Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Nem stimmelt a kép és a szöveg, bloke írta jól, ez DI-2 alaptartozék:
Shimano Dura-Ace Di2 SM-EW79A-E Front Wire Kit at BikeTiresDirect

Szerintem ez az: Shimano Dura Ace Di2 TT / Tri Switch Set 10 Speed / Double £199.99

Nem tudom mezõnybringán mi értelme, valószínûleg "tartalék" ha a fékváltókar elromlana?

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Szerintem ez az: Shimano Dura Ace Di2 TT / Tri Switch Set 10 Speed / Double £199.99

Nem tudom mezõnybringán mi értelme, valószínûleg "tartalék" ha a fékváltókar elromlana?

Minden Di2-vel szerelt bringán látni. Azt hiszem ott lehet állítani, ha menet közben elállítódik.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Minden Di2-vel szerelt bringán látni. Azt hiszem ott lehet állítani, ha menet közben elállítódik.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

elsõfék bovdenjére rögzítve? vagy azmiaz ami ott van? az akkut meg éppen töltik :)

The Top Tube Flares Outward And Curves Downward As It Joins The Head Tube In What Is Now A Specialized Trademark Frame Feature. Photos | Cyclingnews.com

The Extra-wide Top Tube And Down Tube Give The Head Tube A Distinctly Curvy Profile. Oh, And That Ominous Figure Standing In The Background? That's Part Of The Team's Security Detail. Photos | Cyclingnews.com

Engem is érdekelne, mi lehet az a bovdenre aggatott egység.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

"On-the-fly adjustment
By twisting the grooved center section (with the Angelo Morelli etching) Basso can raise his saddle up to five millimeters while he rides in one millimeter increments. It’s a pretty interesting idea and maybe Basso feels that he can benefit from having a slightly higher saddle in some situations. "

Természetesen elolvastam az írást, csak költõi kérdés volt.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
"On-the-fly adjustment
By twisting the grooved center section (with the Angelo Morelli etching) Basso can raise his saddle up to five millimeters while he rides in one millimeter increments. It’s a pretty interesting idea and maybe Basso feels that he can benefit from having a slightly higher saddle in some situations. "

Ez meg minek (állítható nyeregcsõ)???

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Alul az Omega Pharma-Lotto csapat stucnija, felül a külön Greipel-nek készült. :)

Feltöltött kép

Ez meg minek (állítható nyeregcsõ)???

Feltöltött kép

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

Flite téma: akinek klasszikus Flite, vagy hasonló formájú nyerge van, hogyan használjátok?

Az elsõ beállítást alkalmaztam. De kinek hogy kényelmes, ki kell tapasztalni. Ha csúszós anyagból van a nyereg (régebben mûbõr, stb), akkor kényelmetlen, hogy mindig elõrecsúszik rajta az ember.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
Flite téma:

akinek klasszikus Flite, vagy hasonló formájú nyerge van, hogyan használjátok? a képen a jobboldali: http://bikemag.hu/im...ia_Flite_01.jpg

ezeken a képeken a nyereg elsõ fele vízszintes

http://fotos-alt.ren..._tecno_totl.jpg
http://www.bikecult....ns/nagaDPrs.jpg
http://cdn1.media.cy...MG_1009_600.jpg

másik beállítás hogy a nyereg eleje és orra is egyforma magasságra van a talajtól, de így a nyereg közepén van egy "bemélyedés"

http://velospace.org...es/IMG_3367.jpg
http://farm3.static....d6e33aa8d_o.jpg
Few Bikes Are More Easily Identified Simply By Their Colors Than Pantani's Mercatone Uno Bianchi. Photos | Cyclingnews.com

ui: a téma nem a TDF crono vita miatt jött elõ :-))

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Kolcsonozz egyet. Bar szerintem lenyegtelen, mert a feliratok foton is jol latszanak.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Kis segítséget szeretnék kérni
Mennyire éri meg Shamal Ultra mellé egy Bora-t venni? Érezni lehet a különbséget? Errõl szóló fórumokat sajnos nem találtam...

Nem hinnem, hogy megeri :)
En ha high-end karbon szingoban gondolkoznek, biztos, hogy ugy fuzetnem fel :) Enve 45 felnik, Alchemy agyak, Sapim CX-Ray 20/24ben

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Ötletes ez a kulacstartó, de kissé túlbonyolít egy pofonegyszerû évszázados megoldást.

Részemrõl szabad a gazda, hol az akkumulátor, valaki tudja/látja?

This Area Is Looking Decidedly Empty Since There Are Conventional Cables On The HTC-Highroad Team Bikes. Photos | Cyclingnews.com

elsõfék bovdenjére rögzítve? vagy azmiaz ami ott van? az akkut meg éppen töltik :)

The Top Tube Flares Outward And Curves Downward As It Joins The Head Tube In What Is Now A Specialized Trademark Frame Feature. Photos | Cyclingnews.com

http://www.cyclingne...pment-bi/180191

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Kis segítséget szeretnék kérni
Mennyire éri meg Shamal Ultra mellé egy Bora-t venni? Érezni lehet a különbséget? Errõl szóló fórumokat sajnos nem találtam...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mar tavasszal is eldugtak, allitolag a nyeregcsoben van.

A motor mellé? :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Mar tavasszal is eldugtak, allitolag a nyeregcsoben van.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ötletes ez a kulacstartó, de kissé túlbonyolít egy pofonegyszerû évszázados megoldást.

Részemrõl szabad a gazda, hol az akkumulátor, valaki tudja/látja?

This Area Is Looking Decidedly Empty Since There Are Conventional Cables On The HTC-Highroad Team Bikes. Photos | Cyclingnews.com
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ha mar edzobringa, ma ugy adodott, hogy megmertem a teli bringam. 11.3kg. Durva.

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Bocs, hogy csak úgy belekotyogok az eszmecserébe, de kulacs az tuti kell, én például a mez zsebében hordom, mert én sem szeretem a tartókat a vázon. Illetve még nem találtam meg a megfelelõt, de nem hiszem,hogy ezek az "izék" jelentik a megoldást. Az "izék" jobban rombolják a látványt, tök nem oda illenek. Esetleg valami kevésbé szép vázra.
Más: Nemrég összeraktam egy régi Battaglin bringát. Egyszerû edzõ keró, de a fékhatás nem az igazi. tud valaki valami jó fékbetétet ajánlani?
Tiagrával használom, jó lenne ha esetleg lenne valami kompatibilis fékbetét. Tudom, hogy ez nem a legjobb szett, de azért csak lehet javítani rajta egy kicsit?!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
[quote name='Troy']Tudom, hogy a kulacstartok kizarolag funkcionalis szerepet hivatottak szolgalni, de mindig is utaltam, ahogy a kulacstartok, meg a kecsesebbek is beleronditanak a bringa kinezetebe..
Ezert is volt hatalmas orom amikor ratalaltam a kovetkezo rendszerre, szamomra teljesen uj volt, ezert gondoltam belinkelem ide is, hatha vannak meg masok is igy ezzel..
Feltöltött kép

én teljesen ki vagyok békülve a kulacstartóimmal. nem karbon, meg nem volt drága, de jól néznek ki és mennek a bringa színéhez.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
Jòjò :)