Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Re: Carrera
Much better than expected for the price

Nehez, nehez, de nem rossz, es szerintem igen olcso, bar nem vilagos, hogy most akkor 350 vagy 450. A 450 azert mar nem annyira olcso.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ja, még annyi, hogy nincs valakinek kölcsön idõfutamsisakja az OB-ra? (könyöklõ már úgy néz ki, lesz;))

Feleségül ne vegyelek? :D Rudy-t lehet tudok adni, de nincs normális védelme, csak aerodinamika.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nem hittem hogy ilyesmit még el lehet adni
Carrera TDF Ltd Review - BikeRadar
11.3 kg, nem semmi és nem fér be 100e ft alá, brrrrr

egy húszéves vázszett (3 kg: váz+villa) és a legolcsóbb kerék kombóval könnyebb bringát lehet összerakni, még fvkarokkal is

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Köszi!
Hmm, majd lesz beszámoló, de mintha olyat hallottam volna, hogy az utolsó száz méteren vette le õket, de nem akarok hülyeséget mondani.

Ja, még annyi, hogy nincs valakinek kölcsön idõfutamsisakja az OB-ra? (könyöklõ már úgy néz ki, lesz;))

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
PBG,
Hat le a kalappal! Masik korcsoport es eleg szep elony... Csak igy tovabb! :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ma valami piszok jol reggelizhettem, mert 2 vagy 3 koron at nem szakadtam le, es amikor megis, akkor is leginkabb a helyezkedes volt a gond, 3 reszre szakadt a mezony, en meg a harmadikban voltam persze. De 39-es atlag lett a vegen igy is, a spicctol 4p hatrany, de az elbolytol csak 2.

Azt hittem eloszor, hogy jobb sort fogtam, de egyreszt tavasszal mar az elso korben megusztam az emelkedon, masreszt az atlagpulzus ugyanaz lett 1bpm kulonbseggel.
Szoval nagyjabol ugyanaz az atlagpulzus akkor csak 34.5-os atlagot dobott, most meg 39-et. (oke, ez osszetettebb kerdes, de nem kicsi a kulonbseg)
Az elmezony percre ugyanazt az idot mente most is, mint akkor.

Áj em veri heppi!! :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

67 kg alatt szerintem simán bírja mindenféle kerékszett. ;)

Más: jó volt ez az Erste Tour. Végig a mezõnnyel voltam, nyertem az ötkörös versenyt, ezzel nyertem az F4 kategóriát is==> enyém a fehér trikó. :)

Gratulálok.
Az Arany hogy nyert, erõbõl megverte a szökésben a többieket?

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

ok, hogy másfél kiló, de mennyire nyeklik-nyaklik alattam amikor kiállok egy +10%os emelkedõn? (67kg)

67 kg alatt szerintem simán bírja mindenféle kerékszett. ;)

Más: jó volt ez az Erste Tour. Végig a mezõnnyel voltam, nyertem az ötkörös versenyt, ezzel nyertem az F4 kategóriát is==> enyém a fehér trikó. :)

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Általában gyorsszár és felniszalag nélkül adják meg.

Nekem is 2,2-2,3 között van a mostani, eddig nem súly volt az elsõdleges, hogy mire újítsak, de most valamiért ez is szóba került. Most 66 vagyok, de ideális súly nálam 62-63 között van/lesz, mondjuk nem mértem magam egy ideje, lehet már annyi vagyok. Ehhez kellene ugye a kerék, szerintem ez nem vészes.

Campa rotoros finomság.

Szóval 1,7 körül érdemes nézegetni. Jha tényleg, 1,7 gyorszárral, vagy nélküle?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nekem is 2,2-2,3 között van a mostani, eddig nem súly volt az elsõdleges, hogy mire újítsak, de most valamiért ez is szóba került. Most 66 vagyok, de ideális súly nálam 62-63 között van/lesz, mondjuk nem mértem magam egy ideje, lehet már annyi vagyok. Ehhez kellene ugye a kerék, szerintem ez nem vészes.

Campa rotoros finomság.

Szóval 1,7 körül érdemes nézegetni. Jha tényleg, 1,7 gyorszárral, vagy nélküle?
Ott virágozz, ahova elültettek!

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Aksium - wheels - road & triathlon - Mavic

Ebbe vajon bele van számolva a gyorszár súlya is?
Amúgy elvileg jövõ hétre ér ide, 600gramm ugrik le a bringáról :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ok, hogy másfél kiló, de mennyire nyeklik-nyaklik alattam amikor kiállok egy +10%os emelkedõn? (67kg)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Olvastam német fórumokot valaki 85kg-val megtaposta és 400km-t bírt alatta, szóval csak óvatosan...

én lehet belevágok,kereket nézegetek én is.durva könnyítés lenne nekem,mostani kerékszett 2,2 kiló

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én lehet belevágok,kereket nézegetek én is.durva könnyítés lenne nekem,mostani kerékszett 2,2 kiló

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
A témához kapcsolódik, találtam 1550g-os német kerékszettet akcióban 130Eur-ért (!), de nem mertem belevágni mert 80 kg fölött nem ajánlják:

Veltec RC-RR Laufradsatz schwarz fr Shimano

1700g körül, pl

Mavic Ksyrium Equipe: 1770
Fulcrum Racing 5 :1760
Ultegra 6700: 1650

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Közép kategóriás kerekeknél, mi számít jó tömegnek? Inkább úgy kérdem, kerék szettnél (sor/külsõ nélküli).

1700g körül, pl

Mavic Ksyrium Equipe: 1770
Fulcrum Racing 5 :1760
Ultegra 6700: 1650

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Közép kategóriás kerekeknél, mi számít jó tömegnek? Inkább úgy kérdem, kerék szettnél (sor/külsõ nélküli).
Ott virágozz, ahova elültettek!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Nincs különbség mtb és országúti lánc között, ha az elöbbit tudod szerelni, akkor az utóbbit is.

jaja. a hosszára voltam kíváncsi, elvileg 2 szemet rá kell hagyni, talán jólett

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

talán kerékcserénél könnyebb kivenni a kereket. gondolom én:) még csak barátkozok a technikával...
a lánc jó lett srácok?:)

Nincs különbség mtb és országúti lánc között, ha az elöbbit tudod szerelni, akkor az utóbbit is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

talán kerékcserénél könnyebb kivenni a kereket. gondolom én:) még csak barátkozok a technikával...

Eltaláltad.

A sebesség mindent megold.