de idén még csúnyább lett. Egyébként tisztán esztétikai probléma.
Láttam már tiagra karon is ugyanilyet de pl. az elõzõ bringámon lévõ 5500-as 105-ös karok 3 év használat után is olyanok voltak mint az új, ott ez nem jelentkezett.
Kiváncsi lennék, hogy a gyár mit reagált erre (külföldi fórumokon egyébként ez ismert dolog)

bringázz kesztyûben :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Talan az lehetett, hogy mar sikon is szenvedett.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Érdeklõdnék, hogy itt mennyire ismert / általános az, hogy egyes Shimano fékváltókarok fékkarjainak felületén oxidációs nyomok lesznek, nem kicsik. szerintem a sós verítéktõl. Nekem a 6600-as ultegra fékkarjaim lettek ilyenek kb 7-8 hónap használat után. Még tavaj vettem észre de idén még csúnyább lett. Egyébként tisztán esztétikai probléma.
Láttam már tiagra karon is ugyanilyet de pl. az elõzõ bringámon lévõ 5500-as 105-ös karok 3 év használat után is olyanok voltak mint az új, ott ez nem jelentkezett.
Kiváncsi lennék, hogy a gyár mit reagált erre (külföldi fórumokon egyébként ez ismert dolog)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

>Síkon leszakíthatatlanok, emelkedõn meg alapállóképességi zónában leszakadnak, annyira hihetetlen, hogy van ilyen.
En nem hiszek ebben. Marmint azt elhiszem, hogy nem szakad le sikon, mert miert is tenne, hatul legalabb 100Watt elonyben van.
De, hogy ha te GA-ban mesz, es ezt nem birja mogotted eroltetve se (hegyen andalogva is van 10-20Watt elony), az hihetetlennek tunik. Nem csak sporolni akart?

Szerinted én elhiszem ha nem látom? Biztos nem spórolni akart, ezzel azt bukta el hogy nem sprintelhetett a végén.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Síkon leszakíthatatlanok, emelkedõn meg alapállóképességi zónában leszakadnak, annyira hihetetlen, hogy van ilyen.
En nem hiszek ebben. Marmint azt elhiszem, hogy nem szakad le sikon, mert miert is tenne, hatul legalabb 100Watt elonyben van.
De, hogy ha te GA-ban mesz, es ezt nem birja mogotted eroltetve se (hegyen andalogva is van 10-20Watt elony), az hihetetlennek tunik. Nem csak sporolni akart?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
Hihetetlen!!!! Több mint egy percet kellett szerelgetnem, mire tovább tudtam menni. 10kilit mentem nyélen tök egyedül, mire sikerült nagy nehezen felérni... Enyhén szólva nem volt optimális kezdés...
Voltak még érdekes dolgok...

A másik, hogy megyünk, megyünk, kb. 10 km-rel a rajt után az egyik csávónak kitört az egyik küllõje a hátsó kerekébõl elõttem. De õ gondolta, jó lesz az úgy. Nem állt meg, mondjuk: "Küllõ!" Neeem, nem állna meg, miért is... egyszer csak -"mindenki nagy meglepetésére"- elkezd szambázni az úttesten, de az egész sávban, és elesett. -.- Dancs Marci, én neki, szerencsére tovább tudtunk menni. De most ilyen hülyeséget miért kell csinálni? És ha ezt egy 60 km/h-s lejtõ közben csinálja...?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A mai nemzetközi edzésen az életben is megtapasztaltam, hogy milyenek a sprinterek, persze csak kicsiben. :) Síkon leszakíthatatlanok, emelkedõn meg alapállóképességi zónában leszakadnak, annyira hihetetlen, hogy van ilyen. :)

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

"Olcso" aero kormany. :D
Feltöltött kép

2 stucni nyulik elore, ha nem latszana egyertelmuen.

ez nem új. régen mi meg mtb kormányvégre való bizbazt raktunk fel. utánoztuk a spinaci-t. :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
JA! Pelso nagy élmények:lassú rajt, körforgalom, jobbos kanyar. Esés. Elég hihetetlen volt, de az a baj, hogy gondolom, hogy nem az volt a béna, aki elesett, hanem valaki gondolom, nagyon elõre akart menni, aztán hopp, összeakadtak.
A másik, hogy megyünk, megyünk, kb. 10 km-rel a rajt után az egyik csávónak kitört az egyik küllõje a hátsó kerekébõl elõttem. De õ gondolta, jó lesz az úgy. Nem állt meg, mondjuk: "Küllõ!" Neeem, nem állna meg, miért is... egyszer csak -"mindenki nagy meglepetésére"- elkezd szambázni az úttesten, de az egész sávban, és elesett. -.- Dancs Marci, én neki, szerencsére tovább tudtunk menni. De most ilyen hülyeséget miért kell csinálni? És ha ezt egy 60 km/h-s lejtõ közben csinálja...?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

>Kerékpáros nem hord bokazoknit
??? Most mar ez is? :) Amugy miert? Mint a borotva? :) A Pelso gyoztes sem kerekparos akkor?

Nem mostani dolog :)
Mert csak. :)

Ha szõrös lenne a lába akkor is megnyerte volna. Sõt, bukósisak nélkül is.

Így kell kinéznie:
Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.390 hozzászólás

Tour of California 8. szakasz sprint "belülrõl"

http://www.youtube.com/watch?v=FA9AeYQTivQ

kicsit tengeri beteg lettem ettõl a viditõl,de azért jó. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Akkor most hogy kell kinéznie egy mai modern országútisnak ? :D
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Kerékpáros nem hord bokazoknit
??? Most mar ez is? :) Amugy miert? Mint a borotva? :) A Pelso gyoztes sem kerekparos akkor?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Kerékpáros nem hord bokazoknit (titokzoknit..stb) versenyen. kb mint utcán a szandál+térdzokni kombó. FYI.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

ez a kép teljesen életszerû.
Hushovd is kb ennyire lenne képes(stéherezni egy lakókocsi mögött) egy 200km es versenyen...:D

Minden bizonnyal.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

5069-esen érdekes a majd' térdig felhúzott zokni:)

Még mindig igényesebb feltépve, mintha le lenne tûrve. (szerintem)
Egyébként a direkt kerékpározásra kitalált zokni mennyiben különbözik az egyszerû sport bokazoknitól?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Az biztos egy rövidebb kompressziós zokni.
Profikon is látni...

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás

Nem tom' mar sima teamreplika mezeket hordani is olyan, amit kino az ember, de VB csikokat???? jeeez
http://x-iont.hu/fot...ixxion-p450.jpg

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Nem tom' mar sima teamreplika mezeket hordani is olyan, amit kino az ember, de VB csikokat???? jeeez
http://x-iont.hu/fot...ixxion-p450.jpg

ez a kép teljesen életszerû.
Hushovd is kb ennyire lenne képes(stéherezni egy lakókocsi mögött) egy 200km es versenyen...:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr