Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

Beszéltem a tulajjal és õ mondta, h ragasztott a gumi.

Lehet csak a belsõn van egy folt:D:D:D De a képen látható kerék nem vitás. peremes.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Ez máshogy fog fájni:Verseny bicikli alpina (shimano matricázással)

eladom érte a bringáim,és még rá is fizetek. :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
teljes a zûrzavar,és a káosz. :) imádom. innentõl hátradõlök,és nézem mi történik. :D :cool2:

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Majd megmondja õ, hogy tényleg megkérdezte-e, de nem láttam, hogy írta volna, hogy így történt.

Beszéltem a tulajjal és õ mondta, h ragasztott a gumi.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

ez tényleg fáj. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :D

Stevie1968

Stevie1968

vendég

• fórumtag
  • 30 posts
SOS, SOS!

Ezt a villát integrált kormánycsapágyhoz ajánlják.
Fuji FC-440 700c Carbon Road Fork 1-1/8-in White | eBay
Akkor ez nem is jó egy hagyományos, aheadset-es (pl. Chris King) acél vázba? A CRC-n néztem ki, ott nem írnak semmit errõl az integrált témáról....
Fuji FC-440 Pro Carbon Monocoque Road Fork | Buy Online | ChainReactionCycles.com
Mit jelent a 47mm az integrált kormánycsapágynál?
Szorít az idõ a kedvezményes CRC kupon miatt.... gyorsan kell döntenem. Help.

köszi

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
A Sram láncvilla védõt viszont elfogadnám :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
"Villámár: 80.000 Ft" :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
"500 méter lett menve vele" :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
GT-Atee

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

ez oké,de löpapp megkérdezte a tulajt,és azt mondta,h ragasztott. a tubelesst tudtommal nem ragasztják. lehet,h elírás történt a hirdetésben.

"Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel. "

Majd megmondja õ, hogy tényleg megkérdezte-e, de nem láttam, hogy írta volna, hogy így történt.

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

ez oké,de löpapp megkérdezte a tulajt,és azt mondta,h ragasztott. a tubelesst tudtommal nem ragasztják. lehet,h elírás történt a hirdetésben.

"Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel. "

A Ksyrium az mind peremes. A Mavic szingós kereke a Cosmic Ultimate, az R Sys az meg lehet mindkettõ. A Ksyrium mind jó (még az én régebbi Equipe-m is).

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A szingó angol megfelelõje a tubular, nem a tubeless.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

szingós a kerék? nem azt írta a drága tulaj. ehhez a bringához még kéne sztem 1 pár edzõkerék is,ami peremes felnis. nagyon tutik a szingós kerekek,de edzésre nem a legideálisabb. ha defektelsz vele,akkor az út szélén nem biztos,h megjavítod. mondjuk a tufohoz van javító lötty. a másikhoz nem tudom.

ez peremes kerék, méghozzá az egyik legjobb alu kerék, ami a strapabíróság/súly arányt illet. csak ez, ha jó állapotban van 60k körül mozog minimum. az egész bringában ha valami akkor a kerék az ami ér valamit!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
vár6ó volt. a villanyváltóst úgy tudom már most is be lehet 11esre programozni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>"Mondjuk meg nincs is 11-es Shimano, hogy lemasoljak."

Ezt elsiettem. Van mar. Csak nem publikus. :) Marhogy nem kellene publikusnak lennie. (lasd a bazinagy CONFIDENTIAL felirat keresztben)
9000-es sorozat. (8000-es lesz talan a 11-es Ultegra 1 evvel kesobb)
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A balesetem napjan probaltam ki eloszor egy kemiai labmelegitot.

Nem pont ugyanezt, de a Decaban vettam azt is, ez meg olcsobb is. 170Ft/alkalom nem olyan veszes. Aztan lehet, hogy tenyleg szo szerint kell erteni, hogy 10 darab, es csak 5 par van benne. :)
Decathlon - APTONIA - Lábmelegítő, 10 db APTONIA - a láb hideg elleni védelmére.

Persze nem labujj ala tettem, hanem pont fole ragasztottam a zoknira, de a 11km alatt, amit a balesetig tekertem meg vekony zoknival is neha kifejezetten ereztem a meleget. Persze az igazi az lett volna, ha 2 orat tudom tesztelni.

Kenyelem szempontbol semmi problemat nem okozott, alig ereztem, hogy ott van.

Lehet kapni allitolag 2-es kiszerelesben, egy probat mindenkeppen meger annak, aki hozzam hasonloan nem birja mar 0 fok korul sem 1.5 oranal tovabb.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

ezt a linkelgetést kérlek hagyd abba, mert csak fájdítja a szívem! (vicc volt, nagyon jó gépek)

csak,h fájjon :D Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

itt meg lehet mazsolázni: Flickr: gts753's Photostream

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Szerintem nem szabad több zoknit felhúzni a lábfejre és pláne tilos erõsen meghúzni a szíjat a cipõn, mert így elszorítod a vérkeringést és úgy tényleg xar.

én is ezért hordok csak 1 zoknit.