zsír, na ilyen kéne

>de valami gyapjú aláöltözõt vennék szívesen
Csakis muszalast!
Azt én se tudom pontosan, de két képet tudok mutatni róla:
1 ; 2
Még egy kérdés, bár tudom ez így nem túl relatív: 18e Ft-ért egy ütött kopott külsejû de jól mûködõ 105 fékváltó pár vagy 25e Ft-ért egy sora st 3400-as zsír új garanciás pár érné meg jobban szerintetek?
Igen.2x9-es 105-ös fékváltókar jól mûködne együtt egy ugyanilyen sebességû sora váltórendszerrel?
jaja, én a szélálló nadrág alá szoktam a gyapjú zoknit húzni, az úgy teljesen melegen tartja az izületet
amúgy ilyesmit sehol nem árulnak, egyszer volt a lidliben motorosoknak szánt szélálló térdmelegító és én hülye nem vettem, azóta se láttam olyat sehol, pedig rá is kérdeztem több bringa boltban is
A sebesség mindent megold.
én ma vettem a dunakeszi aldiban 2000/db áron rövid ujjú aláöltözõt. eddig nem volt ilyenem. sztem jó árban volt,de lehet,h van olcsóbban is.
jók az úgynevezett "technikai pólók" is (ne kérdezd, miért így hívják
) aláöltözetnek, akár két rétegben is. rövid, hosszúujjú is van, kivezeti az izzadságot, nem közvetlenül a bõröd érintkezik az átizzadt, nedves ruházattal.
térdre mondjuk érdemes szélálló térdmelegítõt venni, mert a térd nagyon kényes, és esetleg csak évek múltán derül ki, hogy nem tett neki jót a hideg menetszél
én a szoftshell (jól szellõzik, és szélálló, viszonylag meleg) kabátokat ajánlanám, a hõmérséklet szerint aláöltözve
nadrágra meg inkább kantárost, szoftshell szélállót , ami felé, alá egyéb rétegeket lehet húzni igény szerint
fontos a vese védelme, ezért vagy kantárost gatyát, vagy derékmelegítõt melegen ajánlokplusz a térdekre is valami érdemes tenni (én levágott ujjú gyapju zoknit használok).
mondjuk csodaszer nincs, ha intenzív mozgáshoz öltözöl,akkor fázol ha megállsz, ha meg fordítva, akkor rádizzad a cucc (talán ez a rosszabbik)
Valakinek van tapasztalata bringás ruházattal, ami hóban is napi min 8 órán keresztül megtartja a hõt? Nadrág, kabát ügyben kérdezem.
RAUH-Welt
B E G R I F F