Shimano Dura-Ace Di2 SM-EW79A-E Front Wire Kit at BikeTiresDirect
Szerintem ez az: Shimano Dura Ace Di2 TT / Tri Switch Set 10 Speed / Double £199.99
Nem tudom mezõnybringán mi értelme, valószínûleg "tartalék" ha a fékváltókar elromlana?
Szerintem ez az: Shimano Dura Ace Di2 TT / Tri Switch Set 10 Speed / Double £199.99
Nem tudom mezõnybringán mi értelme, valószínûleg "tartalék" ha a fékváltókar elromlana?
Minden Di2-vel szerelt bringán látni. Azt hiszem ott lehet állítani, ha menet közben elállítódik.
elsõfék bovdenjére rögzítve? vagy azmiaz ami ott van? az akkut meg éppen töltik
The Top Tube Flares Outward And Curves Downward As It Joins The Head Tube In What Is Now A Specialized Trademark Frame Feature. Photos | Cyclingnews.com
The Extra-wide Top Tube And Down Tube Give The Head Tube A Distinctly Curvy Profile. Oh, And That Ominous Figure Standing In The Background? That's Part Of The Team's Security Detail. Photos | Cyclingnews.com
"On-the-fly adjustment
By twisting the grooved center section (with the Angelo Morelli etching) Basso can raise his saddle up to five millimeters while he rides in one millimeter increments. It’s a pretty interesting idea and maybe Basso feels that he can benefit from having a slightly higher saddle in some situations. "
Ez meg minek (állítható nyeregcsõ)???
Flite téma: akinek klasszikus Flite, vagy hasonló formájú nyerge van, hogyan használjátok?
Nem hinnem, hogy megeriKis segítséget szeretnék kérni
Mennyire éri meg Shamal Ultra mellé egy Bora-t venni? Érezni lehet a különbséget? Errõl szóló fórumokat sajnos nem találtam...
Ötletes ez a kulacstartó, de kissé túlbonyolít egy pofonegyszerû évszázados megoldást.
Részemrõl szabad a gazda, hol az akkumulátor, valaki tudja/látja?
This Area Is Looking Decidedly Empty Since There Are Conventional Cables On The HTC-Highroad Team Bikes. Photos | Cyclingnews.com
Mar tavasszal is eldugtak, allitolag a nyeregcsoben van.
A sebesség mindent megold.