Beszéltem a tulajjal és õ mondta, h ragasztott a gumi.
Lehet csak a belsõn van egy folt:D:D:D De a képen látható kerék nem vitás. peremes.
Beszéltem a tulajjal és õ mondta, h ragasztott a gumi.
Ez máshogy fog fájni:Verseny bicikli alpina (shimano matricázással)
Beszéltem a tulajjal és õ mondta, h ragasztott a gumi.Majd megmondja õ, hogy tényleg megkérdezte-e, de nem láttam, hogy írta volna, hogy így történt.
Ez máshogy fog fájni:Verseny bicikli alpina (shimano matricázással)
ez oké,de löpapp megkérdezte a tulajt,és azt mondta,h ragasztott. a tubelesst tudtommal nem ragasztják. lehet,h elírás történt a hirdetésben.
"Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel. "
A Ksyrium az mind peremes. A Mavic szingós kereke a Cosmic Ultimate, az R Sys az meg lehet mindkettõ. A Ksyrium mind jó (még az én régebbi Equipe-m is).ez oké,de löpapp megkérdezte a tulajt,és azt mondta,h ragasztott. a tubelesst tudtommal nem ragasztják. lehet,h elírás történt a hirdetésben.
"Ami még visszatartó tényezõ, azok a ragasztott kerekek.Van aki isteníti, van aki szidja, nekem semmi tapasztalatom ezzel. "
szingós a kerék? nem azt írta a drága tulaj. ehhez a bringához még kéne sztem 1 pár edzõkerék is,ami peremes felnis. nagyon tutik a szingós kerekek,de edzésre nem a legideálisabb. ha defektelsz vele,akkor az út szélén nem biztos,h megjavítod. mondjuk a tufohoz van javító lötty. a másikhoz nem tudom.
ezt a linkelgetést kérlek hagyd abba, mert csak fájdítja a szívem! (vicc volt, nagyon jó gépek)
Szerintem nem szabad több zoknit felhúzni a lábfejre és pláne tilos erõsen meghúzni a szíjat a cipõn, mert így elszorítod a vérkeringést és úgy tényleg xar.