Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

presta szelepes pumpa kell hozza, ennyi.

Igen, de alatta annyira mélyen van a szelep hogy nem tudok hozzáférni. Tehát, hogy fújom fel?
Lófarok József

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Miche olcson (de neha lassan) Schwinn-Csepeltol, dragabban gyorsabban Matuztol.
Azt kell venni csak, ami kell, nem egesz keszletet. en pl. 8-as 15-28-at vettem Matuztol, azt hiszem 2 napon belul megvolt.

minõségben, váltásteljesítményben rosszabb, vagy van olyan jó egy ilyen Miche sor, mint mondjuk egy középkategóriás Shimano vagy Campa gyári fogaskoszorú?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

52-es vázhoz milyen hosszú hajtókar dukál?

170

A sebesség mindent megold.

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Sziasztok!

52-es vázhoz milyen hosszú hajtókar dukál?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Van egy nagyker (Patai Szabó kft.) akik tartanak (és ha jól tudom tényleg tartanak, nem csak papíron :) ) Miche-t. Nekem a múltkor kellett egy Shimano kazettára Campa-kompatibilis sor, választhattam volna több fogkiosztás közül is, ráadásul ott kiközölõzték, 2 napon belül már nálam is volt (igaz azért, mert ment a bolt áruért). Megér egy próbát szerintem.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Azt kell venni csak, ami kell, nem egesz keszletet. en pl. 8-as 15-28-at vettem Matuztol, azt hiszem 2 napon belul megvolt.

kösz!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>KRESZ szabályok betartása kötelezõ

Mivel nincs palyalezaras, igy a versenyszervezonek muszaj ezt alairatni az indulokkal.
Szerintem senki nem szeretne, ha egy baleset utan a szervezot barmi feleloseg terhelne, es emiatt nem szervezne tobbet versenyt.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Miche-re gondolsz szerintem. 11-tol 29-ig van minden.

igen, ez lesz az, köszönöm! egyesével is vehetek lánckereket, vagy ekkora készletben van csak? van itthoni forgalmazó? (tudom, a google a barátom, de úgy látom, eléggé képben vagy ezügyben)

BBB-rõl valami vélemény? érdemes vele foglalkozni, vagy nem éri meg az árát?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Miche-re gondolsz szerintem. 11-tol 29-ig van minden.
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
60-rol 12% lejton megallni 29meter alatt??
Ez majdnem 0.5g, az eleg durva lassulas meg sikon is, nemhogy lejton. En ugyan sosem akartam eddig ezt megmerni foleg nem 60-rol, de az biztos, hogy kozel sem tudok ilyen rovid uton megallni semmilyen betettel.
Majd egy 40-rol 0-rat sikon azert megmerek, most mar erdekel egy kicsit.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
használ/ismeri valaki a BBB fogsakoszorúit? mondjuk nem egy dura-ace, azt sejtem, de nagyjából milyen kategória? tartósság, váltásteljesítmény, ilyesmik érdekelnének.

illetve volt szó tetszõlegesen variálható fogaskoszorúról, nem jut eszembe, melyik gyártó csinálja, segítsen valaki....

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
ezt minden amatõr versenyben írják... sz.rni rá

Öööö, Kékes, csúcstámadás:

Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendõri felvezetés és forgalomlassítás lesz, ezért a KRESZ szabályok betartása kötelezõ. A versenyrendezõk a verseny során történt balesetekért vagy egyéb károkért semmilyen felelõsséget nem vállalnak. Sisak használata kötelezõ.

Kukás mellény, prizma elsõ keréken, hátsó piros prizma, lámpák, csengõ? Ez most komoly? A kiírás szerint, ha ezek nincsenek a rendõr nyugodtan meghúzhat, király.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Öööö, Kékes, csúcstámadás:

Figyelem: a verseny nem lezárt útvonalon zajlik, csak rendõri felvezetés és forgalomlassítás lesz, ezért a KRESZ szabályok betartása kötelezõ. A versenyrendezõk a verseny során történt balesetekért vagy egyéb károkért semmilyen felelõsséget nem vállalnak. Sisak használata kötelezõ.

Kukás mellény, prizma elsõ keréken, hátsó piros prizma, lámpák, csengõ? Ez most komoly? A kiírás szerint, ha ezek nincsenek a rendõr nyugodtan meghúzhat, király.
Ott virágozz, ahova elültettek!

FGD

FGD

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

szia,
nemrég vettem én is oútit, ha olyan 1000 eur környékén nézelõdsz, ezeket nézd meg szerintem:
Canyon | Rennrad | Roadlite 6.0
ROSE Pro-SL 2000 2-fach günstig kaufen im Online Bike Shop www.roseversand.de
RADON BikesR1 4.3
német versandcégek, jó árakon, profi csomagolással, küldéssel, igaz: nyilván küldözgetõs szervizzel.
üdv, tg

köszi!
ezek valóban szuper bringák, és nagyon jó áron, de én kb. 750 EUR-ig tudok elmenni.
úgy gondoltam, hogy amiket én felsoroltam bringákat, azokat az itthoninál kedvezményesebb áron megvenni.

vagy ha tudtok még javasolni itthon ismeretlen, de jó márkát, ami jó felszereltséggel van, és max. 750 EUR, azt megköszönném.

üdv.
jani

tangens

tangens

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Sziasztok,
...Életem elsõ óutiját tervezem hamarosan megvenni...Tudtok esetleg egy-két linket dobni, ahol érdemes rendszeresen nézelõdni?...üdv.
jani

szia,
nemrég vettem én is oútit, ha olyan 1000 eur környékén nézelõdsz, ezeket nézd meg szerintem:
Canyon | Rennrad | Roadlite 6.0
ROSE Pro-SL 2000 2-fach günstig kaufen im Online Bike Shop www.roseversand.de
RADON BikesR1 4.3
német versandcégek, jó árakon, profi csomagolással, küldéssel, igaz: nyilván küldözgetõs szervizzel.
üdv, tg

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
presta szelepes pumpa kell hozza, ennyi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás

Szelephosszabító?

Lehet, tényleg nem értek hozzá. A kérdésem az, hogy hogyan lehet felfújni?
Lófarok József

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy ezt hogy lehet felfújni vagy egyáltalán mi ez?
https://picasaweb.go...151698279872194
Köszi!

Szelephosszabító?

A sebesség mindent megold.

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
Bocs, jogos, már beállítottam. Na most?
Lófarok József