Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2012. április 05. - 19:39
Írta 2012. április 05. - 18:39
Javaslat:
1. centaur (ha jó, s új campa golyókkal érdemes kicserélni), ld. donciccio;
2. record (vettem ilyet, szívtam a fogam, de megvan! 36 küllõs, „öröke” terveztem),
3. novatec, nem tudom, meddig tart, de pár évig biztosan: MJani01-val értek egyet, van egy hasonló elvû, 4 egybecsapágyas 10-es (9-10-11) campa kerekem, 24 küllõs Gipiemme agy, a minap cseréltem a két kisebb csapágyat a racsniban (a nagyobbak - a kerekek alatt - jók voltak). Nem triviális, se ki, se be, de megoldható, akit érdekel, elmondom (képem is van a részletekrõl).
4. 15 €-ért látttam a héten Campa Decathlon hátsó agyakat. A Decathlon gyárt OEM Campákat, így láttam már 10-es (!) Xenont és Mirage-ot is. Csak „tartaléknak” venném, de arra biztos jó.
ha cserélsz perselyeket,golyókat a centaurban,akkor már ugyan ott lehet árban,mint a használt record. legalábbis itthon tuti. elég macerás lenne összeszedni az alkatrészeket. nincs opcióba felsorolva,de én használt recordot vennék.
Írta 2012. április 05. - 18:34
tutira nem húzom túl szorosra. nekem 3 tépõzár van rajta. a 2 kisebb annyira laza,h csak a legnagyobbat kell meghúznom mikor felveszem.
Írta 2012. április 05. - 18:29
Javaslat:igen, akkor ezek az opciók, ha van kedvetek, segítsetek dönteni :-)
- új record 110eur+posta+banki ktsg
- használt centaur, állapottól függõen 15-17 körül tudok érte adni (újonnan amíg volt itthon 26-29 közt adták)
- a belinkelt novatek
1. centaur (ha jó, s új campa golyókkal érdemes kicserélni), ld. donciccio;
2. record (vettem ilyet, szívtam a fogam, de megvan! 36 küllõs, „öröke” terveztem),
3. novatec, nem tudom, meddig tart, de pár évig biztosan: MJani01-val értek egyet, van egy hasonló elvû, 4 egybecsapágyas 10-es (9-10-11) campa kerekem, 24 küllõs Gipiemme agy, a minap cseréltem a két kisebb csapágyat a racsniban (a nagyobbak - a kerekek alatt - jók voltak). Nem triviális, se ki, se be, de megoldható, akit érdekel, elmondom (képem is van a részletekrõl).
4. 15 €-ért látttam a héten Campa Decathlon hátsó agyakat. A Decathlon gyárt OEM Campákat, így láttam már 10-es (!) Xenont és Mirage-ot is. Csak „tartaléknak” venném, de arra biztos jó.
Írta 2012. április 05. - 18:23
csak jUCI nem? vagy ha látták és nem találták szabálytalannak, akkor miért volt a Cav-es szarkaverés a VB után?Re: Sky helmet.
Dehogynem, tok feltuno volt. Mar az elso versenyen egybol mindenki kiszurta.
vagy mert a Kask alapból is gyárt ilyen burkolt bukókat a specit meg utólag módosították?
igazából mindegy, mert nem az én fejem sül bele.
Flickr
Írta 2012. április 05. - 17:17
- új record 110eur+posta+banki ktsg
- használt centaur, állapottól függõen 15-17 körül tudok érte adni (újonnan amíg volt itthon 26-29 közt adták)
- a belinkelt novatek
Írta 2012. április 05. - 16:56
Írta 2012. április 05. - 15:53
Ismeri valaki ezt a terméket?
Novatec F172SB (Campagnolo 9/10/11) (Kerék | Agy - Hátsó | Országúti) | Kerékpár Webshop
tipródok, hogy ezt vegyem mert 2,5-szer ennyi a campa (igaz az már a nem-vagyok-rá-méltó record lehetne)
ebben én úgy tudom nem tudod cserélni a csapágyakat,és erre pedig szükség lehet. a record,és a chorus azonos agy. annyi a különbség,h a choruson nincsen zsírzóluk. használtan is megéri megvenni a campát. én annak idején így tettem,és semmivel nem rosszabb a futása,mint amikor megvettem.
