Igen, a Campagnolo híres a tartósságáról. Van egy 8-as Athena-m, nem szívesen válnék meg tõle - mint írtam, még „jobb” is, mint az új (11-es) Athena, mert lefele is végigvált egy nyomásra.Köszi. Jól mûködõ alkatrészek voltak ezek régen?
Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2011. október 03. - 20:26
Írta 2011. október 03. - 20:21
Írta 2011. október 03. - 20:19
>Érdekes, nekem is van elasticos mezem de nekem rövid az L-es, XL jó, rendes pólóból általában L, néha M (184cm, 60kg)
Hat ez nagyon fura, nekem is L-es az Elastic mezem, kicsit vastagabb is vagyok nalad, magassag kb. azonos, es borzasztoan log rajtam... Kifejezetten hosszu... Tavasszal, amikor probaltam nekem is az S tunt a jo meretnek, hosszra voltam picit bizonytalan, hogy talan M legyen inakbb.
Azota mar van egy Biemme M-es mezem, az kb. ugyanolyan meret, mint az Elastic S, szoval eleg az, boven.
Hm, érdekes, akkor lehet valami rossz szériát fogtam ki:) Városban többen rendeltek, nekik is kicsi lett
Írta 2011. október 03. - 20:10
Hat ez nagyon fura, nekem is L-es az Elastic mezem, kicsit vastagabb is vagyok nalad, magassag kb. azonos, es borzasztoan log rajtam... Kifejezetten hosszu... Tavasszal, amikor probaltam nekem is az S tunt a jo meretnek, hosszra voltam picit bizonytalan, hogy talan M legyen inakbb.
Azota mar van egy Biemme M-es mezem, az kb. ugyanolyan meret, mint az Elastic S, szoval eleg az, boven.
Írta 2011. október 03. - 19:32
1996: avanti>mirage>veloce>athena>chorus>record
Köszi. Jól mûködõ alkatrészek voltak ezek régen?
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. október 03. - 19:22
Szerintem bringás meznél másodlagos szempont, hogy hosszban stimmeljen, fontosabb a mellbõség (országúton fõleg
).
Igaz, de én nem szeretem ha nem ér le a derekamig, nyáron meg 90%ban úgyis le van húzva a zipzár úgyhogy mindegy hogy feszül e vagy kicsit bõ
Írta 2011. október 03. - 19:16
Sziasztok volna egy olyan kérdésem, hogy most szeretnék országúti bringát venni, alapvetõen eddig montiztam, de nagyon megtetszett ez a fajtája is a bringázásnak, és most talán lesz lehetõségem beruházni egy gépre. Mit javasoltok, hol érdemes keresgélni, esetleg konkrét típusok. Elég sokat tekerek, meg használnám városban is rohangálni, de azért a fõ funkciója az a hosszabb aszfaltos utak maradna.
Köszi a segítséget
Elõször is a rászánható összeget kellene megírnod. Igen széles a skála idehaza is nagyon sok országúti márkát lehet kapni. Ha kevesebbet szánsz rá érdemes a bikemag apróban is szétnézni, nagyon jó ár/érték arányú gépeket lehet kifogni.
Írta 2011. október 03. - 18:51
A mirage milyen kategóriának számított a 90-es évek közepén/végén?
1996: avanti>mirage>veloce>athena>chorus>record
Írta 2011. október 03. - 18:40
Érdekes, nekem is van elasticos mezem de nekem rövid az L-es, XL jó, rendes pólóból általában L, néha M (184cm, 60kg)
Szerintem bringás meznél másodlagos szempont, hogy hosszban stimmeljen, fontosabb a mellbõség (országúton fõleg
Írta 2011. október 03. - 18:34
>a divatmajom városi ss/fixi bringásoknál láttam párat,
Hat gondolom ok mind kerekepito mesterek.
Nem tudom, nekem nem bizalomgerjeszto az biztos.
Lehet.
Nekem egy zonda kevésbé bizalomgerjesztõ. Annál rengeteg felnierõsítés kellett a küllõkhöz, hogy ne húzzanak tojást a kerékbe és elég hosszú szakaszokon nincs küllõ a kerékben, könnyen eltörhet.
Írta 2011. október 03. - 18:28
szerény kis közösségünk itt Szhelyen úgy döntött hogy csináltat mezt. Kértünk próbadarabokat az elastictól és mindenkinek egy számmal kisebb kell, mint amúgy a többi márkákból.
Nekem pl S-es... dúrva!
Érdekes, nekem is van elasticos mezem de nekem rövid az L-es, XL jó, rendes pólóból általában L, néha M (184cm, 60kg)
Írta 2011. október 03. - 18:14
az elsõ két hétben a kiáramló zsírt fogod törölgetni a tengelyérõl!!
(nekem is az van)
Már a dobozban úgy volt, hogy úszott a zsírban.
Írta 2011. október 03. - 18:14
Hat gondolom ok mind kerekepito mesterek.
Nem tudom, nekem nem bizalomgerjeszto az biztos.
Írta 2011. október 03. - 17:58
Köszi a segítséget
Írta 2011. október 03. - 17:37
16 hatul divatbringaban? show me. Mellesleg azok nem ilyen kullok, nem ilyen felnivel, nem ilyen agyakkal.
Szerintem ez nagyon bator igy...

Olyan sokat még én sem láttam belõle, most nem is találtam egyet sem, de a divatmajom városi ss/fixi bringásoknál láttam párat, az apróban is mindig feltûnik egy-egy ilyen bringa.
Milyen küllõk, felnik, agyak? Ezek 2mm-s dt küllõk, a felni küllõ nélkül is bírná a terhelést, az agy meg valójában 3,5 keresztre van fûzve, a pereme garantáltan nem törik le. Amikor fûznek gyárilag 20-24 küllõs kereket acél aero küllõkkel akkor azok sem merevebbek oldalirányban ennél, a normál kardküllõ oldalirányban a legkolbászabb küllõ. Én nem látom annyira bátornak, pénteken le lett tesztelve rendesen, kapott padkázást, kátyúkat, ugrálást és nem lett baja. A jobboldali küllõk törése valóban benne van a pakliban, de ezen a versenyen nulla volt ennek az esélye. Azt soha nem állítottam, hogy tartós használatra készült.
Írta 2011. október 03. - 16:34
sztem nem kell szétszedni,ha új. a menetre tegyél zsírt,aztán ennyi.
Nem kell szétszedni, a pedálok jól vannak összerakva és megfelelõ mennyiségû zsír van bennük. Lehet már a sokadik stoplit fogod venni hozzá, amikor elõször hozzá kell majd nyúlni.
Kösz. Igen, pont ezért kérdeztem, mert talán pont te írtad, hogy az agyak nem jól vannak összerakva.
Írta 2011. október 03. - 16:31
Szerintem ez nagyon bator igy...
Írta 2011. október 03. - 16:20
Vettem egy Shimano PD-5700-as pedált. Mielött beszerelem, érdemes szétszedni, ellenõrizni a csapágybeállítást, újrakenni?
Nem kell szétszedni, a pedálok jól vannak összerakva és megfelelõ mennyiségû zsír van bennük. Lehet már a sokadik stoplit fogod venni hozzá, amikor elõször hozzá kell majd nyúlni.
Írta 2011. október 03. - 16:16

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére