Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Adrit nem ismerem, de hatulrol most mar barmikor felismerem. ;)

Ezt a mondatot akkor tudnám igazán értelmezni ha élõben hallottam volna, hangsúlyozással és mimikával együtt.
.
.
.
:)
doboz tele, írj mailt. nicknevem@gmail.com

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jaja, Tamast felismerem, mar mas utvonalon is futottam belejuk egyszer, annak lampa nelkuli Janos hegy maszas lett a vege, nem volt vicces.
Adrit nem ismerem, de hatulrol most mar barmikor felismerem. ;)

lehet mar PM-et irni neked, vagy meg tele a doboz?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Ma utolert egy Aegonos edzo sor (egy Gyomroi lannyal kiegeszulve) tok jot lobogtam mogottuk: 44 km/h-s atlag 12km-en. Szint is volt benne, es jobbara GA1. Piszok jo erzes ilyen gyorsan menni ilyen konnyeden.

Valszeg Molnár Tomiékkal találkoztál, a Gyömrõs pedig gondolom az Adri volt. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ma utolert egy Aegonos edzo sor (egy Gyomroi lannyal kiegeszulve) tok jot lobogtam mogottuk: 44 km/h-s atlag 12km-en. Szint is volt benne, es jobbara GA1. Piszok jo erzes ilyen gyorsan menni ilyen konnyeden.

bvr

bvr

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Sziasztok!

A Merida honlapján kint vannak a 2012-es modellek, és ha minden igaz ezek hamarosan itthon is elérhetõek lesznek, szóval jöhet a Speeder T5 projektem. Egy kérdésem lenne, a kerekekkel kapcsolatban. Itt az adatlap:

Speeder T5 - Fitness Bike - Merida Bikes International

A kerék Fulcrum Racing Comp CX*. Namost az a kérdésem, hogy ezek a rossz minõségû uatakat mennyire bírják? Pl. ha 30 km/h fölött tekerek olyan bringaúton, ami eleve tele van úthibával, repedéssel, útkeresztezõdéssel (ami nem olyan mint egy járda, de azért jópár centi ugrás, ami üti a kereket), és én 85-90 kiló között szoktam ingadozni, akkor ezt bírja? Eddig MTB-vel tekertem, ott nyilván nem kellett figyelni semmire.

A másik, hogy ha jól látom, most már a T5 sem karbon villás. Ez mekkora hátrány komfort szempontjából?

Köszi!

Üdv,

V

( * az mondjuk egy másik kérdés, hogy én ez a kereket a fulcrum honlapján a CX kerekek között nem találtam meg....)

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Tegnap jártam hasonlóan, ebédszünet (tehát siettem),lámpás (nekemzöld)útkeresztezõdés, testes asszonyság Átlósan! át... -ilyenkor inkább nem szólok, mert tuti a rosszat választja. Kár volt, két zsákszatyor le egy lépés hátra , húztam mindent mi volt... Megúsztuk !

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Basszus, ma 30km/h-val elütöttem egy kisebb testû németjuhász kutyát és nem én estem el.:D
Furcsa, hogy az alatt az fél másodperc alatt mennyi mindenre tud gondolni az ember, amíg az kutya észlelésétõl megtettem azt a 6-7 métert az ütközésig.
Persze, az addig gondosan 150-körül tartott pulzusom egybõl felment 170-re!:P

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

nem otthonrol, es nem hasznaltat, de otleteket amugy elfogadok szivesen. Most BBB Fibreroad van, amire 249gramm-ot hazudik a honlap. Ha ez tenyleg ennyi akkor marad, csak gondoltam hatha van valami uber konnyu de eros "best buy" kormany 31.8 x 42 meretben amirol tudnom kellene.

KCNC? KCNC Sc Force kormánycsõ vásárlás - FTW Bikes webáruház

igaz, nem karbon, de egész jó súlyban van, és a karbonnál olcsóbb. ami viszont nekem nem jött be, az a (számomra) nagy elõrenyúlás/esés, a fentebb linkelt, eladó ritchey pl. sokkal kényelmesebb volt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

tessék: Ritchey Classic alukormány+stucni « kormányzás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása :)

nem otthonrol, es nem hasznaltat, de otleteket amugy elfogadok szivesen. Most BBB Fibreroad van, amire 249gramm-ot hazudik a honlap. Ha ez tenyleg ennyi akkor marad, csak gondoltam hatha van valami uber konnyu de eros "best buy" kormany 31.8 x 42 meretben amirol tudnom kellene.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Elmaradtam. :)
Egy-két napon belül lesz új bejegyzés. Most már összegyûlt egy bejegyzésnyire való. ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
PBG elmaradt az írással, vagy csak én nem vettem észre?
Kihúzza a gyufát, ha már most elkezd lazulni!:D

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

akkor mostmar csak egy jo kormany kellene nekem amire rarakom.

tessék: Ritchey Classic alukormány+stucni « kormányzás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
akkor mostmar csak egy jo kormany kellene nekem amire rarakom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

akkor lett nekem is?

piros, mert olyat kértél.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

spájzolni nem lehetett, egy ember max kettõt kapott. plusz a marketinget nagy adagban mellé. de kibirható, ennyiért meg fõleg.

akkor lett nekem is?

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
http://velo.hu/UserF..._1500_liv11.jpg

ha LA ilyen fékkarokkal megy 2003ban Luz Ardiden felé, nemcsak hogy elesik a kiscsákó sapkájában, de letarolja a nézõk felét

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Spanyolországban tapiztam. Álom. Drága volt. De 7 euróért vicc, annyiért én is bespájzoltam volna.

spájzolni nem lehetett, egy ember max kettõt kapott. plusz a marketinget nagy adagban mellé. de kibirható, ennyiért meg fõleg.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

http://lizardskins.com/store/products/road/bar-tape/dsp-bar-tape-333

EuroBike-on 7 eur volt a szett (30 helyett) vettem is gyorsan. (minden szin volt)
aki szeret puszta kézzel tekerni, az imádni fogja ezt, bár nem tudom, itthon kapható-e egyáltalán.

Spanyolországban tapiztam. Álom. Drága volt. De 7 euróért vicc, annyiért én is bespájzoltam volna.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
http://lizardskins.com/store/products/road/bar-tape/dsp-bar-tape-333

EuroBike-on 7 eur volt a szett (30 helyett) vettem is gyorsan. (minden szin volt)
aki szeret puszta kézzel tekerni, az imádni fogja ezt, bár nem tudom, itthon kapható-e egyáltalán.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
a Cincellár Trek idõfutamgépén a gyorszár...kicsit odafigyeltek a részletekre?

Feltöltött kép