Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34365 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

:)
Végül is nekem is van harisnyaszerû aláöltözet nadrágom.

Na, nem is kell, hogy nõi legyen. :)

Harisnyanadrágok - Férfi - hdiShop.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Bizony, rendes nõi harisnya. Tökéletesen funkcionáló technikai ruházat, töredék áron (ez konkrétan ingyen, mert az anyámé :))

:)
Végül is nekem is van harisnyaszerû aláöltözet nadrágom.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Harisnya? :)

Én ilyen idõben már az aldis téli nadrágomat hordom a téli felsõvel együtt.

Bizony, rendes nõi harisnya. Tökéletesen funkcionáló technikai ruházat, töredék áron (ez konkrétan ingyen, mert az anyámé :))

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hát ez biztos nem az Andris volt. Rajtam egyébként egy harisnya, egy lábmelegítõ és két rövidgatya volt, de így se volt melegem.

Harisnya? :)

Én ilyen idõben már az aldis téli nadrágomat hordom a téli felsõvel együtt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Köszi. Valamiért azt hittem, hogy ezek a fékkarok közel vízszintesen állnak.

Nem fekete specialized-on volt? Andris szokott így felöltözni. :)

Hát ez biztos nem az Andris volt. Rajtam egyébként egy harisnya, egy lábmelegítõ és két rövidgatya volt, de így se volt melegem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

igen

Köszi. Valamiért azt hittem, hogy ezek a fékkarok közel vízszintesen állnak.

Viszont ami ma legjobban ledöbbentett, az egy olyan bringás volt, akit rövidgatyában láttam (10 óra körül, még nem ebben a jó idõben).

Nem fekete specialized-on volt? Andris szokott így felöltözni. :)

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

láttam ma egy meglepetést :-) valaki a római parton tekert országútival - ez persze semmi extra - , ámde görgõn, az egyik stégen, 4 cm-re a víztõl

Like a boss

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Van valakinek integrált kormánnyal tapasztalata? Most Talon néztem ki.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
láttam ma egy meglepetést :-) valaki a római parton tekert országútival - ez persze semmi extra - , ámde görgõn, az egyik stégen, 4 cm-re a víztõl

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 posts

Azért azt ne feledd hogy a fekete lovag mindig gyõz, még ha levágják a kezeit és a lábait is. :)A Gyalog Galopp megnézése óta tudjuk.Gyalog-galopp - Sötét Lovag - YouTube

Nagyon jó hasonlat! Sötétség, elszántság, bátorság!

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

A múltkor egy bringaboltban elõttem vásárolt egy kolléga. Talpig fekete profi kerékpáros ruhában és hasonlóan profi koromfekete bicajjal. Éjsötét szemüveg, kesztyû és sisak. Feltettem neki az életmentõ "észrevesznek így az autósok kérdést?", de valószínüleg a vásárlás izgalmában föl se fogta. Azóta is lelkiismeret furdalásom van, hogy nem erõsködtem tovább...El kellet volna mondanom: nem muszály a kukás mellény, csodálatos nappal is feltünõ mezeket gyárt pl. a rogelli, és hogy mennyire fontos biztonsági eszköz a vázra, kormányra vagy akár villára felgumizható, diszkrét megjelenésû zefal spy tükör.

Azért azt ne feledd hogy a fekete lovag mindig gyõz, még ha levágják a kezeit és a lábait is. :)A Gyalog Galopp megnézése óta tudjuk.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ilyen pechsorozat mint ma, még nem nagyon ért: kitört egy küllõm, de továbbmentem, ha már egyszer beöltöztem. Aztán kaptam egy elsõ defektet, beleraktam az egyetlen tartalékgumimat, elindultam, erre 5 percen belül kaptam egy hátsó defektet is, úgyhogy azt már ragasztani kellett. :)
Ami elszomorító volt, az az ez idõ alatt mellettem elhaladó 7 (Mari néniket nem számolva, mind "outis") kerékpáros, aki egy vakkantás nélkül továbbhaladt, úgy hogy egyértelmûen látható volt, hogy nem napozni álltam meg az út szélén. Viszont ami ma legjobban ledöbbentett, az egy olyan bringás volt, akit rövidgatyában láttam (10 óra körül, még nem ebben a jó idõben).

Ja, a tanúlságot elfelejtettem: nem kell ahhoz autóba ülni, hogy valaki paraszt legyen.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,392 posts
igen

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az idõfutamkormány végébe dugható fékkarnak így kell állnia?

Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Megoldottak mindent, persze, hogy komoly. pl. te is 8 fokozattal tobbre mesz mint en 10-zel. :) De 6-tal is igy lenne.

De kettõvel már nem biztos. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Megoldottak mindent, persze, hogy komoly. pl. te is 8 fokozattal tobbre mesz mint en 10-zel. :) De 6-tal is igy lenne.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem csak versenyzesbol all a tekeres. ;)

Így van.

Sikon 19/18/17 a legtobb, amit hasznalok edzesen, ha a 12-27 racsnim van bent, akkor mindig hianyzik a 18.

Elhiszem, nem is akarom rád erõltetni az én "hülyeségemet".

De persze megoldottak mindent anno 2 sebesseggel is (megforditott hatsokerek), kesobb 5-os racsnival is, tenyleg nem ezen mulik.

Irónia vagy komolyan mondod? :)

>Az idei szezon után úgy vagyok vele, hogy ha ezeken (amiken idén indultam) a versenyeken kell a 26os akkor leszakadok.
Szerintem forditva, ha leszakadsz, akkor kell(ene) a 26. :)

Van benne igazság. :)

De kulonben is, mintha te eleg jol mennel, nem?

Sajnos nem, de majd jövõre (minden évben ezt mondom :) ).

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nem csak versenyzesbol all a tekeres. ;)
Sikon 19/18/17 a legtobb, amit hasznalok edzesen, ha a 12-27 racsnim van bent, akkor mindig hianyzik a 18.
De persze megoldottak mindent anno 2 sebesseggel is (megforditott hatsokerek), kesobb 5-os racsnival is, tenyleg nem ezen mulik.

>Az idei szezon után úgy vagyok vele, hogy ha ezeken (amiken idén indultam) a versenyeken kell a 26os akkor leszakadok.
Szerintem forditva, ha leszakadsz, akkor kell(ene) a 26. :)

De kulonben is, mintha te eleg jol mennel, nem?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ez nekem nem jelentett problémát, amikor áttértem kompaktra.

Amikor 12-21-et használtam akkor kifejezetten zavart, hogy a mostaninál többet kellett váltanom hátul. A kompakt kb ugyanezt hozza magával.

Az valoban gond a kompakttal, hogy tul nagy az ugras a ket tanyer kozott, en probalom minimalizalni a tanyervaltasokat.

Marpedig kompakttal ugyanahhoz az atfogashoz "szorosabb" racsni eleg.
Ugyan nem vagyok elmeno, nekem meg itthon is kell az 34x23, nemhogy a Dolomitokban mondjuk.
39-hez meg 26 kellene ugyanehhez, de akkor elbukom a 18-ast, marpedig azt eleg sokat forgatom. 19 es 17 kozott eleg nagy az ugras.
Alul viszont nem nagyon kell a 11 az 50 miatt, meg versenyen sem, sot legutobb 50x13-mal se volt gondom.
Igy azt gondolom 51-nek sincs sok ertelme.

Én is sokáig állítottam, hogy nekem nem kell a 11 hátra, de múltkor a pécsi sík versenyen is használtam a lejtõn. A stílusom is sokat változott a szezon elejihez képest, most inkább kell a 11, mint a 26, így lett 11-23-as 8as (173g :) ) sorom. Nekem nem hiányzott eddig még a 18as mezõnyversenyen, a 17-19 közti különbséget át tudom hidalni, már megy a 100 alatti :) fordulat is. Ami jobban zavar az a 13-15 közti nagy különbség, ilyenkor lenne jó a 9es sor vagy a tizes és akkor lenne 16osom is, de nem hiszem, hogy ezen sok múlna.
Az idei szezon után úgy vagyok vele, hogy ha ezeken (amiken idén indultam) a versenyeken kell a 26os akkor leszakadok.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Én is a szûkebb fogsor miatt szeretem a kompaktot. Én hegyen extra gyenge vagyok, nekem a 25 is kell hátra. Az 50-et viszont sokszor keveslem, és bár tudom, hogy az 51 nem sok plusszt hozna, de mégis csak nagyobb.