Az ideális bringa darabszám n+1, ahol n a meglévõ bringák számát jelöli. Továbbá figyelembe kell venni az x-1 képletet is, ahol x azt a számot jelöli, aminél a barátnõ/feleség kidob.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:34
Posted 2012. February 04. - 23:02
Mindjárt jön Peti a velorules-al
Az ideális bringa darabszám n+1, ahol n a meglévõ bringák számát jelöli. Továbbá figyelembe kell venni az x-1 képletet is, ahol x azt a számot jelöli, aminél a barátnõ/feleség kidob.
Posted 2012. February 04. - 21:35
Apropó: felteszem a kérdést, szerintetek hány bringa elégíthet ki minden igényt? .
1
csak míg megtalálod addig kell sokat végigpróbálni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. February 04. - 21:29
Apropó: felteszem a kérdést, szerintetek hány bringa elégíthet ki minden igényt?
Szerintem nincs annyi bringa.
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. February 04. - 16:45
Nekem ahhoz, hogy elégedett legyek teljesen, bringatéren és mindent lefedjek, amilyen területre használok bringát az talán 4.
- Sramos BMC Teammachine SLR01. - Sportolás jellegû tekeréshez, meg azért mert imádom a BMC-t, amióta elõször elkezdtem kb 5-6 éve érdeklõdni a bringázás után. :>
- Aztán egy BMC Timemachine TM01 -es, ez inkább perverzió, nekem tetszenek az idõfutam bringák, akármilyen torznak is mondható.
- Hétköznapi tekerésre, suliba/munkába járáshoz egy elegánsabb acélbike, mondjuk Bianchibol, SingleSpeed verzió, ugyanehhez némi cserefelszerelés, hogy ha túrázni mennék, akkor egy du alatt átalakítható legyen túraképes bringává.
- Ezek után már csak egy BMC Teamelite TM01 terepre.
Ez most így 'nálam a csúcs' lista, ami most kellene nekem/szeretnék/álmodok róla, de ha nem is ilyen szinten, akkor 3 kellene nekem, idõfutam kivételével a többi 3 kategóriából valamilyen bringával már ellennék.
- Sramos BMC Teammachine SLR01. - Sportolás jellegû tekeréshez, meg azért mert imádom a BMC-t, amióta elõször elkezdtem kb 5-6 éve érdeklõdni a bringázás után. :>
- Aztán egy BMC Timemachine TM01 -es, ez inkább perverzió, nekem tetszenek az idõfutam bringák, akármilyen torznak is mondható.
- Hétköznapi tekerésre, suliba/munkába járáshoz egy elegánsabb acélbike, mondjuk Bianchibol, SingleSpeed verzió, ugyanehhez némi cserefelszerelés, hogy ha túrázni mennék, akkor egy du alatt átalakítható legyen túraképes bringává.
- Ezek után már csak egy BMC Teamelite TM01 terepre.
Ez most így 'nálam a csúcs' lista, ami most kellene nekem/szeretnék/álmodok róla, de ha nem is ilyen szinten, akkor 3 kellene nekem, idõfutam kivételével a többi 3 kategóriából valamilyen bringával már ellennék.
Ott virágozz, ahova elültettek!
Posted 2012. February 04. - 16:21
1.Specialized Stumpjumper Expert 29 már ez is sokkal jobb mint amire szükségem van
2.Bianchi Infinito Chorus-szal,természetesen celeste színben
3.Cube Cross Race a gyári 105-ös szettel
és ennyi,ennél többre meg jobbra nincs szükségem,de ez is eléggé álom kategória
2.Bianchi Infinito Chorus-szal,természetesen celeste színben
3.Cube Cross Race a gyári 105-ös szettel
és ennyi,ennél többre meg jobbra nincs szükségem,de ez is eléggé álom kategória
Posted 2012. February 04. - 14:56
Ekkora garazs nincs is.
De ha van is, akkor az autoimat hova teszem?
De leirom, ha mar...
1. Fullos orszaguti, D/A, tuti, de peremes kerekekkel edzesre, gran fondokra. A legjobb bringa ez lenne, hisz ezzel megyek a legtobbet.
2. Egy olcsobb kategorias orszaguti versenyre, regi D/A, vagy Ultegra, kozepes szingos kerekkel, amator mezonyversenyekre. Nem szeretnem felteni.
3. Idofutam bico, ezt ugyan keveset hasznalnam, de idealis esetben azert csak kell egy ilyen is.
Shiv, Timemachine vagy az uj Speedmax, 404/808 elolre, disc/1080 hatulra.
4. Teli bico, regi levetett cuccokbol epitve, nem szeretnem nagyon patyolgatni.
5. Valami egyszeru, ami fixen a gorgoben all.
vagy inkabb egy Wattbike.
