Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34363 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.391 hozzászólás

Nem tudok segíteni neked ebben a kérdésben, de szorosan kapcsolódik ehhez a mondandóm. Elméletben azzal van problémám a kompakttal, hogy ha elöl leváltasz akkor hátul legalább eggyel többet kell leváltanod egy nem kompakt hajtómûhöz képest, hogy a sorban következõ áttételt kapd és így is nem keveset kell váltani az 53/39-es lánckerekeknél.

sajna ez az 1ik gond a kompaktal. túl nagy az ugrás a 2 tányér közt. a másik,h én már nagyon megszoktam az 53/39et. nagyon régen 52/42vel mentem az nem volt akkora ugrás.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Lassan esedékes lesz lánckerekeket cserélni a bringán. Azon gondolkodom, hogy volna-e értelme 50-es nagytányér helyett 51-est venni (34-es kicsihez). Profi bringákon látni 52/34-et is, tehát a váltó elvileg bírná.

Nem tudok segíteni neked ebben a kérdésben, de szorosan kapcsolódik ehhez a mondandóm. Elméletben azzal van problémám a kompakttal, hogy ha elöl leváltasz akkor hátul legalább eggyel többet kell leváltanod egy nem kompakt hajtómûhöz képest, hogy a sorban következõ áttételt kapd és így is nem keveset kell váltani az 53/39-es lánckerekeknél.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.391 hozzászólás

Hol a rakban volt 2 fok? Itt 10 felett volt reggel is, kifejezetten kellemes.
En mondjuk mar szezonvegit pihenek.

vácon 9 óra körül volt 2 fok. 6 óra körül keltem,akkor még -2 fok volt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mindenhol az országban. Elég sok helyen fagyott is. Csak a városokban volt melegebb, de az kizárt, hogy 10fok volt nálatok, reggel 8kor néztem hõtérképet és 5fok fölött sehol nem volt, még Pesten sem.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.391 hozzászólás

Irigyellek hogy erre Te kepes vagy...en mar bent edzek joforman kizarolagosan..:S

most van idõm,úh most kell mennem. :) azért ez a 2 fok,még nem az a 2 fok. most 1 óra alatt elég sokat emelkedik a hõmérséklet. hazafele már majd meg sültem. ilyenkor sem árt kimenni tekerni. ha nem lesz munkám a télen sem,akkor vlszínû sokat fogok menni. hóban,ónos esõben nem tekerek,de a többi nem zavar. persze a nagy hideget azért kerülöm (-10fok alatt).

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Irigyellek hogy erre Te kepes vagy...en mar bent edzek joforman kizarolagosan..:S

én is nagyon nehezen veszem rá magam, hogy elinduljak ilyen idõben, de ha elindulok, akkor már oké. persze még szokni kell a hûvöset (ahogy donciccio írta, megint kimaradt az õsz)
pl. csütörtökön 10 perc után már abszolút nem érdekelt se az erõs ellenszél, se a hûvös, bár akkor talán még valamivel enyhébb idõ volt. még az otthonhagyott kulacsom se hiányzott :D pedig 90 km lett a vége....

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Most, hogy megjott a Pro4, egesz olcso lett a harmas.
Wiggle | Michelin Pro3 Race Folding Road Tyre BLACK Road Race Tyres

Bike24en vilageleteben 25.99 euro volt a PR3! De persze attol fuggetlenul jo ar :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

anyám!!!!!!! múlt hét szerdán rövidnadrágban,rövid ujjú mezben melegem volt,most meg alig 2 fokban indulok lassan tekerni. megint kimaradt az õsz. :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Lassan esedékes lesz lánckerekeket cserélni a bringán. Azon gondolkodom, hogy volna-e értelme 50-es nagytányér helyett 51-est venni (34-es kicsihez). Profi bringákon látni 52/34-et is, tehát a váltó elvileg bírná.

Inkabb az 52/36 a gyakori!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.391 hozzászólás
anyám!!!!!!! múlt hét szerdán rövidnadrágban,rövid ujjú mezben melegem volt,most meg alig 2 fokban indulok lassan tekerni. megint kimaradt az õsz. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Sejtettem én, hogy ez nem így lesz, kell hogy legyen idehaza Look. Tényleg a bikeart forgalmazza, nem jutott eszembe tegnap.
11:38:11 IM 2012

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

ez tényleg jó ár.
innen vettem a jövõ szezonra v. rubino pro slick gumikat 20euro/db áron
bár ha most vásárolnék lehet inkább a pro3 lenne.kár,hogy csak feketében van most
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ne viccelj mar, egyreszt van LOOK forgalmazo: a bikeart a borzaszto honlapjukkal, de en pl. iden vettem egy szurket a bringaland-ben.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ma mentem egy kis 50-es karikára ebben a kellemes 10°Cban. Bekészítettem a szokásos két kulacsot, a szokásos töltelékkel mintha még mindig 25° lenne.
Mikor hazaértem, ugyan úgy vettem le a bringáról mindkettõt ahogy feltettem..
sikerült úgy öltöznöm ehhez a viharos szélhez, hogy pont nem fáztam, és nem is volt melegem...ilyen is ritkán van...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Decathlon - biciklik - kerékpárok alkatrészek lábtámasz LOOK - Look KEO kétkomponensű stopli LOOK - kizárólag Look Keo pedálokhoz. Átlagos, 4,5 °-os elfordulást tesz lehetővé.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Le kéne már akadni errõl a közlekedés témáról, mert úgysem fogtok dûlõre jutni, attól meg nem lesz jobb a helyzet ha itt áll a bál. Megpróbáltam vásárolni egy Look Keo stoplit, de a boltban azt mondták, csak utángyártott kapható idehaza, a gyári Lookot nem lehet beszerezni nagykeren keresztül ha ez valós info akkor itt valami nagy gáz van.

Belekezdek idehaza a Look forgalmazásába másodállásban :)
11:38:11 IM 2012

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

nem támaszkodhatunk a fülünkre. A háraforgolódás pedig biztos patkázásos bukás.

azért mert te nem tudsz kerékpározni, miért kell ráerõltetned másokra a felesleges dolgokat? Ne tudjad már, hogy másnak mi a jó... Ne haragudj, nem akarlak támadni, meg semmi ilyesmi. csak szerintem darth vader jobban tudja mi kell neki, mint te...