nagyon regi. ez alapjan mondom
amugy K2 gyartmany, [a si/kori ceg] amikor meg bringaval is foglalkoztak.
Köszi, akkor nem erõltetem.
nagyon regi. ez alapjan mondom
amugy K2 gyartmany, [a si/kori ceg] amikor meg bringaval is foglalkoztak.
A sebesség mindent megold.
Hali
Melyik gumi az arany középút? Ami jó ár/érték arányt képvisel, nem (nagyon) tetemes súly mellett.
köszi
Találtam egy ilyet:Amerikai országúti verseny aluváz NE HAGYD KI!
Szerintetek ez mikori és milyen váz lehet? A rajta lévõ szett behatárolja a korát, csak mégis gyanús nekem a váz, mert van rajta egy-két modern dolog pl. a papucs és a varratok lecsiszolása.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Hali
Melyik gumi az arany középút? Ami jó ár/érték arányt képvisel, nem (nagyon) tetemes súly mellett.
köszi
Szerintem a Bontrager Race Lite elég jó minõség és árban sem a legdrágább...nekem van ilyenem és nem volt vele semmi gond..Hali
köszi
Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap
Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap
Flickr
RAUH-Welt
B E G R I F F
Közben találtam ilyet, de ez nem az én pénztárcámnak való
FSA Plasma Compact versenykerékpár kormány, fekete, kül. kivitel - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja