Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Köszi a segítséget! Kicsit elszomorodtam :( 1-2cm is ennyit számítana? Elméleti beállítás sztem stimmelne. Csak a gyakorlati része kérdéses :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ahogy donciccio irja.
Meg az 58 is kicsi lenne, de azon azert el tudnal lenni, ha muszaj. Igazabol az Cube 58-as az en meretem, 183cm-hez.
Az 56-oson kizart, hogy jol elferj. 545 felsocso az ultra rovid (150-es stucnival esetleg), es a 145mm-es fejcso meg egy Wiggins fele pozban is kicsi lenne.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

sztem kicsi lenne az 56os cube neked,ha a wiliered most pont jó. a cube felsõcsöve 545mm,míg a wilierednek 570mm. a homlokcsõ is sokkal kisebb. 30mm-el lenne lejjebb a kormányod a jelenleginél. itt van a 2 bringa adatai (geometriája): CUBE*Agree GTC Pro La Triestina elhiszem,h jobban szeretnél karbon vázzal hasítani,de ha rossz a méret,akkor csak kínszenvedés lesz az egész.

Köszi! Mindenesetre kipróbálom. Aztán meglátjuk.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts

Sziasztok!
Van lehetõségem a Triestinámat becserélni egy Cube Agree GTC Prora. 187cm vagyok. Wilierem XL méretû. Cube 56 vázzal van. Sztetek az mennyire lesz problémás? Vagy még belefér?

sztem kicsi lenne az 56os cube neked,ha a wiliered most pont jó. a cube felsõcsöve 545mm,míg a wilierednek 570mm. a homlokcsõ is sokkal kisebb. 30mm-el lenne lejjebb a kormányod a jelenleginél. itt van a 2 bringa adatai (geometriája): CUBE Agree GTC Pro La Triestina elhiszem,h jobban szeretnél karbon vázzal hasítani,de ha rossz a méret,akkor csak kínszenvedés lesz az egész.

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Sziasztok!
Van lehetõségem a Triestinámat becserélni egy Cube Agree GTC Prora. 187cm vagyok. Wilierem XL méretû. Cube 56 vázzal van. Sztetek az mennyire lesz problémás? Vagy még belefér?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Meg csak 1 percet lattam belole, es meg sehol egy bringas, de mar most gyonyoru.
Rapha Continental

hát igen, a Rapha-s filmek elég magas színvonalat képviselnek ebben a stílusban..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts

Meg csak 1 percet lattam belole, es meg sehol egy bringas, de mar most gyonyoru.
Rapha Continental

nagyon jó videó. nekem is tetszik. idõnként olyan érzésem volt,h az õ murvás útjaik jobb állapotban vannak,mint a mi közútjaink.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Rapha Continental

Tomotius

Tomotius

új vendég

• fórumtag
  • 14 posts

én már rég nem tudok belépni az oldalukra. kb 1-2 hónapja :(

Sziasztok!
Nemrég váltottam vele emailt (valaha rendeltem már tõle): 1" karbon villát keretem. Azt írta változik a cég, áruja azonban most is van.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Kicsit szörfözgettem az ebayon mi mindent lehetne venni ha lenne péz..

Cervelo R5 California Campagnolo Super Record Enve Lightweight Wheels | eBay

Akár már az új Shivet is ..
2012 Specialized S Works Shiv Medium Triathlon Bike + 2011 Sram Red Components | eBay

Vagy egy ûberritka Colnago?

1988 Colnago Master Krono SN 3 - Time Trial Bicycle - Campagnolo C-Record DELTA | eBay

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts

Mi a helyzet a matuz oldalával? Mostanában egyre ritkábban frissült, ma meg már nem is tudok belépni. Tudtok valamit?

Ez a Graal váz ezekkel a domború görbe buborék idomokkal nem is eviláginak néz ki, pláne a szálkaemberrel a nyergében.

én már rég nem tudok belépni az oldalukra. kb 1-2 hónapja :(

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
Campagnolo EPS / DISCOVER EPS

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Mi a helyzet a matuz oldalával? Mostanában egyre ritkábban frissült, ma meg már nem is tudok belépni. Tudtok valamit?

Ez a Graal váz ezekkel a domború görbe buborék idomokkal nem is eviláginak néz ki, pláne a szálkaemberrel a nyergében.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts

dobtam mailt

Köszi.Már elolvastam,de csak majd este válaszolok,mert teloról netezek.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

szeretem az acélt. meg sztem tartósabb is,mint a karbon,de még nem volt szénszálas vázam. ez a váz kb 200000 lenne,1 modern csöves acél meg 300000. azért nem mind1.

dobtam mailt

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts

ha mégis ragaszkodsz az acélhoz, ugyanennyiért vagy kicsivel többért új acélvázat kapsz, a mai, korszerûbb csövekbõl

szeretem az acélt. meg sztem tartósabb is,mint a karbon,de még nem volt szénszálas vázam. ez a váz kb 200000 lenne,1 modern csöves acél meg 300000. azért nem mind1.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
30-cal ment, persze.
Idofutamon tenyleg picit vizszintesebben "ul".
Feltöltött kép
vs.
Feltöltött kép

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
a C12-nek legalább van hazai forgalmazója, az esetleges problémákat lehet itthon intézni. itt nálunk van az egyik boltban egy ilyen váz, ha jól emlékszem 145k-t mondtak rá.....

tyutyu

tyutyu

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Ha érdekel valakit.. Novemberben rendeltem kínából vázat, dengfu bikes fm028.
http://img687.images...6/p1050062a.jpg
550 dolcsi volt postával mattfeketére fényezve, a sarcot megúsztam.
Nem ebayeztem, kifizettem paypallal, kaptam trackinget és egy hét alatt itt volt.
Igaz nem sokat mentem vele (eddig kb 500 kmt), és ez az elsõ fullcarbon vázam, de nagyon klassz.
Ha eltörik megszívtam mert drága kínába visszaküldeni, pedig van rá 1 év garancia.
A roadbikereviewen nagyon hosszú fóruma van, kint rengetegen rendelnek ilyen vázakat.
Chinese Carbon Thread and Ebay direct version 6.0 - Road Bike, Cycling Forums
Csapattársam egy évig nyúzott kínai chinarellot, elképesztõ mit kapott alatta, semmi baja sem lett.
Azóta már megjött a karbon 29er váz is :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

MJani,

Most hogy belebotlottam ebbe kepbe eszembe jutott mit is mondtal tavaly a hegyre fel konyoklovel temaban. ;)

http://www.grassykno...IC264605575.jpg

De mivel ez nem ember, hanem robot, csak erositi a szabalyt. :D

Elég magasan van az a könyöklõ. Meg lehet, hogy 30cal megy nem 15tel.

A sebesség mindent megold.