Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

@donciccio: Bringaland - Bringaland.hu
Ok Specialized BG fitet is csinalnak, szoval szerintem itt meg kell talald a megoldast.

köszi

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

tegnap próbáltam állítani a stoplimon,m érzem,h nem a legjobb a beállítás. az én régi look delta pedálomon lehet állítani,h mennyit forduljon a bokám. ezt 6 fokra tettem. így már aránylag kényelmes a régi pozícióhoz képest. 3 órát mentem,és kevésbé zsibbadt a lábam. azért még nem tökéletes a dolog. vlszínû a codálatosz decathlonos csukám lesz a bûnös. megnéztem a régebbi cipõim,és azokon kicsit másképp helyezkednek el a stopli furatai. na mind1. a csere 1enlõre nem aktuális,de elõbb utóbb ez lesz a vége. most éppen ilyet néztem: Specialized Sport Road (Ruházat | Cipõ | Országúti) | Kerékpár Webshop nem tudjátok,h Pesten hol van bolt ami árul ilyen speci lábbelit? webshop nem érdekel,m nem tudom felpróbálni.

nekem is volt cipõm amiben zsibbadt a lábam, de valami kegyetlen módon

nekem egy kevésbé merev talpú, fûzõs cipõ beszerzése jelentett megoldást

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@donciccio: Bringaland - Bringaland.hu
Ok Specialized BG fitet is csinalnak, szoval szerintem itt meg kell talald a megoldast.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
én meg nem tudom eléggé befordítani a stoplit. nekem ez a bajom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

tegnap próbáltam állítani a stoplimon,m érzem,h nem a legjobb a beállítás. az én régi look delta pedálomon lehet állítani,h mennyit forduljon a bokám. ezt 6 fokra tettem. így már aránylag kényelmes a régi pozícióhoz képest. 3 órát mentem,és kevésbé zsibbadt a lábam. azért még nem tökéletes a dolog. vlszínû a codálatosz decathlonos csukám lesz a bûnös. megnéztem a régebbi cipõim,és azokon kicsit másképp helyezkednek el a stopli furatai. na mind1. a csere 1enlõre nem aktuális,de elõbb utóbb ez lesz a vége. most éppen ilyet néztem: Specialized Sport Road (Ruházat | Cipõ | Országúti) | Kerékpár Webshop nem tudjátok,h Pesten hol van bolt ami árul ilyen speci lábbelit? webshop nem érdekel,m nem tudom felpróbálni.

A northwave-emmel is ez volt a baj, hogy nem tudtam eléggé hátrahúzni a stoplit. A shimano és a specialized cipõmön tökéletesen beállítható és azokon ugyanott vannak a talpán a furatok.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Cancellara nyomta mint az orult talan Geelongban lefele konyoklon az idofutamban, ugy emlekszem mutattak is a motoros sebessegmerojet.
De szar kozuton azert nagyobb batorsag kell hozza. Kmeny vagy.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Re: Sky helmet.
Dehogynem, tok feltuno volt. Mar az elso versenyen egybol mindenki kiszurta.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A hétfõi könyöklõs 70+km/h-s bringázást el kell mesélnem itt is. Nem építettem vissza a bringát az idõfutam után, csak az edzõkereket tettem be a 11-23-as sorral. Egy fehérvárcsurgói víztározó kört tekertem, ez a kincsesi verseny pályája. Emelkedõre nem volt túl jó elõretolt nyereggel menni, ezért sokat kellett állva tekernem. Felértem a "hegytetõre" és elindultam könyökölve a hosszú lejtõn (igazából 1,7km 75méter szint). Szépen váltogattam lefelé és pörgettem, a pulzusom lehetett max 130, pillanatok alatt elfogyott az áttétel (53/11) és eléggé pattogtam az úton (rossz minõségû durván kátyús lejtõ). Lenéztem az órára és 65km/h volt rajta, pedig még nem értem a meredek részhez, aztán kicsit jobban belepörgettem 70,7km/h és még mindig nem voltam a meredeken, ahol a csúcssebességet (kb. 65km/h megnyomva) el szoktam érni. Tekertem még egy kicsit, de nehéz volt tartani magam a könyöklõn, olyan érzésem volt, mintha a könyöklõ össze-vissza menne alattam, ezért átfogtam a kormányra. Legurultam szépen a lejtõ maradék részén, a síkon újra le akartam könyökölni, de a könyöklõ kicsit furcsán állt, az egyik fele elõrecsúszott kb. 3cm-t. Kilazult az egyik csavar ezért éreztem, hogy nem stabil a könyöklõ. Rossz úton sokkal nehezebb könyöklõvel menni, mert ilyenkor nem lehet karból kimozogni az úthibákat.
A lényeg, nagy sebességnél már nagyon sokat számít a kisebb légellenállás (szerintem az adott lejtõn akár 80km/h is ment volna, ha jó az út).

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a Sky csapat több bringása már tavaly is ilyen "zárt" bukóban versenyzett, nem is kevés versenyen.
ok, hogy fekete bukóban mentek, de nem tûnt fel senkinek, csak nekem?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Pedig tilos volt mar akkor is.
Ez Cavendishen egyebkent toksima, tehat egyertelmu, hogy aero okokbol volt rajta, amiert az idofutamruha is.

Ez egy friss prezentaciobol valo.
Feltöltött kép

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Köszi Ave.

STOP cukraszda: STOP cukrászda idõfutam: 53:02 by timeslip.hu at Garmin Connect - Player

GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szép ez a bringa és megéri az árát. Ritkán találni mostanában ilyeneket a neten. Nincs közöm hozzá, de ha valaki éppen olcsó és jó bringát keres, annak jó vétel lehet.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Szerintem meg dob az aerodinamikán, ha nincs "lyuk".

Cavendishen is valami hasonló volt tavaly Dániában, de ott kívülrõl egy héjnak tûnik, és nem zárták ki...

Feltöltött kép
Alex

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
STOP cukraszda: STOP cukrászda időfutam: 53:02 by timeslip.hu at Garmin Connect - Player

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Rovid mezben, rovid nadragban megy, es a feje fazik norveg letere? Na nemmar. ( http://img.skysports...n-2_2743060.jpg )
Nekem elobb a fulem fazik, persze bizonyos homerseklet alatt a fejem is.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nincs valakinek Stop cukrászda idõfutamról valamilyen grafikonja valamelyik évrõl?
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Boritas nem szabalyos. Ez a sisak ilyen, "nem lyukas"

Szamomra mondjuk teljesen erthetetlen, miert jo egy ilyen sisak. aeronak ez nem aero.

Nem fázik a feje.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Boritas nem szabalyos. Ez a sisak ilyen, "nem lyukas"

Szamomra mondjuk teljesen erthetetlen, miert jo egy ilyen sisak. aeronak ez nem aero.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Szerintetek ezt a sisak-nyílás borítást milyen módon tudnám lekoppintani? Jóval igényesebbnek tûnik a celofánnál... :D
Valami mûanyag lehet ez? Az tuti a kask nem árulja a bukóihoz.

Gallery: Bikes Of The Tour Of Flanders - Part 1 - BikeRadar
Alex