Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap

;):)

várom a folytatást! :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem igen. meg a Giant Boulder is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Vajon a Scott Boulder innen kaphatta a nevét? PBG ez nagy lehetõség élj vele mindenképpen.
11:38:11 IM 2012

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Egy magyar cserediák az USA-ban: Bemutatkozás-elõkészületek-utazás-megérkezés-elsõ három nap

hát itt ki fogsz combosodni, mint a mocsári szúnyog! sok sikert az ittartózkodáshoz, bár úgy látom, gyorsan megtaláltad a helyed. csodás környék, egy másik világ. mondanám, hogy ha van eszed haza sem jössz, de az nem ilyen egyszerû :)

Coturnix

Coturnix

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!

Vettem, felújítottam/tattam egy régi gyönyörû országútit, és az utolsó lépésnél vettem észre, hogy a külön vásárolt kerékszett (622) kicsi bele. :( Kis benyúlású fékek vannak rajta, de szépek, nem szeretnék áttenni rá hosszúbenyúlásút. Arra gondoltam, hogy veszek 630 felnit, és átfûzetem. De csak nagyon gagyikat találtam 630-ban. Szerintetek van esélyem?

Köszi

Csaba

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
3szorosan szivattam magam szét a bringán, szerencsére happy end-el zárult a dolog:

- több hét kényszerû kihagyás után talán nem 109 km dombvidékbe kellett volna belecsapni, sejtettem hogy szét fog ütni a táv, de azt nem hogy ennyire
- a végére megfájdult a bal térdem. volt para hogy egy korábbi sérülésre sikerült ráterhelni, aztán itthon látom hogy a bal cipõ stoplija elég laza és 3-4 mm volt a különbség a jobboshoz képest. ennyivel volt lejjebb a cipõtalpon
- kb 50 km-re otthontól feltûnt hogy recseg a kormány. mivel mindkét fékkarra támaszkodva zajongott, így nagyjából ki lehetett zárni hogy repedt a kormány. ezután arra gondoltam hogy a talán túlhúzott stucni miatt repedt a karbon villaszár. szopoda lett volna erõsen, fõleg anyagilag.
pár km-re otthontól már iszonyat untam a recsegést és nem tudom miféle ötlet alapján kicsavartam a kormánycsapágy zárókupakját egy kicsit, aztán vissza. azóta kussol, egy tehenet is hazahozhattam volna a kormányon :-)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
biztos hogy ilyen integrált kormányt szeretnél?
vagy csak a kormány formája, a hajtások legyenek hasonlók?
mert olyat minden gyártó gyárt(vesz kínából)
a Truvativ-tól a 3T-ig
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Közben találtam ilyet, de ez nem az én pénztárcámnak való :(
FSA Plasma Compact versenykerékpár kormány, fekete, kül. kivitel - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

Drága, nehéz és semmit nem lehet rajta állítani. Teljesen megéri. :) Mondjuk legalább szép. :)

A sebesség mindent megold.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Közben találtam ilyet, de ez nem az én pénztárcámnak való :(
FSA Plasma Compact versenykerékpár kormány, fekete, kül. kivitel - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

FSA Plasma - hogy van e itthon olyan bolt, aki tart raktáron...

Köszi! Esetleg tudsz több márkát mondani?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
FSA Plasma - hogy van e itthon olyan bolt, aki tart raktáron...

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Valaki tud mondani boltot ahol lehet venni ilyen kormányt aminek ergonómikus kialakítása van. ilyener gondolok: ‪Nuova Cento1 Superleggera Racing per Michele Scarponi !‬‏ - YouTube

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Matra koron bakker 2 hosszutavu verseny lesz egyszerre.
Honnan tudjam melyiken induljak?

www.velo.hu

A pénzdíj miatt a 85 lesz a verseny, legalábbis az összes erõs versenyzõ és a csapatok is ott fognak indulni. A körön szerintem csak egy-két versenyzõ lesz (ha lesz), a többi mind túrázó.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Matra koron bakker 2 hosszutavu verseny lesz egyszerre.
Honnan tudjam melyiken induljak?

www.velo.hu

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

Szarvasbor.
Regen tenyleg az volt, ma mar szintetikus mind

Hehe, így fordulnak a dolgok, így lesz az eredetileg érthetõbõl érthetetlen. A chamois francia szó zergebõrt (zergét is) jelent, megfelel a magyar szarvasbõr fogalmának (mármint tisztogatási s egyéb felhasználásban). Az autóiparban jóideje hasonló tulajdonságú mesterséges anyaggal helyettesítik, nyilván az alsónemûiparban is. Száz éve még igazi zerge- (vagy Mo-n szarvas-) bõrt használtak a ruházati iparban (is).
Hopp, most látom, hogy ave már válaszolt...

Köszi, úgy látszik akkor ez csak számomra ilyen nagy szenzáció. :D A többi nadrágomhoz képest ez igazi minõségi ugrás, de gondolom ebben szabás is közrejátszik nem csak a párna.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

keresek 1" ahead nyakas aero acél villát

Kb. 3-4 hónapja a régi vázamhoz kerestem, hercehurcánál volt, de a honlapon azt hiszem nem az van fent.
Esetleg rob4bike, de az valami horror árú Tomassini, ha jól emlékszem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
keresek 1" ahead nyakas aero acél villát

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Megvan az elso defektem a Michelin Pro3Race/AirComp latex kombommal! (2009 elejetol a mai napig, ez a harmadik kulso)
Hatso kerekem 1-2 hete egy nap alatt 2-3bart veszitett, ez kb. otszorose a normal vesztesegnek, igy kicsereltem.
Gyanus volt, hogy a szelep szara mellett van serules a gumin, es ott ereszt. Hat nem, egy rendes mini lyuk van a belson, vizben szepen buborekol.
A kulson is megvan a vagas. Szoval 2.5 ev utan mar en se irhatom, hogy nincs defektem.
Minden tekeres elott beletoltam 8bart, es ezt egesz jol megtartotta orakon at, nem is ertem.

plusz: Mar sotetedett, amikor raktam vissza a kulsot, es elfelejtettem az alapszabalyt, hogy feliratokat a szelephez igazitjuk. (szegeny szingosok)
De valami piszok mazlival majdnem tokeletesen jo helyre raktam. :D

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Nekem nagyon tetszik ez a váz-villa kombó!

Egy gondolat erejéig vissza visszatérve a nadrágokhoz...
Nemrég vettem egyet és nagyom meglepett a párnázata, nem tudom jobban leírni de valamilyen pihe-puha selymes dolog alkotja a felsõ réteget. Angolul valami chamois-nak nevezett dolog, leginkább az autóápolásból ismerõs kendõkre hasonlít. Nem tudjátok mi a magyar neve?

Hehe, így fordulnak a dolgok, így lesz az eredetileg érthetõbõl érthetetlen. A chamois francia szó zergebõrt (zergét is) jelent, megfelel a magyar szarvasbõr fogalmának (mármint tisztogatási s egyéb felhasználásban). Az autóiparban jóideje hasonló tulajdonságú mesterséges anyaggal helyettesítik, nyilván az alsónemûiparban is. Száz éve még igazi zerge- (vagy Mo-n szarvas-) bõrt használtak a ruházati iparban (is).
Hopp, most látom, hogy ave már válaszolt...