Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
fehér fékváltókat borítás? wow, nem tudtam hogy shimanohoz is van

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Van nekem egy - a kormányhoz illõ - controltech... hogy hívják ezt magyarul? spacer.. távtartó?... no mindegy, szóval van egy ilyenem, de nem tudom használni, mert nem kompatibilis a kormánycsapággyal. A most fenn levõ cucc, az teljesen ráfekszik a csapágyra és benntartja a helyén, ez meg - ahogy a fotón is látszik - nem. Van erre valami megoldás? Esetleg létezik olyan csapágy, ami ehhez jó lehet? - valaminek lennie kell, ha gyártanak ilyet, gondolom, nem kalapként hordják ezt az emberek...

Kép

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Szép, az a kis piros meg pont kell bele.
Alsó fogásból gondolom ne akarj fékezni, vagy eléred a fékkart? (ez a baj ezekkel az újhullámos kompakt kormányokkal :-)

Hoppá. :)

Posted Image

Szerintem elég jól néz ki az új kerekekkel meg villával. Villanyakvágás, szingóragasztás és fékpofacsere még hátravan.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

odab@sz!!, Q...va szép az a dög!!, de azt az illúzióromboló fekete (csikóbõrös)kulacstartót reseteld a rendszerbõl!:D

Egyetértek! Egy szép karbon kulacstartó kell a helyére. Egyébként gyönyörû gép! Gratulálok!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
odab@sz!!, Q...va szép az a dög!!, de azt az illúzióromboló fekete (csikóbõrös)kulacstartót reseteld a rendszerbõl!:D

Ridley Noah Fast 

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Remak kis gépezet,nekem is orbeám van,aos fitness bicó de az is jól szolgál eddig.Ez talán orca váz ?A váltórendszer ultegrás?

A váz az Onix (régebbi modell, nem a legfrissebb), a szett pedig 7800 duraace (sor,lánc: ultegra 6700, fékek: SRAM rival)

3T kormány-stucni-villa, FSA nyeregcsõ.

jaro1979

jaro1979

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Posted Image

Szerintem elég jól néz ki az új kerekekkel meg villával. Villanyakvágás, szingóragasztás és fékpofacsere még hátravan.

Remak kis gépezet,nekem is orbeám van,aos fitness bicó de az is jól szolgál eddig.Ez talán orca váz ?A váltórendszer ultegrás?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kicsit olyan Rapha fíling ez a kevés pink. ;)

még egy piros kulacstartó hiányzik róla!!
és hogy össze fogod retkelni ezt a szép fehér jószágot nyáron abban a dzsuvás országban...:D

Majd lóg a falon, amíg a meridát gyepálom :D Az is itt van velem :)
Ave: köszi :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jol nez ki, tenyleg.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

kicsit olyan Rapha fíling ez a kevés pink. ;)

Posted Image

még egy piros kulacstartó hiányzik róla!!
és hogy össze fogod retkelni ezt a szép fehér jószágot nyáron abban a dzsuvás országban...:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Posted Image

vwegipeti

vwegipeti

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
jó ez a gyakori modellfrissítés a 3 szettgyártónál: sosem hittem volna hogy 7700-as szettet látok az apróban 42e ft-ért (igaz a sor+lánc cseregyanús) vagy hogy 210 euróért megy el egy 0 km-s grey centaur szett (agyak nélkül) az ebay-n. hiába 4szög tengely, akkor is megér 63e ft-t

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
De igen,ha elviszik,lenne helyette egy újabb pár,ha nem marad az.

Nem azt árulod vaterán? :)

GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ami a kerékszettet illeti,épített kerekek lesznek Circus Monkey agypárból ami már megvan...

Nem azt árulod vaterán? :)

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Eddig ezt a nyerget a mountimon használtam,de ehez jobban illik,így átkerült erre.Elötte vanox sínes volt rajta,amit mountinál is használtam,de annál nem éreztem különbséget.Most az országútin meg még nem volt alkalmam kipróbálni,de ha lesz valami érdekes tapasztalat megosztom.

Ami a kerékszettet illeti,épített kerekek lesznek Circus Monkey agypárból ami már megvan,amihez még felnit kell vennem.Kinéztem a Kinlin márkából a XR19W-t gazdasági okokból,meg kiváncsi vagyok milyenek valójában.Küllõböl meg valószínû DT revolution lesz,ahogy a jelenlegiekben is,szintén elõl radiálisan,hátúl három kereszt-radiál fûzéssel.

GT-Atee

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Szép lett a Paripa!
Milyen kerékszettet szeretnél hozzá?
A karbonpálcás nyereg kényelmesebb mint egy titánpálcás, vagy csak könnyebb?-feltéve ha van viszonyítási alapod

Elkészült a paripa:Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

A 6700 fék/váltókar és 6500 fék párosításból nem lett semmi,mert sikerült jóárban szerezni 6700 fékeket,így biztos optimális lesz a fékhatás.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Deda Anatomic 250.Jó kis kormány,sikerült elsõre jót választanom,idén már 2éves lesz.

Meddig érdemes egy alukormányt használni?

A felni azért lehetne erõsebb is,a gumit tényleg macerás szerelgetni rajta,de nemsoká készül a keróhoz másik kerékszett.

Nekem tetszik ez a keró. Milyen kormány van benne? Azért érdekel mert szeretem az anatomikus kormányokat de ami nekem most van azon az utolsó rész - a legalsó- elég rövidke, vagyis ott már nem fér el rendesen a kezem (csakúgy mint az elõzõleg belinkelt Meridán) ezért csak a törésben tudom fogni aló fogásban. Így is mûködik de elõbb-utóbb vennék egy olyat amin 1-2 cm-el hosszabb a legalsó rész - amilyen ez is.

Nekem is volt Sun Assaultos kerekem, szerettem, könnyû és masszív volt. Viszont zabálta a fékbetétet! Ezt azóta tudom amióta nem azt használom.

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

En nem fuzogetek kerekeket, de erdekel, miert fontos, hogy ket parhuzamos kozott legyen a szelep?

Kényelmi okokból szokták olyan helyre tenni, ahol a két egymás melletti küllõ szinte párhuzamos (nagykereszt), mert így könnyû rátenni és levenni a pumpafejet.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En nem fuzogetek kerekeket, de erdekel, miert fontos, hogy ket parhuzamos kozott legyen a szelep?