anyám!!!!!!! múlt hét szerdán rövidnadrágban,rövid ujjú mezben melegem volt,most meg alig 2 fokban indulok lassan tekerni. megint kimaradt az õsz.
Irigyellek hogy erre Te kepes vagy...en mar bent edzek joforman kizarolagosan..:S
anyám!!!!!!! múlt hét szerdán rövidnadrágban,rövid ujjú mezben melegem volt,most meg alig 2 fokban indulok lassan tekerni. megint kimaradt az õsz.
Lassan esedékes lesz lánckerekeket cserélni a bringán. Azon gondolkodom, hogy volna-e értelme 50-es nagytányér helyett 51-est venni (34-es kicsihez). Profi bringákon látni 52/34-et is, tehát a váltó elvileg bírná.
ez tényleg jó ár.Most, hogy megjott a Pro4, egesz olcso lett a harmas.
Wiggle | Michelin Pro3 Race Folding Road Tyre BLACK Road Race Tyres
Flickr
nem támaszkodhatunk a fülünkre. A háraforgolódás pedig biztos patkázásos bukás.
egyre inkább úgy gondolom hogy nehéz összehasonlítani a campa és shi alkatrészeket. tömeget nézni persze lehet, de hogy egy veloce hátsóváltó jobb/rosszabb egy 105-ösnél az pár10ezer km után derül ki
Nemrégiben volt arról szó, hogy a Campagnolo idén már csak a Super Record, Record, Chorus és Athena 11 sebességes és Centaur valamint Veloce 10-es családokat kínálja (no meg ciklokrossz, idõfutam, pálya és tripla); ezt a honlapjuk is megerõsíti Groupes - Route - Campagnolo - Site officiel Campagnolo - Composants Vélos de Route és a 2012-es katalógus sem említ mást.
Nekem úgy tûnik, mintha ez mégsem egészen így lenne, bõvebb a választék az alsó szegmensben is, a (2007-tõl létezõ) Xenon és Mirage 10-es családok illetve elemeik is kaphatók (Campagnolo Xenon Ergopower Gear Shifters 10 Speed | Buy Online | ChainReactionCycles.com, Wilier La Triestina Mirage 10 Speed 2011 - Road Bike| Cheap Wilier La Triestina Mirage 10 Speed 2011 - Road Bike|Discount Wilier|), tegnap több bicikliboltban is 10-es Xenonnal szerelt Vector (és más, talán Spego meg BiTwin) bicikliket láttam. Feltevésem az, hogy eme családokat egy ideje nem kínálják a nagyközönségnek, de partnereiknek igen, így OEM termékként illetve egyes alkatrészenként léteznek, csupán teljes családként nem árulja ezeket a kiskereskedelem.
Mindenesetre aki ezekkel kacérkodik, ne ijedjen meg, hogy a Veloce látszik a legifjabb Campagnolo család-családtagnak, van ennél kisebb igényû is, darabonként illetve összeszerelve is kaphatók. Megbízhatók ezek is, kezdõknek és túrázóknak teljesen jók. Persze az is elképzelhetõ, hogy csak a meglévõ készleteket árulják... Van-e, aki tud ennél jobb választ?
Gyakorlatilag a Xenon kb. a Shimano Tiagra, a Mirage a 105-ös szintje illetve alternatívája lehet. A Soránál mind magasan jobb; SRAM tapasztalatom nincs.
Ebben az esetben valóban használj tükröt, de szerintem a hátrafordulás alapkészség kéne, hogy legyen.
Világosban ez miért akadály?
A négerek sem kukás mellényben járnak. (ez hozzászólás mindenféle rosszindulatú megkülönböztetéstõl mentes volt)
A szóbanforgó tükröt nem dísznek használom. És nem is szemöldök kiszedésre. (a nyolc kilós outin nincs keresnivalója karácsonyfadíszekenek) A vízszintes vázcsõ kormányoszlophoz legközelebbi végére gumizom fel. A láb emelésekor látom mi zajlik mögöttem. Sokszor (pl nem megfelelõ szélirány vagy szembõl jövõ hangos jármû esetén) nem támaszkodhatunk a fülünkre. A háraforgolódás pedig biztos patkázásos bukás. Nem babettatükör.Teljesen diszkrét megjelenésû, kicsi és könnyû. Pillanatok alatt levehetõ, áthelyezhetõ. Ajánlom mindenkinek,akinek számít a biztonság. Ötletes dolog.
Cheap Zefal Bicycle bike mirror Spy for all type tubes from $19.98
a kerékpár nem karácsonyfa...
RAUH-Welt
B E G R I F F