sztem kicsi lenne az 56os cube neked,ha a wiliered most pont jó. a cube felsõcsöve 545mm,míg a wilierednek 570mm. a homlokcsõ is sokkal kisebb. 30mm-el lenne lejjebb a kormányod a jelenleginél. itt van a 2 bringa adatai (geometriája): CUBE*Agree GTC Pro La Triestina elhiszem,h jobban szeretnél karbon vázzal hasítani,de ha rossz a méret,akkor csak kínszenvedés lesz az egész.
Sziasztok!
Van lehetõségem a Triestinámat becserélni egy Cube Agree GTC Prora. 187cm vagyok. Wilierem XL méretû. Cube 56 vázzal van. Sztetek az mennyire lesz problémás? Vagy még belefér?
Meg csak 1 percet lattam belole, es meg sehol egy bringas, de mar most gyonyoru.
Rapha Continental
Flickr
Meg csak 1 percet lattam belole, es meg sehol egy bringas, de mar most gyonyoru.
Rapha Continental
Sziasztok!én már rég nem tudok belépni az oldalukra. kb 1-2 hónapja
Mi a helyzet a matuz oldalával? Mostanában egyre ritkábban frissült, ma meg már nem is tudok belépni. Tudtok valamit?
Ez a Graal váz ezekkel a domború görbe buborék idomokkal nem is eviláginak néz ki, pláne a szálkaemberrel a nyergében.
dobtam mailt
szeretem az acélt. meg sztem tartósabb is,mint a karbon,de még nem volt szénszálas vázam. ez a váz kb 200000 lenne,1 modern csöves acél meg 300000. azért nem mind1.
ha mégis ragaszkodsz az acélhoz, ugyanennyiért vagy kicsivel többért új acélvázat kapsz, a mai, korszerûbb csövekbõl
MJani,
Most hogy belebotlottam ebbe kepbe eszembe jutott mit is mondtal tavaly a hegyre fel konyoklovel temaban.
http://www.grassykno...IC264605575.jpg
De mivel ez nem ember, hanem robot, csak erositi a szabalyt.
A sebesség mindent megold.