Ha most ennek ellenére én mégis szeretnék karbon kormányt, akkor milyet érdemes?
- Nem egy extra biciklirõl van szó (Merida 904/2010). Igazából csak megtetszett ez a kormány ezért kezdtem el gondolkodni a dolgon.
Próbálkoztam a kormányos topicban, de hátha itt hamarabb kapok választ. (bocs a duplázásért)
Érdemes noname karbon kormányt venni (15-20e Ft), vagy ez felejtõs kategória? Mi a buktató benne? Mert gondolom nem véletlenül kerülnek többe a márkásabb termékek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Még a tárcsafék témához. Nekem csak azért lett a montin tárcsafékem, mert már mást nem lehetett a vázra rakni. Egyébként nem tudom elképzelni, hogy országúton hova és mikor lenne jó a tárcsafék. Majd biztos jönnek azzal, hogy ez nedves idõben is fog (mintha a normál fék nem fogna...), de arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudják majd lebutítani a féket, hogy nedves úton ne állítsa be azonnal a kerekeket.
ezt figyuzzátok!!!!!!!!!!! naon kemény "sárvédõ": Ass Saving Techniques on Vimeo
Flickr
igen, az csavaros. bár ha jól emlékszem volt itt aki gyorskötözõvel rakta fel. nem tudom azzal hogy funkcionál. ha fel le akarod szerelgetni, akkor nem hiszem, hogy ez a legjobb választás, viszont, ha 1x akarod felrakni egy télen, akkor 4db bilinccsel megoldható, ha nincs tartószem.
köszi a tippet.
Jettison: kösz neked is, de amit így hirtelen találtam spyral sárvédõt, csavarral kell a keréknél felfogatni...
RAUH-Welt
B E G R I F F
volt mar sokszor, de belinkelem neked is:
![]()
nomost ehhez kepest atmenni egy katyun...
ha jol van megepitve, akkor egy karbon vaz erosebb es tartosabb mint egy alu.
nem rossz, de karbon aero villan elpocsolsz vele egy jo ideig mire beallitod rendesen
sokkal inkabb ezt ajanlom:
Crud Road Racer Mudguard Set MKII | Buy Online | ChainReactionCycles.com
es meg olcsobb is
Jett nem kell rögtön bepörögni, nem kell minden leírt szót komolyan venni. A Crud jó kis darab, nekem is olyan van, pofon egyszerû a felrakása, ami a hátránya, hogy nem olyan egyszerû levenni a kábelkötegelõs rögzítés miatt, mint amilyen könnyû a felrakás. Külön elõnye, hogy a hátsó keréknél kicsit kiszélesedik és védi az elsõváltót is. Figyelmes praktikus megoldás.
jól látom, hogy (csak) a középcsapágynál van befogva a váz?
más: SKS raceblade ( RACEBLADE XL SET - mudguards - SKS Germany ) sárvédõvel van valakinek tapasztalata? mennyire jó/szilárd a rögzítése?