Tiszteletem! Áttétel? A Kiscelli út (Bécsi úttól a Zichy kastélyig) is 20%-os, azon „simán” följövök, ezt többnek hittem. No majd nekikészülök újra. A Flóra utat meg elteszem jövõre.Ma "Harmashatarhegyeztem", utana megneztem magamnak ezt a Nyereg utcat.
Mivel ra tudtam keszulni, igy a hajtu utan nem volt gond, nem sokkal a rafordulas utan 19%-ot lattam a kijelzon. A vegen kicsit meredekebb, ott 20%-ot is lattam. [...]
Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2011. augusztus 25. - 09:23
Írta 2011. augusztus 25. - 06:45
a flora nekem megvoltMa "Harmashatarhegyeztem", utana megneztem magamnak ezt a Nyereg utcat.
Mivel ra tudtam keszulni, igy a hajtu utan nem volt gond, nem sokkal a rafordulas utan 19%-ot lattam a kijelzon. A vegen kicsit meredekebb, ott 20%-ot is lattam. Miutan ulve egyszer elemeltem a kereket, igy a legveget kiallva nyomtam, "sikitott" a gumi rendesen.
Lattam viszont egy tenyleg extremet, a Flora utcat. Keskeny, nagyon rossz betonos burkolat, de azert bevallaltam. Kb. feluton jott szembol egy auto, na mondom ez is jokor jon, de ezt meg kivedtem. Utana viszont elemeltem az elso kereket, es muszaj voltam lelepni, ez nekem mar extrem. Lefele gyalog, kapaszkodva a korlatba.Ha ott felulok, behuzott feknel orra bukok az tuti.
Itt 26% volt a legnagyobb szam, amit lattam a kijelzon.
Google Earth szerint a "helytelen" szamitassal 25.9% ( 240m-rol 260-ra 77 meteren megy fel. )
Helyes technikaval es/vagy egy joval kisebb attetellel szerintem ez is tamadhato, de ez mar tenyleg nonszensz.
A kilatas az tenyleg gyonyoru.
de csak mert azt hittem arra kell menni
amúgy grat
Írta 2011. augusztus 25. - 00:36
Mivel ra tudtam keszulni, igy a hajtu utan nem volt gond, nem sokkal a rafordulas utan 19%-ot lattam a kijelzon. A vegen kicsit meredekebb, ott 20%-ot is lattam. Miutan ulve egyszer elemeltem a kereket, igy a legveget kiallva nyomtam, "sikitott" a gumi rendesen.
Lattam viszont egy tenyleg extremet, a Flora utcat. Keskeny, nagyon rossz betonos burkolat, de azert bevallaltam. Kb. feluton jott szembol egy auto, na mondom ez is jokor jon, de ezt meg kivedtem. Utana viszont elemeltem az elso kereket, es muszaj voltam lelepni, ez nekem mar extrem. Lefele gyalog, kapaszkodva a korlatba.
Itt 26% volt a legnagyobb szam, amit lattam a kijelzon.
Google Earth szerint a "helytelen" szamitassal 25.9% ( 240m-rol 260-ra 77 meteren megy fel. )
Helyes technikaval es/vagy egy joval kisebb attetellel szerintem ez is tamadhato, de ez mar tenyleg nonszensz.
A kilatas az tenyleg gyonyoru.
Írta 2011. augusztus 24. - 19:58
Írta 2011. augusztus 24. - 19:29
Érdekelne kényelmes-e,jól kezelhetõ-e menet közben,szóval köszönök minden hasznos infót.
Az okosok azt mondják, ennyi pénzért már nem árulnak vackokat. A kényelem meg úgyis egyénfüggõ.
Race, no Rest!
Írta 2011. augusztus 24. - 17:55
Írta 2011. augusztus 24. - 14:39
Sose ertettem, hogy lehet valaki olyan bator, hogy egybol levagja rendesen.
En 2 ev alatt jutottam el oda (kb. haromszori fureszelessel), ahol most tartok, hogy csak kb. 5mm-t tudnek emelni, es akkor mar kozvetlenul a stucnin ul a kupak. Mondjuk azert ennyire nem kell elhuzni, de mivel nem zavart az 1cm-es stucni feletti tavtarto, ezert nem akcioztam gyorsabban.
Írta 2011. augusztus 24. - 14:18
Írta 2011. augusztus 24. - 11:45
Írta 2011. augusztus 24. - 08:23
Mondjuk használaton kívül fogasnak jó.
Ha már feljött a téma, gondoltam, hogy beszerzek egy spinning gépet idén télre. Alacsony pedálfordulatú, erõnövelõ edzéseket szeretnék végezni, a görgõ nem nagyon vált be. (Tacx Syrius) Eltekergettem rajta, de egyrészt nagyon hangos volt, amit úgy ahogy orvosolni tudtam extra gumilábtörlõk használatával, de ha eladnám a görgõt és hozzátennék még egy kicsit akkor abból kijönne egy szíjhajtásos spinning gép, ami halkabb, nem kopik rajta nagyon semmi meg ilyenek. Vagy a B tervem, hogy veszek egy komolyabb görgõt.
Elköltöztünk a régi helyünkrõl és az új albérletben az új fõbérlõ miatt nem akarok ott mindent összedzsuvázni meg kicsi is a lakás hozzá, hogy ott görgõzni tudjak. (elpakolni, elõszedni, görgõs kerék betesz stbstb) Sokkal egyszerûbbnek tûnne egy spinning gépre felpattanni.
Írta 2011. augusztus 24. - 07:42
Elköltöztünk a régi helyünkrõl és az új albérletben az új fõbérlõ miatt nem akarok ott mindent összedzsuvázni meg kicsi is a lakás hozzá, hogy ott görgõzni tudjak. (elpakolni, elõszedni, görgõs kerék betesz stbstb) Sokkal egyszerûbbnek tûnne egy spinning gépre felpattanni.
Írta 2011. augusztus 23. - 22:51
most van aproba 3 ert?valami buktato? (van hozza agyam es a 8 ast majd lecsekolom)
Írta 2011. augusztus 23. - 12:37
Attól függ milyet veszel, úgy hozza be az árát....
Az enyém 2 év alatt.. talán...
"+ olcsóbb is, mert 1-2 éves távon behozza a görgõ árát"
Inkább 1-2 hónap alatt. Újat veszel, akkor is max. fél év.
Írta 2011. augusztus 23. - 12:34
A spining gép az nem egy továbbfejlesztett szobabicikli?
És ha az? Ilyen alapon a laborokban, profi kerékpárosok által használt ergometer is egy továbbfejlesztett szobabicikli. Elvileg módod van rá, hogy beállítsd a saját méreteid alapján, tehát ez alapján nem "alantas" eszköz.
Írta 2011. augusztus 23. - 12:16
Írta 2011. augusztus 23. - 12:05
Inkább 1-2 hónap alatt. Újat veszel, akkor is max. fél év.
Race, no Rest!
Írta 2011. augusztus 23. - 09:00
Írta 2011. augusztus 23. - 08:40
+ olcsóbb is, mert 1-2 éves távon behozza a görgõ árát. + nyáron is esõs idõben vagy kora reggel, mikor még sötét van tudod használni.
Spinningelni egyébként én is néha eljárok, de csak azért, hogy a télen ne forduljon be az ember és társasággal edzen.
Írta 2011. augusztus 23. - 06:41
Mindenesetre nekem inkább ez egy kikapcsolódás mint egy komoly edzés.
Írta 2011. augusztus 23. - 04:29

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére