Végül is nekem is van harisnyaszerû aláöltözet nadrágom.
Na, nem is kell, hogy nõi legyen.

Harisnyanadrágok - Férfi - hdiShop.hu
Végül is nekem is van harisnyaszerû aláöltözet nadrágom.
Bizony, rendes nõi harisnya. Tökéletesen funkcionáló technikai ruházat, töredék áron (ez konkrétan ingyen, mert az anyámé
)
A sebesség mindent megold.
Harisnya?
![]()
Én ilyen idõben már az aldis téli nadrágomat hordom a téli felsõvel együtt.
Hát ez biztos nem az Andris volt. Rajtam egyébként egy harisnya, egy lábmelegítõ és két rövidgatya volt, de így se volt melegem.
Köszi. Valamiért azt hittem, hogy ezek a fékkarok közel vízszintesen állnak.
Nem fekete specialized-on volt? Andris szokott így felöltözni.
igen
Viszont ami ma legjobban ledöbbentett, az egy olyan bringás volt, akit rövidgatyában láttam (10 óra körül, még nem ebben a jó idõben).
láttam ma egy meglepetést :-) valaki a római parton tekert országútival - ez persze semmi extra - , ámde görgõn, az egyik stégen, 4 cm-re a víztõl
Azért azt ne feledd hogy a fekete lovag mindig gyõz, még ha levágják a kezeit és a lábait is. :)A Gyalog Galopp megnézése óta tudjuk.Gyalog-galopp - Sötét Lovag - YouTube
Azért azt ne feledd hogy a fekete lovag mindig gyõz, még ha levágják a kezeit és a lábait is. :)A Gyalog Galopp megnézése óta tudjuk.A múltkor egy bringaboltban elõttem vásárolt egy kolléga. Talpig fekete profi kerékpáros ruhában és hasonlóan profi koromfekete bicajjal. Éjsötét szemüveg, kesztyû és sisak. Feltettem neki az életmentõ "észrevesznek így az autósok kérdést?", de valószínüleg a vásárlás izgalmában föl se fogta. Azóta is lelkiismeret furdalásom van, hogy nem erõsködtem tovább...El kellet volna mondanom: nem muszály a kukás mellény, csodálatos nappal is feltünõ mezeket gyárt pl. a rogelli, és hogy mennyire fontos biztonsági eszköz a vázra, kormányra vagy akár villára felgumizható, diszkrét megjelenésû zefal spy tükör.
Megoldottak mindent, persze, hogy komoly. pl. te is 8 fokozattal tobbre mesz mint en 10-zel.
De 6-tal is igy lenne.
Így van.Nem csak versenyzesbol all a tekeres.
Elhiszem, nem is akarom rád erõltetni az én "hülyeségemet".Sikon 19/18/17 a legtobb, amit hasznalok edzesen, ha a 12-27 racsnim van bent, akkor mindig hianyzik a 18.
Irónia vagy komolyan mondod?De persze megoldottak mindent anno 2 sebesseggel is (megforditott hatsokerek), kesobb 5-os racsnival is, tenyleg nem ezen mulik.
Van benne igazság.>Az idei szezon után úgy vagyok vele, hogy ha ezeken (amiken idén indultam) a versenyeken kell a 26os akkor leszakadok.
Szerintem forditva, ha leszakadsz, akkor kell(ene) a 26.
Sajnos nem, de majd jövõre (minden évben ezt mondomDe kulonben is, mintha te eleg jol mennel, nem?
Amikor 12-21-et használtam akkor kifejezetten zavart, hogy a mostaninál többet kellett váltanom hátul. A kompakt kb ugyanezt hozza magával.Ez nekem nem jelentett problémát, amikor áttértem kompaktra.
Én is sokáig állítottam, hogy nekem nem kell a 11 hátra, de múltkor a pécsi sík versenyen is használtam a lejtõn. A stílusom is sokat változott a szezon elejihez képest, most inkább kell a 11, mint a 26, így lett 11-23-as 8as (173gAz valoban gond a kompakttal, hogy tul nagy az ugras a ket tanyer kozott, en probalom minimalizalni a tanyervaltasokat.
Marpedig kompakttal ugyanahhoz az atfogashoz "szorosabb" racsni eleg.
Ugyan nem vagyok elmeno, nekem meg itthon is kell az 34x23, nemhogy a Dolomitokban mondjuk.
39-hez meg 26 kellene ugyanehhez, de akkor elbukom a 18-ast, marpedig azt eleg sokat forgatom. 19 es 17 kozott eleg nagy az ugras.
Alul viszont nem nagyon kell a 11 az 50 miatt, meg versenyen sem, sot legutobb 50x13-mal se volt gondom.
Igy azt gondolom 51-nek sincs sok ertelme.