6. Varosi/tura
7. Tandem gyerekutanfutoval.
De leirom, ha mar...
1. Fullos orszaguti, D/A, tuti, de peremes kerekekkel edzesre, gran fondokra. A legjobb bringa ez lenne, hisz ezzel megyek a legtobbet.
2. Egy olcsobb kategorias orszaguti versenyre, regi D/A, vagy Ultegra, kozepes szingos kerekkel, amator mezonyversenyekre. Nem szeretnem felteni.
3. Idofutam bico, ezt ugyan keveset hasznalnam, de idealis esetben azert csak kell egy ilyen is.
4. Teli bico, regi levetett cuccokbol epitve, nem szeretnem nagyon patyolgatni.
5. Valami egyszeru, ami fixen a gorgoben all.
6. Varosi/tura
7. Tandem gyerekutanfutoval.
Posted 2012. February 04. - 14:48
1.Ünnepi: Bianchi Oltre, Campa Super Record, Campagnolo Hyperion kerékszettel
2.Acél: Eddy Merckx Corsa Extra, Colombus SLX, Dura Ace
3.Edzõs: Bianchi Via Nirone 7, Campagnolo Chorus
4.Hó,esõ: Cyclocross tárcsafékkel (Még nem álmodtam meg.)
5.Városi: Régi Bianchi, természetesen Celeste.
2.Acél: Eddy Merckx Corsa Extra, Colombus SLX, Dura Ace
3.Edzõs: Bianchi Via Nirone 7, Campagnolo Chorus
4.Hó,esõ: Cyclocross tárcsafékkel (Még nem álmodtam meg.)
5.Városi: Régi Bianchi, természetesen Celeste.
Posted 2012. February 04. - 13:52
Posted 2012. February 04. - 13:45
1: hegyre egy R3sl 7800-as vagy 7900-as szettel ZIPP 202-vel, PRO kiegészítõkkel
2: síkra egy RB1000 11es Super Record-dal, mert az ergopower kar "megérintett"..
mondjuk Bora Ultra 80-al, 3T kiegészítõkkel
3: BMC Timemachine TT02 villanyDA-val, DT kerekekkel
ezek melett megtartanám a jelenlegi bringáimat, mert nagyon a szívemhez nõttek..
2: síkra egy RB1000 11es Super Record-dal, mert az ergopower kar "megérintett"..
3: BMC Timemachine TT02 villanyDA-val, DT kerekekkel
ezek melett megtartanám a jelenlegi bringáimat, mert nagyon a szívemhez nõttek..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Posted 2012. February 04. - 13:37
Gyanítom, legfõképpen a Cervélo felirat tetszik. Ha Csingcsanglee volna az alsó csõre írva, akkor nem tetszene annyira.
Így van, ezért jártam idáig Meridával, most pedig Orbeával, mert csak a presztizsmárkákra bukom
És valóban nem tetszene csingcsanglee felírattal, de ha nem lenne rajta semmi, az például tökéletes lenne.
Bringalista:
1, a meridám 9es ultegra szettel -pipa
2, Fullos országúti (az orbeám duraaceel)
3, jól kinézõ városi fixi
4, pályabringa (taiwani carbon, csak jó legyen a geoja)
5, Fullos idõfutambringa, de csak mert imádom õket (Specialized Shiv mondjuk
6, Kismonti (130as teló, merev váz)
7, nagyfulli (200/200 rugóút
8, és egy cross country bringa is elférne.
És a szobám falára egy Colnago super recorddal és bora ultrával. Az összes többi outiba-fixibe ZIPP kerekek.
És egy bili, amibe beleér a kezem.
Posted 2012. February 04. - 12:50
az én listám:
1 pinarello dogma super recordal
2 91-92 körüli acélvázas,corsa recordos,ergopoweres,deltafékes,olasz bringa
3 a mostani gépem
4 a téli bringám
5 egy mtb (erre nincs konkrét ötlet)
6 esetleg 1 idõfutam kerékpár.
7 a legfontosabb,és ami a legjobban kellene az az idõ,m jelenleg nem túl sokat tudok kerékpározásra fordítani
na szóval ezek vannak a kívánság listámon.
1 pinarello dogma super recordal
2 91-92 körüli acélvázas,corsa recordos,ergopoweres,deltafékes,olasz bringa
3 a mostani gépem
4 a téli bringám
5 egy mtb (erre nincs konkrét ötlet)
6 esetleg 1 idõfutam kerékpár.
7 a legfontosabb,és ami a legjobban kellene az az idõ,m jelenleg nem túl sokat tudok kerékpározásra fordítani
na szóval ezek vannak a kívánság listámon.
