Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

ruhára vissaztérve, ezerer jobban szeretem azokat a ruháimat amik rámtapadnak mint amelyikbe egy kicsit is belekaphat a szél.
De én nem érzem magam gyorsabbnak tõle.

kockás hassal én is szeretném a tapadós cuccokat ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Olcso vaz kell valakinek? Villaval, kormanycsapaggyal, nyeregcsovel, szallitassal, vammal, afaval kb. 50k...
Mondjuk kicsit nehez, de hat ennyiert?

Road frame with seatpost 700CX47/50/53/56/59 CM | eBay

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
ruhára vissaztérve, ezerer jobban szeretem azokat a ruháimat amik rámtapadnak mint amelyikbe egy kicsit is belekaphat a szél.
De én nem érzem magam gyorsabbnak tõle.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Ha már Zokni kérdés.
Nekem 4 különbözõ zoknim van (ami nem azt jelenti, hogy csak 4 zoknim van).
Van 2 különbözõ Campa zoknim (itt a zokni hosszában van különbség). Jó, de semmi extrát nem veszek észre benne. Természetesen nem hagyományos varrásokkal és varrás irányokkal.
Aztán van Colnago-s zoknim, ez csak melegebb mint a többi, mert vastagabb anyagból van, de maximálisan kényelmes
És van nagyon tuti zoknim, aminél a lábujjaknál és a sarkon normál vastagságú a zokni, a többi helyen pedig szinte átlatszó. Na ez szellõzik a legjobban. Nagy hõségben ezt szeretem hordani.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Tenyleg ki kene mar probalnom egy komoly zoknit. :D
Asszonytol kaptam Decathlonost 2-3 parat, nekem csak az van.
A 90-es evekben meg sima feher zoknit hordtam bringazashoz, szoval egy jo kis hightech zokni mar nagyon hianyzik.

Ha mar ruhazat: Most hogy vegre megint jobb ido van, elkezdtem hordani a Maratonan kapott mezt. Aero jellegu, passzentos cucc, es ugy erzem gyorsabb is vagyok benne, mint az Elasticos (vagy 2 szammal nagyobb mint kene) mezemben. Inkabb placebo ez, de mukodik.

hát nem tudom. még a futásnál van értelme egy drága zoknira költeni, de a bringán nekem elég annyi, hogy ne legyen rajta nagy gumó elvarrás, és passz. a többi már sznobéria.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tenyleg ki kene mar probalnom egy komoly zoknit. :D
Asszonytol kaptam Decathlonost 2-3 parat, nekem csak az van.
A 90-es evekben meg sima feher zoknit hordtam bringazashoz, szoval egy jo kis hightech zokni mar nagyon hianyzik.

Ha mar ruhazat: Most hogy vegre megint jobb ido van, elkezdtem hordani a Maratonan kapott mezt. Aero jellegu, passzentos cucc, es ugy erzem gyorsabb is vagyok benne, mint az Elasticos (vagy 2 szammal nagyobb mint kene) mezemben. Inkabb placebo ez, de mukodik.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

akkor összességében megér 16-ot?
most egy 7ezres merida van, és tulajdonképpen az sem rossz, csak már kapott eleget...kopott is és a betét varrása is kezdi megadni magát
ami még szóba jöhet az ez: Bike24 - Shimano Originals Bib Shorts
vagy ez: Bike24 - Nalini Basic Corniola Bib Shorts

és ha már itt tartunk:
ki milyen zoknit használ?
én ezzel szemezgetek:Bike24 - Nalini Pro Pieve Socks Italy Design 308
mennyivel jobb mint a sima pamut?érezni a különbséget?

kínaiban veszek titokzoknit. tökéletes.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Érdekes megoldás.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Azt nem tudom, biztos valami szponzori dolog miatt.
Barátaim a BikeTex-esek, õk mesélték az összefonódásokat és én meg elhittem nekik, mivel biztos voltam benne, hogy a forgalmazó tudja, hogy ki kivel van. Már régen nem tudnak hozni Adidast, mert a Salomon a Mavic felvásárlása után Mavic néven forgalmazza a bringásruhát.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
szerdán megy a boltosom a pestre, majd Õ megkérdezi..:)
ha nincs, akkor marad a rendelés a bike24-rõl, mert amúgy is kell mást is-majd teszek fel képet a második szezonját élõ Pro 3 Race külsõmrõl..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>mert Adidas bringás ruházat, mint olyan, már nem létezik
Ez erdekes info. A Sky akko' miert van Adidasban?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hívd fel a BikeTex-et, mert Adidas bringás ruházat, mint olyan, már nem létezik. Felvásárolta a Salomon és Mavic néven futnak tovább. Persze azóta fejlesztettek is és azok is felsõ kategóriás cuccok. Tudom, hogy maradt még valami Adidas készletük, érdeklõdd meg, hogy van-e ilyen gatya és van-e a méretedben.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Nekem adidas van, elégedett vagyok vele, kényelmes szabott formázott a bélése, 100 fölött azért már igazgatnom kell magam benne. A gumírozása tök jó minõségû.

akkor összességében megér 16-ot?
most egy 7ezres merida van, és tulajdonképpen az sem rossz, csak már kapott eleget...kopott is és a betét varrása is kezdi megadni magát
ami még szóba jöhet az ez: Bike24 - Shimano Originals Bib Shorts
vagy ez: Bike24 - Nalini Basic Corniola Bib Shorts

és ha már itt tartunk:
ki milyen zoknit használ?
én ezzel szemezgetek:Bike24 - Nalini Pro Pieve Socks Italy Design 308
mennyivel jobb mint a sima pamut?érezni a különbséget?

Flickr

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
A kód az alu ötvözet összetételét azonosítja. Manapság 7005 és a 6061 a leggyakoribb. Önmagában nem jelent lényegi minõségi különbséget ami a végsõ váztulajdonságokat illeti, mindkettõbõl lehet csúcs és gagyi vázat is gyártani. Itt elég alaposan le vannak írva a különségek.

A fémek "kódszáma" pl. 6006 stb, minél magasabb annál jobb minõségû vagy semmi köze nincs ehhez?

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
A fémek "kódszáma" pl. 6006 stb, minél magasabb annál jobb minõségû vagy semmi köze nincs ehhez?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nekem adidas van, elégedett vagyok vele, kényelmes szabott formázott a bélése, 100 fölött azért már igazgatnom kell magam benne. A gumírozása tök jó minõségû.
11:38:11 IM 2012

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nem rég valaki említette hogy Adidas gatyája van.Esetleg nem ilyen? : BikeTex

én is ezzel szemezek, és gondoltam megkérdezem, mik a tapasztalatok, mennyire kényelmes, varratok nem zavaróak-e, betét milyen?

Flickr

berza

berza

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
És para-e, ha azt írja , hogy a hátsó kerékben 2küllõ cserélve?

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hát igen.... :)

berza

berza

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Sziasztok!
Keréktémában érdekel ki mit mondana:
Hátul egy Shimano WHR550-es , elöl Richey Aero(errõl sehol nem találtam semmit-egy 24küllõs darabról van szó-egyébként a Fuji Team-em gyári felnije) amivel per pillanat megyek, szerintetek érdemes lenne ezt RS10-re cserélni?