Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34368 replies to this topic

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Vegyél Tufo peremes szingót, nem nyúlsz mellé.

Hali
Melyik gumi az arany középút? Ami jó ár/érték arányt képvisel, nem (nagyon) tetemes súly mellett. :)
köszi

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Hali
Melyik gumi az arany középút? Ami jó ár/érték arányt képvisel, nem (nagyon) tetemes súly mellett. :)
köszi

Szerintem a Bontrager Race Lite elég jó minõség és árban sem a legdrágább...nekem van ilyenem és nem volt vele semmi gond..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Vittoria Zaffiro, olcsó, viszont nem túl könnyû. Már alattam is csúszkál erõsebb kiállós megindulásnál. Most Maxxis vagy Bontrager gumikat nézegetek a klubom boltjában, 6000ft/db és ha hiteles a tömeg adat, akkor egész könnyûek.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hali
köszi

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap

;):)

Colorado rocks! a stadionok is fent vannak a hegyekben. gondolom már villogtak a helyiek a "mile high" invesco field-del. ha bejön a tél, hatalmas zúzások mennek ott :-))

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
a boulder jelentése "vándorkõ" de ettõl még kaphatta a nevét a városról a scott boulder. bár nyilván a város meg a vándorkövekrõl kapta a nevét, tehát közvetetten vagy közvetlen a scott boulder vándorkõrõl kapta a nevét ;)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap

várom a folytatást! :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem igen. meg a Giant Boulder is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Vajon a Scott Boulder innen kaphatta a nevét? PBG ez nagy lehetõség élj vele mindenképpen.
11:38:11 IM 2012

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

hát itt ki fogsz combosodni, mint a mocsári szúnyog! sok sikert az ittartózkodáshoz, bár úgy látom, gyorsan megtaláltad a helyed. csodás környék, egy másik világ. mondanám, hogy ha van eszed haza sem jössz, de az nem ilyen egyszerû :)

Coturnix

Coturnix

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!

Vettem, felújítottam/tattam egy régi gyönyörû országútit, és az utolsó lépésnél vettem észre, hogy a külön vásárolt kerékszett (622) kicsi bele. :( Kis benyúlású fékek vannak rajta, de szépek, nem szeretnék áttenni rá hosszúbenyúlásút. Arra gondoltam, hogy veszek 630 felnit, és átfûzetem. De csak nagyon gagyikat találtam 630-ban. Szerintetek van esélyem?

Köszi

Csaba

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
3szorosan szivattam magam szét a bringán, szerencsére happy end-el zárult a dolog:

- több hét kényszerû kihagyás után talán nem 109 km dombvidékbe kellett volna belecsapni, sejtettem hogy szét fog ütni a táv, de azt nem hogy ennyire
- a végére megfájdult a bal térdem. volt para hogy egy korábbi sérülésre sikerült ráterhelni, aztán itthon látom hogy a bal cipõ stoplija elég laza és 3-4 mm volt a különbség a jobboshoz képest. ennyivel volt lejjebb a cipõtalpon
- kb 50 km-re otthontól feltûnt hogy recseg a kormány. mivel mindkét fékkarra támaszkodva zajongott, így nagyjából ki lehetett zárni hogy repedt a kormány. ezután arra gondoltam hogy a talán túlhúzott stucni miatt repedt a karbon villaszár. szopoda lett volna erõsen, fõleg anyagilag.
pár km-re otthontól már iszonyat untam a recsegést és nem tudom miféle ötlet alapján kicsavartam a kormánycsapágy zárókupakját egy kicsit, aztán vissza. azóta kussol, egy tehenet is hazahozhattam volna a kormányon :-)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
biztos hogy ilyen integrált kormányt szeretnél?
vagy csak a kormány formája, a hajtások legyenek hasonlók?
mert olyat minden gyártó gyárt(vesz kínából)
a Truvativ-tól a 3T-ig
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Közben találtam ilyet, de ez nem az én pénztárcámnak való :(
FSA Plasma Compact versenykerékpár kormány, fekete, kül. kivitel - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

Drága, nehéz és semmit nem lehet rajta állítani. Teljesen megéri. :) Mondjuk legalább szép. :)

A sebesség mindent megold.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Közben találtam ilyet, de ez nem az én pénztárcámnak való :(
FSA Plasma Compact versenykerékpár kormány, fekete, kül. kivitel - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

FSA Plasma - hogy van e itthon olyan bolt, aki tart raktáron...

Köszi! Esetleg tudsz több márkát mondani?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
FSA Plasma - hogy van e itthon olyan bolt, aki tart raktáron...

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Valaki tud mondani boltot ahol lehet venni ilyen kormányt aminek ergonómikus kialakítása van. ilyener gondolok: ‪Nuova Cento1 Superleggera Racing per Michele Scarponi !‬‏ - YouTube

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Matra koron bakker 2 hosszutavu verseny lesz egyszerre.
Honnan tudjam melyiken induljak?

www.velo.hu

A pénzdíj miatt a 85 lesz a verseny, legalábbis az összes erõs versenyzõ és a csapatok is ott fognak indulni. A körön szerintem csak egy-két versenyzõ lesz (ha lesz), a többi mind túrázó.

A sebesség mindent megold.