Posted 2012. February 04. - 12:14
Hátja. A márkanév sokat számít. Pl a BMW-k mindig szépek..
mármint a kocsik, nem a marketingbringáik. Ha tehetném, vennék egy Cervelo S2est most azonnal.
Apropó: felteszem a kérdést, szerintetek hány bringa elégíthet ki minden igényt? Gondolkodtam, nekem ennyi kellene:
1. egy mindenes edzõ bringa 10es középkategóriás szettel karbon vázzal. Hidegebb de száraz õszi tavaszi napokra is ezzel járnék ki, kisebb versenyekre is ezt vinném.
2. egy aero bringa a hosszútávú triatlonhoz, hosszú edzésekre néha kivinném, meg ezzel járnék versenyezni
3. egy játszós otthagyós bringa, ezzel edzenék latyakban
4. egy alap monti
5. egy tiptop országúti, csakhogy legyen egy ilyen is. Ezt keveset hajtanám, csak ünnepnapokon.
meg néha elvinném egy-egy rövidtávú futamra.
1. A jelenlegi régi Storck vázam erre jó is lenne, egy 10es szettel.
2. Erre vennék egy Cervelo P3ast.
3. Ez már végülis megvan, egy jó kis Motobecane képében, még a régi 600as szettel.
4. Ez nagyon hiányzik itt a Bakony tövében.
5. Erre meg vennék S2es Cervelot az új Sram Reddel.
Apropó: felteszem a kérdést, szerintetek hány bringa elégíthet ki minden igényt? Gondolkodtam, nekem ennyi kellene:
1. egy mindenes edzõ bringa 10es középkategóriás szettel karbon vázzal. Hidegebb de száraz õszi tavaszi napokra is ezzel járnék ki, kisebb versenyekre is ezt vinném.
2. egy aero bringa a hosszútávú triatlonhoz, hosszú edzésekre néha kivinném, meg ezzel járnék versenyezni
3. egy játszós otthagyós bringa, ezzel edzenék latyakban
4. egy alap monti
5. egy tiptop országúti, csakhogy legyen egy ilyen is. Ezt keveset hajtanám, csak ünnepnapokon.
1. A jelenlegi régi Storck vázam erre jó is lenne, egy 10es szettel.
2. Erre vennék egy Cervelo P3ast.
3. Ez már végülis megvan, egy jó kis Motobecane képében, még a régi 600as szettel.
4. Ez nagyon hiányzik itt a Bakony tövében.
5. Erre meg vennék S2es Cervelot az új Sram Reddel.
Posted 2012. February 03. - 22:34
Gyanítom, legfõképpen a Cervélo felirat tetszik. Ha Csingcsanglee volna az alsó csõre írva, akkor nem tetszene annyira.Nevezzetek perverznek, nekem tetszik a kicsi S5. Elfogadnám.
Posted 2012. February 03. - 22:09
Perverzek mindenütt...Dehogyis, nagyon jol nez ki igy ez a bringa! Minden vazbol lehet ronda es kellemes megjelenesu bringat is osszehozni
Johetne ide is
Posted 2012. February 03. - 21:04
Nevezzetek perverznek, nekem tetszik a kicsi S5. Elfogadnám.
Dehogyis, nagyon jol nez ki igy ez a bringa! Minden vazbol lehet ronda es kellemes megjelenesu bringat is osszehozni
Posted 2012. February 03. - 18:16
Posted 2012. February 03. - 17:29
szebbek, talán itt Starting the OFFICIAL Steel club. bár itt is egyre több az ostoba projekt
Posted 2012. February 03. - 15:01
Posted 2012. February 03. - 12:34
Az S5-nel vannak szebb vazak, viszont a rem ocsmany kerek jelentos mertekben rantja lefele...
Tud ez igy is kinezni, meg kicsiben is normalis korulmenyek kozott..
" Talald meg a kulonbseget "
Tud ez igy is kinezni, meg kicsiben is normalis korulmenyek kozott..
Posted 2012. February 03. - 02:12
mind2 bringa ocsmány!
egyébként pont a múltkor is linkelt What road bike do you have kapcsán sikerült pár hét(fórumoldal) alatt megállapítanom, hogy émerikában csak zsiráfok élnek!(jelen példa a kivétel, ami erõsíti a szabályt)
egyébként pont a múltkor is linkelt What road bike do you have kapcsán sikerült pár hét(fórumoldal) alatt megállapítanom, hogy émerikában csak zsiráfok élnek!(jelen példa a kivétel, ami erõsíti a szabályt)
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr

Sign In
Create Account

Back to top