Mennyit érhet egy ilyen dobozos NOS Mektronik szett? hátsóváltó fékváltókarok, kmóra minden vezeték stbstb kompletten, dobozostól. Még a doboz is tök új.
Nem nagyon kapkodnak érte:
MAVIC MEKTRONIC SET NOS | eBay
Mennyit érhet egy ilyen dobozos NOS Mektronik szett? hátsóváltó fékváltókarok, kmóra minden vezeték stbstb kompletten, dobozostól. Még a doboz is tök új.
Mekronic.>A Mavicnak már '93 körül volt elektromos szettje.
Csak ket nagy hibaja volt.
1. Wireless
2. Csak hatso valto
+1: ultragaz valtokar.
szerk:
Ja elõtte volt egy 901-esem, de annál meg ráfújtak a középcsapágy felfekvõfelületre, aminek a párhuzamosságára <0.1mm-t ad meg a Campagnolo az Ultra-Torque rendszerhez. Nos itt ez nem volt meg. Természetesen a szakik elszabták a marást, alámentek a minimum méretnek, így az a váz ment a levesbe.
Számomra a Merida nem okozott felhõtlen örömet.
Cannondale vagy Specialized lesz a következõ vázam az tuti.
szerk2:
Gondolkodtam, hogy írok a gyártónak, hogy lássák mit adtak ki a kezük közül.
Alátét nem segített volna?Természetesen a szakik elszabták a marást, alámentek a minimum méretnek, így az a váz ment a levesbe.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Új vázat készülök vásárolni, a régi Meridám a papucsnál megadta magát... javítás után egy hónappal ismét... nem kisértem tovább a sorsom.
Errõl kinek mi a véleménye?
Merida Race Lite 904 2011 országúti vázszett ? váz ? Bikemag
Jövõre meg már lesz Sora is elektromos? Aztán szép lassan eltûnik a bovden?
Jövõre meg már lesz Sora is elektromos? Aztán szép lassan eltûnik a bovden?
itt van egy eleg reszletes leiras [korabeli katalogus beszkennelve pdf-ben igen jo minosegben]
Shimano Airlines derailleur (AR01)
de amugy ez DH cucc volt, nem orszaguti.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Régebben volt a Shimanonak sûrített levegõvel is próbálkozása, arról nincs képe valakinek? Egy patronból ment a levegõ, és félig elektronikus volt a cucc. Ha jól emlékszem talán 2000-2002 körül volt.Nem tudom, miert, de ezt meg mindig nem lattam sehol magyar site-on, pedig mar nem is friss.
RAUH-Welt
B E G R I F F