Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ott az elso kepen az egy igazan erdekes kormanyfogas ;) gondolom a konyoklo hianya

de amugy gratula!

Ebben a korosztályban nem lehet használni.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Szerintem örvendetes, hogy ilyen márkákat is behoztak Magyarországra! És nem mellesleg nem kevés cuccal szponzorál egy egész csapatot.

Ez meg a beszámolóm: Pelikán János tarolt az OB-n | Országúti :)

ott az elso kepen az egy igazan erdekes kormanyfogas ;) gondolom a konyoklo hianya

de amugy gratula!
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Szerintem örvendetes, hogy ilyen márkákat is behoztak Magyarországra! És nem mellesleg nem kevés cuccal szponzorál egy egész csapatot.

Mondom én, hogy te leszel Magyarország Sagan-ja. Megkeresés még nem volt?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

csak nem errol volt szo. nem ket embert kell osszehasonlitani hanem ugyanazt az embert a ket bringan. akkor ott a kulonbseg feketen-feheren.

természetesen. ezét írtam, hogy belátom a tévedést. de utána hozzátettem, hogy egy versenyen sohasem két ugyanolyan ember küzd egymással, tehát egy dolog a szélcsatorna, de teljesen más pl a mentális felkészülés. szerintem elég egyértelmûen fogalmaztam.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Örülj hogy lehet kapni. Egy kerékpározást szeretõ motorkereskedõ forgalmazza õket, hobbiból. Menj el a boltba, és nézz szét.

Salgótarjánban is van egy ilyen motor kereskedõ, õ a Karbona márkát forgalmazza, beugrottam egy kerék táskáért, és az álam le esett olyan Rotor hajtómûveket láttam:KARBONA kerkprok

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Hát... hétfõn kaptam két oltást, a jobb karom nagyon elkezdett fájni, mindegy, elmentem egy órára ide a homokba, hogy szokjam a montit (Buda óta nem ültem rajta :D). Hazaértem, ráz a hideg=> estére már láz, tegnap is maradt, sõt feljebb is ment (39,4 :S). Mára szerencsére elmúlt a láz, mentem 1,5 órát országúton, viszont a terepezést még nem nagyon bírná a karom, úgy érzem. Remélem, vasárnapra már bírni fogja a "megrázkódtatást". :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Vasárnap meglesz a 3. mez is? :)

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

és van náluk bont csuka

Meg HED, ZIPP kerekek, equinox karbon cuccok és Castelli ruhák. :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Örülj hogy lehet kapni. Egy kerékpározást szeretõ motorkereskedõ forgalmazza õket, hobbiból. Menj el a boltba, és nézz szét.

és van náluk bont csuka
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

megnéztem a cervelo.hu oldalt. mit mondjak, gyász, hogy az alkatrészeket kb google fordítóval "magyarosították"

Cervélo – Tágítjuk teljesítmény kerékpározás határait

éljen a kapaszkodó, a seat után és a palack ketrecek

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

a csaj szerintem bp tányéros hajtómûvel volt...

megnéztem a cervelo.hu oldalt. mit mondjak, gyász, hogy az alkatrészeket kb google fordítóval "magyarosították"

Cervélo – Tágítjuk teljesítmény kerékpározás határait

éljen a kapaszkodó, a seat után és a palack ketrecek

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Cervélo S5

a csaj szerintem bp tányéros hajtómûvel volt...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

lehet s5 vagy s3, ha az van jobban ott fejben aki s3-on ül, akkor hiába a szuper aerodinamika.

csak nem errol volt szo. nem ket embert kell osszehasonlitani hanem ugyanazt az embert a ket bringan. akkor ott a kulonbseg feketen-feheren.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

100km-en 1.5perc elony. 0.7% javulas.

akkor visszavonom amit írtam, nem volt igazam, elég sokat számít. de még akkor is azt gondolom, hogy az emberen több múlik. lehet s5 vagy s3, ha az van jobban ott fejben aki s3-on ül, akkor hiába a szuper aerodinamika. (csak hogy kicsit kössem is az ebet a karóhoz)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
100km-en 1.5perc elony. 0.7% javulas.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Cervélo S5

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Van olyan tüneted, hogy az egyik oldalad kevésbé hajlékony, mint a másik?

laktóz érzékeny vagyok, de ilyet még nem tapasztaltam
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Hagyják, hogy elbízzák magukat. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ezt a Leopardnal furcsallom csak igazan...