Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap
várom a folytatást!

Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap
Flickr
RAUH-Welt
B E G R I F F
Közben találtam ilyet, de ez nem az én pénztárcámnak való
FSA Plasma Compact versenykerékpár kormány, fekete, kül. kivitel - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
A sebesség mindent megold.
FSA Plasma - hogy van e itthon olyan bolt, aki tart raktáron...
Matra koron bakker 2 hosszutavu verseny lesz egyszerre.
Honnan tudjam melyiken induljak?
www.velo.hu
A sebesség mindent megold.
Szarvasbor.
Regen tenyleg az volt, ma mar szintetikus mind
Hehe, így fordulnak a dolgok, így lesz az eredetileg érthetõbõl érthetetlen. A chamois francia szó zergebõrt (zergét is) jelent, megfelel a magyar szarvasbõr fogalmának (mármint tisztogatási s egyéb felhasználásban). Az autóiparban jóideje hasonló tulajdonságú mesterséges anyaggal helyettesítik, nyilván az alsónemûiparban is. Száz éve még igazi zerge- (vagy Mo-n szarvas-) bõrt használtak a ruházati iparban (is).
Hopp, most látom, hogy ave már válaszolt...
keresek 1" ahead nyakas aero acél villát
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Hehe, így fordulnak a dolgok, így lesz az eredetileg érthetõbõl érthetetlen. A chamois francia szó zergebõrt (zergét is) jelent, megfelel a magyar szarvasbõr fogalmának (mármint tisztogatási s egyéb felhasználásban). Az autóiparban jóideje hasonló tulajdonságú mesterséges anyaggal helyettesítik, nyilván az alsónemûiparban is. Száz éve még igazi zerge- (vagy Mo-n szarvas-) bõrt használtak a ruházati iparban (is).Nekem nagyon tetszik ez a váz-villa kombó!
Egy gondolat erejéig vissza visszatérve a nadrágokhoz...
Nemrég vettem egyet és nagyom meglepett a párnázata, nem tudom jobban leírni de valamilyen pihe-puha selymes dolog alkotja a felsõ réteget. Angolul valami chamois-nak nevezett dolog, leginkább az autóápolásból ismerõs kendõkre hasonlít. Nem tudjátok mi a magyar neve?