Adrit nem ismerem, de hatulrol most mar barmikor felismerem.
Ezt a mondatot akkor tudnám igazán értelmezni ha élõben hallottam volna, hangsúlyozással és mimikával együtt.
.
.
.

doboz tele, írj mailt. nicknevem@gmail.com
Adrit nem ismerem, de hatulrol most mar barmikor felismerem.
Ma utolert egy Aegonos edzo sor (egy Gyomroi lannyal kiegeszulve) tok jot lobogtam mogottuk: 44 km/h-s atlag 12km-en. Szint is volt benne, es jobbara GA1. Piszok jo erzes ilyen gyorsan menni ilyen konnyeden.
nem otthonrol, es nem hasznaltat, de otleteket amugy elfogadok szivesen. Most BBB Fibreroad van, amire 249gramm-ot hazudik a honlap. Ha ez tenyleg ennyi akkor marad, csak gondoltam hatha van valami uber konnyu de eros "best buy" kormany 31.8 x 42 meretben amirol tudnom kellene.
tessék: Ritchey Classic alukormány+stucni « kormányzás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
RAUH-Welt
B E G R I F F
akkor mostmar csak egy jo kormany kellene nekem amire rarakom.
RAUH-Welt
B E G R I F F
akkor lett nekem is?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
spájzolni nem lehetett, egy ember max kettõt kapott. plusz a marketinget nagy adagban mellé. de kibirható, ennyiért meg fõleg.
RAUH-Welt
B E G R I F F
spájzolni nem lehetett, egy ember max kettõt kapott. plusz a marketinget nagy adagban mellé. de kibirható, ennyiért meg fõleg.Spanyolországban tapiztam. Álom. Drága volt. De 7 euróért vicc, annyiért én is bespájzoltam volna.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
http://lizardskins.com/store/products/road/bar-tape/dsp-bar-tape-333
EuroBike-on 7 eur volt a szett (30 helyett) vettem is gyorsan. (minden szin volt)
aki szeret puszta kézzel tekerni, az imádni fogja ezt, bár nem tudom, itthon kapható-e egyáltalán.