dobtam mailt
Köszi.Már elolvastam,de csak majd este válaszolok,mert teloról netezek.
dobtam mailt
szeretem az acélt. meg sztem tartósabb is,mint a karbon,de még nem volt szénszálas vázam. ez a váz kb 200000 lenne,1 modern csöves acél meg 300000. azért nem mind1.
ha mégis ragaszkodsz az acélhoz, ugyanennyiért vagy kicsivel többért új acélvázat kapsz, a mai, korszerûbb csövekbõl
MJani,
Most hogy belebotlottam ebbe kepbe eszembe jutott mit is mondtal tavaly a hegyre fel konyoklovel temaban.
http://www.grassykno...IC264605575.jpg
De mivel ez nem ember, hanem robot, csak erositi a szabalyt.
A sebesség mindent megold.
A Canyon valoan nagyon jo aron megy. Raadasul ez nem csak konnyu es karbon, hanem egy nagyon jo vaz is, a noname kinai biztos hogy sehol sincs ehez kepest.
De a vazarakat megnezed azert mindjart mas a helyzet.
C12 afasan 650 eur, Canyon 1300 eur. Ez azert szor ketto.
btw. a noname karbon kerekrol eszembe jutott tavaly az egyik oszi versenyen az egyik sracnak akivel sokat mentem egyutt felelmetes kattogo/nyekergo hangu volt az ilyen kereke, verseny utan kerdeztem is mi ez, azt mondta valami szetesett az agyban. Nem is ertettem, hogy mert igy menni vele versenyen, de kibirta vegig.
Ezek az elvégzett tesztek nem minden esetben fedik az életszerû használat során felmerült igénybevételeket!
Ezek az elvégzett tesztek nem minden esetben fedik az életszerû használat során felmerült igénybevételeket!acel vs alu vs karbon temahoz,megunhatatlan:
Bicycle Frame Test Carbon vs Aluminium vs Steel - YouTube

1680 euroert tenyleg lehet markas karbon kerekpart is kapni. Ugy ertem, kerek part vagyis 2db kereket.
Az, hogy MINDEN karbon, nem tudom mennyivel jobb (engem fõleg a karbon kerekek érdekelnének! valaki?), viszont eszembe jutott errõl ez a videó:
Santa Cruz Bicycles - Test Lab - Pinkbike.com
amúgy mitól jó, hogy mindene karbon? most komolyan annyival jobb az alunál?
mert az látom, hogy elég sok macera van vele (nyomatékkulcs, karbonzsír, parafás fékpofa, stb)
nagyon szemezek ezzel a cikkben szereplõ vázzal: Karbon országúti Gyõrbõl: C12 R1 kerékpárteszt bármennyire is szeretem az olasz vázakat,azokat sajna nem tudom megfizetni. ennek meg aránylag jó ára van. én annyira nem félek a kínai cuccok miatt,m mostanában elég sok onnan származó használati tárgyam van. én úgy tapasztaltam,h teljesen átlagos minõségûek. 1 jó középkategória.
1680 euroert tenyleg lehet markas karbon kerekpart is kapni. Ugy ertem, kerek part vagyis 2db kereket.