Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
Jelenleg karbon kulacstartom van, megis hasonloan erzek mint egy oraval ezelott!
Ket tegla alaku tomb valoban nem nezne ki jobban, ebben igazad van, csak ez nem tegla alaku! :)
Onnantol fogva, hogy mukodik, letisztitja a bringa kinezetet, nekem raadasul meg tetszik is ( nyilvan nem fog mindenkinek ), nekem nincs tobb kerdesem :)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Szerintem a Karbon kulacstartók, meg a Specinek a kulacstartói elég jól néznek ki, de tény, hogy ez elég minimal. Mondjuk nem tudom miért szebb, hogy ott van két ilyen tégla alakú tömb, mint a Specialized kulacstartó, ami színesbe, azért jól néz ki a bringán.

Amúgy meg magad is elõ tudsz állítani ilyet, hangszóró mágnesbõl, ami azért igen csak erõsen fog, csak egy pici 'hozzáértés' kell, amit inkább igényességnek mondanék.
Ott virágozz, ahova elültettek!

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
Tudom, hogy a kulacstartok kizarolag funkcionalis szerepet hivatottak szolgalni, de mindig is utaltam, ahogy a kulacstartok, meg a kecsesebbek is beleronditanak a bringa kinezetebe..
Ezert is volt hatalmas orom amikor ratalaltam a kovetkezo rendszerre, szamomra teljesen uj volt, ezert gondoltam belinkelem ide is, hatha vannak meg masok is igy ezzel..
Feltöltött kép

Magneses megoldas, beszamolok alapjan nagyon jol mukodik!
Rendeltem egy csomagot, amiben van ket kulacstarto, illetoleg hozza 5 db 700 ml-es uveg, szoval 1-2-t ha el is kever vhova az ember meg akkor sincs nagy gaz! 1 heten belul meg kene jonnie, ha valakit erdekelne majd beszamolok!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Na, hova dughatták el a Di2 akksit?

Pro Bike: Tejay Van Garderen's HTC-Highroad Specialized Project Black S-Works McLaren Development Bike Tour De France | Cyclingnews.com

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Feltöltött kép

Anti Schleck Device.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem olyan magyarázat rémlik, hogy elöl-hátul legkisebb fogaskerék áttétel miatt nagyon hátrahajlott a váltó és beleakadt a fogaskeékbe a "farka". Nem mentette volna meg a chainwatcher.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ajj, az mindig veszélyes. :/

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tavaly kistanyer konuszon ment, akkor tortent a "valami". Chain suck leginkabb.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Fúú, ezt a maratont kipróbálnám. : O

Andy cikk... "Rider's height: 1.86m (6ft 1in)
Rider's weight: 68kg (150lb)"

Ugyanilyen paraméterekkel rendelkezem, úgyhogy akármikor alám tolhatják ezt a kerékpárt!:D
Nem a nagytányérról esett le a lánca tavaly? Ultegra sor, hogy elérje a határt. ;) Okos ez az integrált sebesség-pedálfordulatmérõ.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Kb. mint az sms warez... A legnagyobb g*c*seg lopott dolgot penzert arulni.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
lehet rátalált a freecaster-re,aztán azt hiszi nem ismerjük:-)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
eladó Tour de France 2011 livestream link « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

ez meg mi a túró? Prudhomme tud errõl :D ?
11:38:11 IM 2012

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Kb 8km ig jutnék ezen a versenyen.. :D Na lehet az elsõ hegyet még túlélném, de a Pordoira már nem biztos hogy felérnék..

Én se vagyok olyan hû de erõs, de azért 55kili lemenne megakadás nélkül, onnan meg a Giau-ig már nem tûnik olyan vészesnek, ellenben 87.2-nél megállnék kb.... :D
Ott virágozz, ahova elültettek!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ez elég gyengéd szintrajz!:P
Így ránézésre több mint 4000m szintemelkedés, gondolom elég durcás leszel a végére.:D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ovatos tempot fogok menni, az elejen semmi olyasmi forgatas/pulzus nem lesz, mint amit itthon szoktam. 34x27 lesz, a Giaun persze ez hatareset lesz, eleg alacsony pedalfordulattal fogok felmenni, ha felmegyek. Mivel okosan tervezett a palya, ~80km utan van lehetoseg egy levagasra, akkor kimarad a Giau, es kb. 110km lesz a tav. Remelem nem kell majd elni ezzel a lehetoseggel.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
Pro Bike: Andy Schleck's Leopard Trek Trek Madone 6.9 SSL Tour De France | Cyclingnews.com

Schleck gyorsan írt egy cikket a cyclingnewsra :-) és nem felejtette el feltenni a láncleesés-blokkolót sem

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem most, jovo hetvegen lesz:
Feltöltött kép

Jól néz ki. Milyen áttétellel mész? :)

A sebesség mindent megold.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
Jesus

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Kb 8km ig jutnék ezen a versenyen.. :D Na lehet az elsõ hegyet még túlélném, de a Pordoira már nem biztos hogy felérnék..
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nem most, jovo hetvegen lesz:
Feltöltött kép