Írta 2012. április 05. - 15:22
Novatec F172SB (Campagnolo 9/10/11) (Kerék | Agy - Hátsó | Országúti) | Kerékpár Webshop
tipródok, hogy ezt vegyem mert 2,5-szer ennyi a campa (igaz az már a nem-vagyok-rá-méltó record lehetne)
Írta 2012. április 05. - 13:47
@donciccio: Bringaland - Bringaland.hu
Ok Specialized BG fitet is csinalnak, szoval szerintem itt meg kell talald a megoldast.
köszi
Írta 2012. április 05. - 10:46
tegnap próbáltam állítani a stoplimon,m érzem,h nem a legjobb a beállítás. az én régi look delta pedálomon lehet állítani,h mennyit forduljon a bokám. ezt 6 fokra tettem. így már aránylag kényelmes a régi pozícióhoz képest. 3 órát mentem,és kevésbé zsibbadt a lábam. azért még nem tökéletes a dolog. vlszínû a codálatosz decathlonos csukám lesz a bûnös. megnéztem a régebbi cipõim,és azokon kicsit másképp helyezkednek el a stopli furatai. na mind1. a csere 1enlõre nem aktuális,de elõbb utóbb ez lesz a vége. most éppen ilyet néztem: Specialized Sport Road (Ruházat | Cipõ | Országúti) | Kerékpár Webshop nem tudjátok,h Pesten hol van bolt ami árul ilyen speci lábbelit? webshop nem érdekel,m nem tudom felpróbálni.
nekem is volt cipõm amiben zsibbadt a lábam, de valami kegyetlen módon
nekem egy kevésbé merev talpú, fûzõs cipõ beszerzése jelentett megoldást
Írta 2012. április 05. - 10:38
Ok Specialized BG fitet is csinalnak, szoval szerintem itt meg kell talald a megoldast.
Írta 2012. április 05. - 09:14
Írta 2012. április 05. - 09:09
tegnap próbáltam állítani a stoplimon,m érzem,h nem a legjobb a beállítás. az én régi look delta pedálomon lehet állítani,h mennyit forduljon a bokám. ezt 6 fokra tettem. így már aránylag kényelmes a régi pozícióhoz képest. 3 órát mentem,és kevésbé zsibbadt a lábam. azért még nem tökéletes a dolog. vlszínû a codálatosz decathlonos csukám lesz a bûnös. megnéztem a régebbi cipõim,és azokon kicsit másképp helyezkednek el a stopli furatai. na mind1. a csere 1enlõre nem aktuális,de elõbb utóbb ez lesz a vége. most éppen ilyet néztem: Specialized Sport Road (Ruházat | Cipõ | Országúti) | Kerékpár Webshop nem tudjátok,h Pesten hol van bolt ami árul ilyen speci lábbelit? webshop nem érdekel,m nem tudom felpróbálni.
A northwave-emmel is ez volt a baj, hogy nem tudtam eléggé hátrahúzni a stoplit. A shimano és a specialized cipõmön tökéletesen beállítható és azokon ugyanott vannak a talpán a furatok.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. április 05. - 08:52
Írta 2012. április 05. - 01:37
De szar kozuton azert nagyobb batorsag kell hozza. Kmeny vagy.
Írta 2012. április 05. - 01:23
Dehogynem, tok feltuno volt. Mar az elso versenyen egybol mindenki kiszurta.
Írta 2012. április 04. - 23:09
A lényeg, nagy sebességnél már nagyon sokat számít a kisebb légellenállás (szerintem az adott lejtõn akár 80km/h is ment volna, ha jó az út).
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. április 04. - 15:34
Ez Cavendishen egyebkent toksima, tehat egyertelmu, hogy aero okokbol volt rajta, amiert az idofutamruha is.
Ez egy friss prezentaciobol valo.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére