Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

csak annyi bajunk legyen,h mindannyiunknak legalább ilyen kerékpárja legyen. http://a2.sphotos.ak...829044792_n.jpg természetesen mindenkinek a méretében.

ez ugye Ballan biciklije? csak még nem rakta be a 90 cm-s nyeregcsövet és a 35 cm-s stucnit :-))

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Én se... a bringát ismertem meg :) Ez egy most is kapható modell.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Master.

Master | Colnago

Gyári kivitel szerintem szebb.

Soha nem olvastam volna azt a feliratot master-nek.

A sebesség mindent megold.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Master.

Master | Colnago

Gyári kivitel szerintem szebb.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

csak annyi bajunk legyen,h mindannyiunknak legalább ilyen kerékpárja legyen. http://a2.sphotos.ak...829044792_n.jpg természetesen mindenkinek a méretében.

Ez egy Colnago mi?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szeirntem kapupánt csavar. A csavarfej alatt van egy kis 4szöges rész, nem?

Az. (közben én is utánajártam)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Apám csavaros dobozában találtam olyan csavart, amit nem kell átalakítani. Ötletem sincs, hogy mire való lehet, mert kerek a feje és nincs rajta nyílás.

szeirntem kapupánt csavar. A csavarfej alatt van egy kis 4szöges rész, nem?
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nem egy könnyû tengely, de legalább jó merev :). Korábban is már olvastam olyanról, hogy vagy a nyeregvázcsõbe, vagy a Dura Ace üreges tengelybe raktak ballasztot, hogy meglegyen a min. súly. Az átdobókalickát, még a váltófület is gyakran acélosítják, állítólag jobban vált.

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Acél tengelyt szerintem, nem gyûrût.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Steel Is Real. Here, Sagan Has A 400g Steel Spindle To Make His Total Bike Weight Race Legal. Also, His SRAM Red Derailleur Has A SRAM Force Steel Cage Branded Red Photos | Cyclingnews.com

400 grammos acélgyûrût tettek a hajtómûre, hogy meglegyen a 6,8 kg :-) + az átdobókalitkát is acélosítani kellett.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

igen, azokat is lehetett volna tekerni. a csap nálam is csavarból készült, csak pont a nagy fej miatt nem maradt elég menet a külsõ résznek, ezért kb. 2/3-át le kellett köszörülni a vastagságából, valamint a felfekvõ gyûrû felület is elég vékony, és hogy ne a hatszög csúcsai feküdjenek fel, ezért nagyobb csavarfejbõl indultam ki, amit megfelelõ méretû, kör alakúra farigcsáltam.

Apám csavaros dobozában találtam olyan csavart, amit nem kell átalakítani. Ötletem sincs, hogy mire való lehet, mert kerek a feje és nincs rajta nyílás.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Értem. Így egyszerûbb, mint egyesével az anyákat hajtani.
Én egy nagyobb fejû csavart szoktam használni csapként.

igen, azokat is lehetett volna tekerni. a csap nálam is csavarból készült, csak pont a nagy fej miatt nem maradt elég menet a külsõ résznek, ezért kb. 2/3-át le kellett köszörülni a vastagságából, valamint a felfekvõ gyûrû felület is elég vékony, és hogy ne a hatszög csúcsai feküdjenek fel, ezért nagyobb csavarfejbõl indultam ki, amit megfelelõ méretû, kör alakúra farigcsáltam.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

dugókulcs nincsen. a hajtómûleszedõ külsõ részét beletekertem a másik hajtókarba. ezután fordítva beletekertem a fekete belsõ részt, átküldtem az öt csavart, rá az alátét és az anya. végül elkezdtem betekerni a fekete belsõ részt, ami feltámaszkodott a szintén hand made csapra, ami a monoblokkba volt bedugva. a csapot még régebben csináltam, mivel ez négyszögeshez való leszedõ, és gyárilag nem volt hozzá.

Értem. Így egyszerûbb, mint egyesével az anyákat hajtani.
Én egy nagyobb fejû csavart szoktam használni csapként.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Az érdekelne, hogy a másik hajtókart hogyan rögzítetted? Azt látom, hogy benne van a csavar és azon egy dugókulcs, de utána hogyan tovább?

dugókulcs nincsen. a hajtómûleszedõ külsõ részét beletekertem a másik hajtókarba. ezután fordítva beletekertem a fekete belsõ részt, átküldtem az öt csavart, rá az alátét és az anya. végül elkezdtem betekerni a fekete belsõ részt, ami feltámaszkodott a szintén hand made csapra, ami a monoblokkba volt bedugva. a csapot még régebben csináltam, mivel ez négyszögeshez való leszedõ, és gyárilag nem volt hozzá.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ma csináltam. középcsapágyat kellett cserélni egyik barátomnak. ha kell elküldöm az eredetit (mind a hármat)...

Az érdekelne, hogy a másik hajtókart hogyan rögzítetted? Azt látom, hogy benne van a csavar és azon egy dugókulcs, de utána hogyan tovább?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Marci (aki =Jettison)

na akkor jól kisegítettelek. :D ezt nem tudtam.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Most már ezt is tudom, hogy linkben benne van. Marci (aki =Jettison) profilján megtaláltam a képet, de szerintem nem saját kép.

ma csináltam. középcsapágyat kellett cserélni egyik barátomnak. ha kell elküldöm az eredetit (mind a hármat)...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

benne van a linkben a profil száma :) 100001103165183

Dancs Marci | Facebook

Most már ezt is tudom, hogy linkben benne van. Marci (aki =Jettison) profilján megtaláltam a képet, de szerintem nem saját kép.

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Ötletes megoldás.

Sufnituning rovatunk: Hogyan szedjünk le jobbos hajtókart, aminek el van nyalva a lehúzó menete.