Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34368 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

>Belõlem is lehetne fél év alatt ironmant csinálni, maratont teljesítõt meg max 3 hónap felkészüléssel
Ja. Csak ugye mar most is majdnem amator elmezony vagy, bakker... :D (Egyebkent osztom a velemenyed)

Tarjan Kupa, ofcoz.
A heten ami volt edzesem, egesz jol ment, remelem a versenyen is latszik majd valami fejlodes tavaly ota.

Én is mennék, hallottam jó a pálya, de most nincs kedvem ennyit utazni ahhoz, hogy elverjenek. Velence meg közel van, mondjuk a pálya nagyon nem fekszik nekem, lehet a rövid táv lesz belõle (de az meg esélyes, hogy idõfutam lesz nekem az 5.km-tõl :) ).

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>Belõlem is lehetne fél év alatt ironmant csinálni, maratont teljesítõt meg max 3 hónap felkészüléssel
Ja. Csak ugye mar most is majdnem amator elmezony vagy, bakker... :D (Egyebkent osztom a velemenyed)

Tarjan Kupa, ofcoz.
A heten ami volt edzesem, egesz jol ment, remelem a versenyen is latszik majd valami fejlodes tavaly ota.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hat a teljesites nem lehet akkora nagy problema, ha ilyen sok embernek sikerul. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

hát szerintem a teljesítés is elég nagy dolog, már csak egy maratont lefutni sem kevés felkészülés+lemondás,

Az ismerõseim között nem az. Belõlem is lehetne fél év alatt ironmant csinálni, maratont teljesítõt meg max 3 hónap felkészüléssel (de akkor már nem lenne szenvedés a vége).

>Garmin connecten fent van pár edzése.
Linket, plz, nem tudom, hogy keressem.

Velencére vagy Salgótarjánba mész versenyezni a hétvégén?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>Garmin connecten fent van pár edzése.
Linket, plz, nem tudom, hogy keressem.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Nem a teljesítésre gondolok (mert az annyira nem nagy dolog), hanem arra, hogy 42es átlagot tud tekerni ilyen hosszú távon.

hát szerintem a teljesítés is elég nagy dolog, már csak egy maratont lefutni sem kevés felkészülés+lemondás, de ilyen átlagot tekerni, az valóban tehetség kérdése, ebben igazad van, valamelyest félreértettlek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nagyjából igen. bárki képes lenne rá, akinek megfelelõ az egészségi állapota. de nagyon kevés emberben van meg az a kitartás, ami el is viszi odáig, hogy teljesítsen egy ironman-t. meg persze baromi sok idõ is kell hozzá.

Nem a teljesítésre gondolok (mert az annyira nem nagy dolog), hanem arra, hogy 42es átlagot tud tekerni ilyen hosszú távon.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Apropó, bár teljesen off topik, de nem tudjátok mi van a Szõnyi Ferenc kontra hememe összecsapással?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Szóval az ironman-hez csak edzés kell és szinte semmi tehetség?

nagyjából igen. bárki képes lenne rá, akinek megfelelõ az egészségi állapota. de nagyon kevés emberben van meg az a kitartás, ami el is viszi odáig, hogy teljesítsen egy ironman-t. meg persze baromi sok idõ is kell hozzá.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ez kb 20% tehetség (vagy kevesebb) és 80% kemény munka (vagy több).

Szóval az ironman-hez csak edzés kell és szinte semmi tehetség?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Garmin connecten fent van pár edzése.
Olyan átlagokat megy olyan alacsony pulzussal, nekem már kb akkor magasabb, amikor lemegyek a bringáért :D

ez kb 20% tehetség (vagy kevesebb) és 80% kemény munka (vagy több).

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Lehet, mert 160fölött nem nagyon láttam (ami publikus)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Olyan átlagokat megy olyan alacsony pulzussal, nekem már kb akkor magasabb, amikor lemegyek a bringáért :D

Lehet ám, hogy neki nem tud sokkal feljebb menni.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nem tudom ki olvasta, de vannak benne erdekes dolgok: Major Joe Kropkó Péter nyomdokain

42 km/h feletti atlagot megy 180km-s idofutamon. Azt gondolom, ez nem rossz.
De ugye majd 1 ora uszas utan, es egy majd 3 oras maraton elott...
Es foleg hogy ezt a 42-es atlagot 145-os pulzussal!! :o

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
nekem nagyon durva a kép!
mondjuk nyomtatva az újságban még ütõsebb látvány!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Nekem ezen a képen furcsa Contador: (5. kép fentrõl)
www.velo.hu

lejtmenetben van talán? egyébként ment már õ is 52-56-os bringa között mindennel

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Nekem ezen a képen furcsa Contador: (5. kép fentrõl)
www.velo.hu

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Akkor itt van pl õ:

Õ fékkar fogásban van ennyire lehajolva.

Amúgy meg igazából ez annyira testalkatfüggõ, hogy kinek hogy kényelmes (persze a helyes tartás határain belül).

Elmeccselhetnénk a végtelenség, újabb és újabb képekkel. Amiért megmutattam a Wiggins képet, csak arra péda, hogy nem csak idöfutamon megy az ember vízszintes háttal. Wiggins se ül állandóan így, õ is szokott magasabban ülni, nyújtottabb karokkal.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Akkor itt van pl õ:

Feltöltött kép

Õ fékkar fogásban van ennyire lehajolva.

Amúgy meg igazából ez annyira testalkatfüggõ, hogy kinek hogy kényelmes (persze a helyes tartás határain belül).
Ott virágozz, ahova elültettek!