Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de ezek kozul csak a moszkva ter volt tul kommunista hangzasu.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Ezen lehidaltam. Még van Magyarországon "Kun Béla utca"? Ez nagyon durva!

Gagarin, Kun Béla, Ságvári, Április4, November7, Beloiannisz utca :) Most hirtelen ennyi jut eszembe. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

lp1978

lp1978

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Láttam egy használt alu-szkandium Scott országútit 7700-as Dura Ace szettel. Mi a véleményetek a 7700-as DA-ról és errõl a vázanyagról? A szettel kapcsolatban az a félelmem, hogy ha késõbb cserélni kell rajta valamit, akkor nehezen találok alkatrészt, vagy ha mégis, az egy vagyonba kerül. Szerintetek egy 9-es DA-t vagy egy alacsonyabb szintû 10-es szettet érdemesebb megvenni? Elõre is kösz a válaszokat!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
ápr 4 :-)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Es mellette Sagvari Endre, Rozsa Ferenc! :)

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts

Kiindulás: Kun Béla utca Cél: Váci utca - Google Térkép

Ezen lehidaltam. Még van Magyarországon "Kun Béla utca"? Ez nagyon durva!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Kelenhegyi úttól (Gellért térnél) egészen föl a szabadság szoborig mekkora a szintkülömbség? Ill hány % az emelkedõ?

105m
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Kelenhegyi úttól (Gellért térnél) egészen föl a szabadság szoborig mekkora a szintkülömbség? Ill hány % az emelkedõ?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Itt egy google terkep bejelolve tobb erdekesebb emelkedo.
Magyarország legmeredekebb utcái - Google Térkép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A Taltost en nem fogom kiprobalani a mostani bicommal, tuti hatraborulnek.
Feltöltött kép

Talan triplaval es sokkal alacsonyabbra tett kormannyal.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Vidra581: Attol fugg mettol meddig merem 9.3% -10.5% kozott van.
@Aske: Nekem 75m a leghosszabb tav, ahol rendes emelkedest latok.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Biztos, hogy jól jelöltél a térképen?

Én ezt google earth-ben megnéztem, nem tudom mennyire pontos. Kezdés: 171 [m]
Amit jelöltél a következõ keresztezõdés: 178 [m]

Táv kb. 90 [m]

Emelkedés kb. 7,8 %

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Én nem értek ehhez a googleearthes szögméréshez (nem tudom hol látom a tengerszint feletti magasságot)
valaki megnézni hogy ezen a rövid távon mekkora az emelkedés. csak hogy tudjam hasonlítani az itt elhangzott szögértékeket ahhoz amihez én fel tudtam tekerni 22-32vel (mtb) ülve.

Kiindulás: Kun Béla utca Cél: Váci utca - Google Térkép
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Most néztem utána, a II. kerületi Táltos utca 35%-os.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Ma "Harmashatarhegyeztem", utana megneztem magamnak ezt a Nyereg utcat. :)
Mivel ra tudtam keszulni, igy a hajtu utan nem volt gond, nem sokkal a rafordulas utan 19%-ot lattam a kijelzon. A vegen kicsit meredekebb, ott 20%-ot is lattam. [...]

Tiszteletem! Áttétel? A Kiscelli út (Bécsi úttól a Zichy kastélyig) is 20%-os, azon „simán” följövök, ezt többnek hittem. No majd nekikészülök újra. A Flóra utat meg elteszem jövõre.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Mivel ra tudtam keszulni, igy a hajtu utan nem volt gond, nem sokkal a rafordulas utan 19%-ot lattam a kijelzon. A vegen kicsit meredekebb, ott 20%-ot is lattam. Miutan ulve egyszer elemeltem a kereket, igy a legveget kiallva nyomtam, "sikitott" a gumi rendesen.
Lattam viszont egy tenyleg extremet, a Flora utcat. Keskeny, nagyon rossz betonos burkolat, de azert bevallaltam. Kb. feluton jott szembol egy auto, na mondom ez is jokor jon, de ezt meg kivedtem. Utana viszont elemeltem az elso kereket, es muszaj voltam lelepni, ez nekem mar extrem. Lefele gyalog, kapaszkodva a korlatba. :) Ha ott felulok, behuzott feknel orra bukok az tuti.
Itt 26% volt a legnagyobb szam, amit lattam a kijelzon.

Google Earth szerint a "helytelen" szamitassal 25.9% ( 240m-rol 260-ra 77 meteren megy fel. )

Helyes technikaval es/vagy egy joval kisebb attetellel szerintem ez is tamadhato, de ez mar tenyleg nonszensz.
A kilatas az tenyleg gyonyoru.

a flora nekem megvolt :)
de csak mert azt hittem arra kell menni
amúgy grat
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Mivel ra tudtam keszulni, igy a hajtu utan nem volt gond, nem sokkal a rafordulas utan 19%-ot lattam a kijelzon. A vegen kicsit meredekebb, ott 20%-ot is lattam. Miutan ulve egyszer elemeltem a kereket, igy a legveget kiallva nyomtam, "sikitott" a gumi rendesen.
Lattam viszont egy tenyleg extremet, a Flora utcat. Keskeny, nagyon rossz betonos burkolat, de azert bevallaltam. Kb. feluton jott szembol egy auto, na mondom ez is jokor jon, de ezt meg kivedtem. Utana viszont elemeltem az elso kereket, es muszaj voltam lelepni, ez nekem mar extrem. Lefele gyalog, kapaszkodva a korlatba. :) Ha ott felulok, behuzott feknel orra bukok az tuti.
Itt 26% volt a legnagyobb szam, amit lattam a kijelzon.

Google Earth szerint a "helytelen" szamitassal 25.9% ( 240m-rol 260-ra 77 meteren megy fel. )

Helyes technikaval es/vagy egy joval kisebb attetellel szerintem ez is tamadhato, de ez mar tenyleg nonszensz.
A kilatas az tenyleg gyonyoru.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Attól függ, mikori évjáratú, a 2005 körül készült Giantok azért eléggé "kolbászoltak" nagyon ki volt könnyítve az a széria. Sok light bike alapja volt. Az újak nekem is nagyon bejövõsek.
11:38:11 IM 2012

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Érdekelne kényelmes-e,jól kezelhetõ-e menet közben,szóval köszönök minden hasznos infót.

Az okosok azt mondják, ennyi pénzért már nem árulnak vackokat. A kényelem meg úgyis egyénfüggõ.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

jaro1979

jaro1979

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Sziasztok !Készülõben vagyok venni egy Giant advenced TCR-t és kíváncsi lennék mi a véleményetek róla?Kb 550 ezer Ft akcióban.Érdekelne kényelmes-e,jól kezelhetõ-e menet közben,szóval köszönök minden hasznos infót.Elõre is köszi mindenkinek:)