Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Tényleg! ez is igaz volt rá. De ez engem nem nagyon érintett, össz-vissz 6-7 alkalommal kellett leszednem a külsõt gumicsere vagy defekt miatt azt meg kibírtam. Ez egy szervizest jobban zavar mint a tulajdonost. (mondjuk most hogy mondod beugrott, hogy mennyit szívtam Michelin Pro 2 race gumikkal, azok alig akartak felmenni rá, elõször azt hittem a gumival van a baj)

QUOTE=donciccio;1150745]sun assaultról annyi tapasztalatom van,h baromi nehéz külsõt cserélni rajta. többet is szereltem régebben,eltérõ gumikkal,és mind1iknél ez volt a gond.[/QUOTE]

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
sun assaultról annyi tapasztalatom van,h baromi nehéz külsõt cserélni rajta. többet is szereltem régebben,eltérõ gumikkal,és mind1iknél ez volt a gond.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Nekem tetszik ez a keró. Milyen kormány van benne? Azért érdekel mert szeretem az anatomikus kormányokat de ami nekem most van azon az utolsó rész - a legalsó- elég rövidke, vagyis ott már nem fér el rendesen a kezem (csakúgy mint az elõzõleg belinkelt Meridán) ezért csak a törésben tudom fogni aló fogásban. Így is mûködik de elõbb-utóbb vennék egy olyat amin 1-2 cm-el hosszabb a legalsó rész - amilyen ez is.

Nekem is volt Sun Assaultos kerekem, szerettem, könnyû és masszív volt. Viszont zabálta a fékbetétet! Ezt azóta tudom amióta nem azt használom.

Elkészült a paripa:Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

A 6700 fék/váltókar és 6500 fék párosításból nem lett semmi,mert sikerült jóárban szerezni 6700 fékeket,így biztos optimális lesz a fékhatás.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

te tudod http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

radáil fûzésnél hogyan lehetne párhuzamos küllõ? mindegyik sugárirányban áll, a középpontban metszik egymást. nézd meg vetületi nézetbõl, mert így csalóka. http://www.boxwoodbi...om/700ftrad.JPG ezen a képen jelöld be nekem, hova jó a szelep és hova nem. vagy ezen: Zipp Unveils First Full Carbon Clincher Wheelset – The Firecrest 404 - Bike Rumor

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
perspektíva?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

az, hogy radiál fûzésnél nehéz két párhuzamos küllõt találni

te tudod http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ahogy most épp van így 8,2kg,ha kész lesznek az új kerekek új gumikkal,akkor kb 8kg lesz.

...mértél tömeget? Érdekelne.
thx!

GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mi köze a radiális vagy nem radiális fûzésnek a szelep helyéhez?

Arra szerettem volna célozni, hogy jól van fûzve, ennek így kell állnia.

A sebesség mindent megold.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

az, hogy radiál fûzésnél nehéz két párhuzamos küllõt találni

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Melyik keréknél látod, hogy rosszul van fûzve? Csak azért, mert az elsõ kerék radiális, a hátsó kerék pedig 2kereszt és radiális fûzésû.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Az milyen stucni? Egyes helyeken vastagabb, mint a felsõcsõ. :D

Contoltech Unit

Ilyen - controltech iPost - nyeregcsõ volt tervezve, de ez most nem jött össze sajna.

Nem vagy kicsi. :)

192 cm. Igazából nekem kényelmesnek tûnik ez a váz, de az i lehet, hogy csak megszoktam, hogy ilyen és kész. :)

Az enyém kb. 9.5 körül lehet valahol. Merida 904-es Shimano 105-tel szerelve, Ultegra 6700 pedállal és két kulacstartóval. Kíváncsi leszek, ha végre felkerül rá a Campagnolo szett, mennyit változik. Bár úgy gondolom fõleg a kerekek hozhatnak majd pozitív - azaz súlyban negatív :) - változást.

Hasonlóan autentikus :) mérési módszerrel nézve, a mostani szettek 8.3 kg körüli lett a bicikli. A vázon még rengeteget lehetne spórolni, de inkább azt találtam ki, hogy nyárra le kell fogynom 90 kg alá (most kb. 93 vagyok) és egybõl meg is van a 3kg spórolás, a lehetõ legolcsóbban. :)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

Elkészült a paripa:Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

A 6700 fék/váltókar és 6500 fék párosításból nem lett semmi,mert sikerült jóárban szerezni 6700 fékeket,így biztos optimális lesz a fékhatás.

...mértél tömeget? Érdekelne.
thx!

Ridley Noah Fast 

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
...úgy látszik a 900-as meridák már csak ilyen kanapébarát járgányok.:D
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts

de jó dolga van a bringának :) kanapén pihen :D szép járgány. gratula

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

szép. azért genya leszek és beszólok: az elsõ kerék fûzése nem perfekt, a szelepnek elvileg olyan helyre kell kerülni, ahol a két szomszédos küllõ párhuzamos, tehát mint 1 és 2 óránál. de emiatt ne fûzd újra :-))

Melyik keréknél látod, hogy rosszul van fûzve? Csak azért, mert az elsõ kerék radiális, a hátsó kerék pedig 2kereszt és radiális fûzésû.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

szép. azért genya leszek és beszólok: az elsõ kerék fûzése nem perfekt, a szelepnek elvileg olyan helyre kell kerülni, ahol a két szomszédos küllõ párhuzamos, tehát mint 1 és 2 óránál. de emiatt ne fûzd újra :-))

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

GT-Atee

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
A bandázs miatt úgy látom nem kellett aggódni, hogy rövid lesz :-)
Ezt a stucnit már láttam egy Cavendish bringán.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Jelen állás szerint (egy jó váz kellene még... :) )

Az milyen stucni? Egyes helyeken vastagabb, mint a felsõcsõ. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Meridából ez a legnagyobb.

Nem vagy kicsi. :)