a planet-x-szel vigyázni. Nagyon megbízhatatlan és kaotikus shop lett az elmúlt időben. Azok a CX rayek meg rekuba vagy kempingbe jók, amilyenn rövidek.
https://pingvinpatik...zoderm-vedokrem
kiegészítőket, ajándékokat mindig itt vásárolok, jó árak, néha kicsit lassú rendelésfeldolgozás. De legalább ingyen szállítás, ha patikába kérem, s akkor még a futárt sem kell várni, leszállítják a boltodba, és akkor mész érte, mikor akarsz. Magnéziumot mindig innen szerzek (kizárólag szervest, pl. glükonátot, citrátot, orotátot, laktátot... ) két személyes kedvenc a BioCO féle citrát (ez elég nagy dózis, kb. 3 szemben benne van a napi ajánlott bevitel), illetve a TEVA saját márkás levelese (ebből viszont cc. napi 10 szemet simán elropogtat az ember, nálam ez nagyrészt bringázás alatt megy kapkodásra) Meglepően jó, ha nincs ugráló arcizomzat, görcsölő váll, összefonódott ujjak, és még a kilincset is el tudom engedni.
D-vitamint is innen, nyáron napi 2-3ezer egység, télen duplája. Mindig vannak korrekt akciók, és ált. elég sok van dobozonként, így tényleg párhavonta elég 1szer megvenni. Amit még nélkülözhetetlennek tartok saját részre: B-komplexek. Ajándékként meg rengeteg Diozmin-Heszperidin és Gingko fogy, így ezekből elég gyakran kell rendelnem. Szerintem mindkettő átverés, de akik használják, nagyon elégedettek vele. Akinek keringési és visszér problémái vannak, kipróbálhatja őket, ártani nem fog, de lehet, hogy használ.
Más: tegnap este rendeltem wiggle-ről. Ma reggel 6kor már kaptam a mailt, hogy pakett feladva. Wigglinél ez a módi, míg PX szeret heteket ülni, mielőtt csinálna is valamit. Sajnos nagyon rossz tapasztalatom van bike24-gyel is. Valahogy a webshopok közül csak a wiggle és crc duó az, akikre egy büdös szót nem szólhatok: gyors-precíz-vásárlócentrikus, bár az árak nem mindig kedvezőek.