Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34375 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Köszönöm a hozzászólásokat! Azonban ismét a segítségeteket kérném: Adott egy 105-ös hátsó agy (FH-5700) és hozzá egy Shimano CS-HG50 9 sebességes kazetta (11-25), na most az agy( kézikönyvében az ábra szerint kell egy hézagoló legelõre és közvetlenül a lock ring elé is. Mivel ezek nekem nem jártak a kazettához, a kérdésem az lenne, hogy muszáj beszereznem õket vagy sem? Két szervizes srácot is megkérdeztem, azt mondták szerintük nem kell. De gondoltam biztos ami biztos, itt is kikérem a véleményeket....

Alátét 10-es sorhoz kéne.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Köszönöm a hozzászólásokat! Azonban ismét a segítségeteket kérném: Adott egy 105-ös hátsó agy (FH-5700) és hozzá egy Shimano CS-HG50 9 sebességes kazetta (11-25), na most az agy( kézikönyvében az ábra szerint kell egy hézagoló legelõre és közvetlenül a lock ring elé is. Mivel ezek nekem nem jártak a kazettához, a kérdésem az lenne, hogy muszáj beszereznem õket vagy sem? Két szervizes srácot is megkérdeztem, azt mondták szerintük nem kell. De gondoltam biztos ami biztos, itt is kikérem a véleményeket....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

>De akkor vérfürdõ lesz lefelé
Ehh, azt mar ugyse fogom latni. :/

Dehogynem.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Valóban annyira gáz radiális fûzést alkalmazni 32 lyukas 105-ös shimano agynál mint amennyire a tájékoztató papírja írja? 70 kg vagyok és tényleg csak országúton használom a kerót edzésre, semmi padkázás, kátyúzás...

indexfórum/gruppetto topikban volt hogy az egyik edzésükön vki alatt 105 vagy ultegra egy volt radiálra fûzve és egy hosszú lefelén kitörtek a küllõk az agyperemnél. kérdezz be oda a részletekért

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>egy 32lyukas Novatech aggyal
Hat asszem akkor az nem egy Shimano 105-os agy. :)
Allitolag azoknak konnyen letorik a peremuk a radialis fuzestol. En nem tudom, sosem probaltam.
A mondas egyebkent az, hogy radialisan csak keves kullovel erdemez fuzni. (16-20)

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Nem rossz, prologo-t valóban nem néztem, talán a scratch jöhetne szóba nálam forma alapján, tényleg jó a tömege, de most már hûséges maradok a fizikhez...
...
PROLOGO
Nekem most Õ az abszolút favorit, gyárilag volt a bringámon, nem sok választásom volt,
de tart a szerelem már az elsõ út után.
Számomra ideálisan kényelmes, egész jó súlyban van, meglepõen jól tisztítható(enyém fehér), jól tart, és rugalmas ahol kell. 2-3 órákat szoktam menni, nem a seggem miatt szoktam visszafordulni... nekem bejön, ha tudod ezt is próbáld ki valahol.
Most várok még kimegy a divatból és olcsóbb lesz azt jól bevásárlok belõle.[/QUOTE]

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Én beneveztem. Lemegyünk 2 napra a tóhoz evezgetni, stb, közbeiktatom.
Állítólag nem túl jók arra az utak.
Remélem nem járunk úgy az idõméréssel mint a pelso-n....

Jelen aktív fórumozók közûl sokan jöttök Tisza tó maratonra?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Másfél éve használok radiálisan fûzött elsõkereket egy 32lyukas Novatech aggyal és a híresen rossznak tituált Sun Assault felnivel gond nélkül.Ebbõl az idei szezonban már DT Revo küllõk-el,a jó kis gerecsei utakon.

Valóban annyira gáz radiális fûzést alkalmazni 32 lyukas 105-ös shimano agynál mint amennyire a tájékoztató papírja írja? 70 kg vagyok és tényleg csak országúton használom a kerót edzésre, semmi padkázás, kátyúzás...

GT-Atee

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

amator kerdes de eddig mtb vel foglalkoztam.a mai modern outik is 28 colosak vagy csak a regi csepel cuccok es az ujak mar 26 osak?

Hivatalosan 622 vagy 700c a méretezés, de találkozni 28-assal is belsõ gumik dobozán.
Amúgy meg Google

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
ridelife,
28, igen. Vagy 622 vagy 700 ahogy tetszik. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás

nem annyira gáz,mint ahogy írják. fõleg,ha le akarod rövidíteni az agy,és a felni élettartamát ;) edzésre maradjon inkább a 3 kereszt. ált. a kónuszok szívják meg leghamarabb.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
amator kerdes de eddig mtb vel foglalkoztam.a mai modern outik is 28 colosak vagy csak a regi csepel cuccok es az ujak mar 26 osak?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

..., igazi magyar országútis stílusa van :) .

csak sejtem milyen lehet...,de azért kiváncsi lennék a pontos definicióra...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>De akkor vérfürdõ lesz lefelé
Ehh, azt mar ugyse fogom latni. :/

Aki jon az merjen reszidot a Kekesig keresztezodesig. (ha nem lenne hivatalos reszido, mert pl. tavalyelott volt)

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

btw. Matra korre ki jon?
En az "NB2"-be neveztem. :) Kivancsi vagyok, hanyan merik fel rosszul, hova kellett volna nevezni.

Lehet és akkor én is oda, mint te. :) De akkor vérfürdõ lesz lefelé. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
btw. Matra korre ki jon?
En az "NB2"-be neveztem. :) Kivancsi vagyok, hanyan merik fel rosszul, hova kellett volna nevezni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A valasz stilusaval nem volt baj, csak azzal, hogy nem arra valaszolt, amit kerdeztem. :)

Az altalad linkelt oldalon a Kupa terkepe van.
Marpedig a Kupa es a Maraton tavja nem egyezik, a szoveges leiras sem ugyanaz.
Ne nekem kelljen mar kitalalni, mibol van ez.

De mondom, azota atgondoltam a versenynaptaram, nem hianyzik egy hosszu, tok sik verseny a pilisi idofutam elott.

Gondolom a maraton útvonala még csak elméletben van meg. :) Túl nagy figyelmet nem hiszem, hogy fordítanak rá, mivel azt nem is versenynek hívják a szervezõk, hanem TT-nek. Tõlük csak a $$$ lényeg :) .
A stílust azért kérdeztem, mert mostanában párszor együtt edzettem a szervezõvel, igazi magyar országútis stílusa van :) .

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A valasz stilusaval nem volt baj, csak azzal, hogy nem arra valaszolt, amit kerdeztem. :)

Az altalad linkelt oldalon a Kupa terkepe van.
Marpedig a Kupa es a Maraton tavja nem egyezik, a szoveges leiras sem ugyanaz.
Ne nekem kelljen mar kitalalni, mibol van ez.

De mondom, azota atgondoltam a versenynaptaram, nem hianyzik egy hosszu, tok sik verseny a pilisi idofutam elott.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Már van térkép. :) I. SHIMANO TISZA-TÓ KUPA - Bringa.hu
Egyébként milyen stílusban válaszolt?

ez még 5-10 perce nem volt ott :D