Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

azért nem egészen mind1 nekik. gilbert kérésére mentek múlt évben record-al,most új csapatban nem adták meg neki ezt a lehetõséget. sztem elég meglepõ lenne 1 olyan közvélemény kutatás a profik között,h melyik cég termékével mennének szívesen. nem hinném,h tükrözné a mostani felállást. persze ilyenre nem fog sor kerülni,m nem fogja 1ik sem azt mondani a szponzor cuccra,h xar.

miért, szerinted ezek közül a k. drága cuccok küzöl van amelyik szar? ez most komoly kérdés, nem kötöszködés!

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
sprintelni lehet barátságtalan élmény a double-tap srammal

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Dehogynem lehetett: Mapei Colnagoi mindig japoval voltak szerelve. Japo vagy amcsi olaszhonbol nezve szvsz. tokmindegy. (Foleg, hogy az amerikai az ugye kinai/taiwani.)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
az is sokat elmond a sram marketingjérõl,h 2 olyan csapat is van a mostani giro mezõnyében ami 1 igazi olasz márka (bianchi),és mégis az amcsi cuccokkal van szerelve. Pantani fénykorában nem lehetett volna még elképzelni se ilyet.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Szerintem nekik teljesen mindegy, hogy mivel mennek, csak $$$ legyen cserébe.

azért nem egészen mind1 nekik. gilbert kérésére mentek múlt évben record-al,most új csapatban nem adták meg neki ezt a lehetõséget. sztem elég meglepõ lenne 1 olyan közvélemény kutatás a profik között,h melyik cég termékével mennének szívesen. nem hinném,h tükrözné a mostani felállást. persze ilyenre nem fog sor kerülni,m nem fogja 1ik sem azt mondani a szponzor cuccra,h xar.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ez csak penzkerdes, valoban, mivel mindharom marka azert jol hasznalhato, szoval hatranyuk nincs belole barmelyiket is hasznaljak.

A SRAM egy viszonylag fiatal ceg, elkepeszto hitelalomannyal (eleg sokat koltenek marketingre, szponzoraciora) de a nagy novekedesi potencial miatt egyelore meg mukodik ez a modell. De a vege bukta lehet, ha nem valtoztatnak.
A Campa egy csaladi vallalkozas, OEM piacon sehol sincsenek, marpedig a penz onnan jon, nem az eladott Record szettekbol.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

sztem a sram red a leg fapadosabb mind közül,mégis sok csapat azzal megy. ezt baromira nem értem.

Szerintem nekik teljesen mindegy, hogy mivel mennek, csak $$$ legyen cserébe.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
sztem a sram red a leg fapadosabb mind közül,mégis sok csapat azzal megy. ezt baromira nem értem.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts

új campa termékek idõfutamra,és triatlonra: The official Campagnolo web site - Bicycle Parts and Components Cycling - Campagnolo presents the Triathlon/Time Trial Project az áttételek elég szélesek: BULLET ULTRA 34/50 - 36/52 - 39/53. BORA ULTRA 39/53 - 42/54 - 42/55 tényleg az az érzésem,h a shimano-nál,és a sram-nál is jobb cuccaik vannak,de a szponzori részén bukik meg minden. már alig versenyzik a profik közül campagnolo alkatrészekkel.

Szerintem ott csúsztak meg egy kicsit amikor kijött a Sram Red és a Di2. Már nem õk léptek elõször, hanem csak a válaszokat adják. Utóbbit nem is értem miért fogyatkoztak meg ilyen drasztikusan a profi mezõnyben.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

értem. nem tudom, én még ezt a módszert nem próbáltam...úgy emlékszem, régebben, amikor volt róla szó (de lehet, hogy másik fórumban volt) hogy 1500 km-nél azért sûrûbben cserélgetést említettek.

mindenesetre azért majd írd le a tapasztalataidat, mennyire válik be ez a módszer.

..akkor marad az ezres intervallum. :-)

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
új campa termékek idõfutamra,és triatlonra: The official Campagnolo web site - Bicycle Parts and Components Cycling - Campagnolo presents the Triathlon/Time Trial Project az áttételek elég szélesek: BULLET ULTRA 34/50 - 36/52 - 39/53. BORA ULTRA 39/53 - 42/54 - 42/55 tényleg az az érzésem,h a shimano-nál,és a sram-nál is jobb cuccaik vannak,de a szponzori részén bukik meg minden. már alig versenyzik a profik közül campagnolo alkatrészekkel.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

....vettem három láncot és azokat szeretném cserélgetni.

értem. nem tudom, én még ezt a módszert nem próbáltam...úgy emlékszem, régebben, amikor volt róla szó (de lehet, hogy másik fórumban volt) hogy 1500 km-nél azért sûrûbben cserélgetést említettek.

mindenesetre azért majd írd le a tapasztalataidat, mennyire válik be ez a módszer.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
....vettem három láncot és azokat szeretném cserélgetni.

Ridley Noah Fast 

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

...tudom, h 1000x lerágott csont, de szerintetek 1500km-enként elég cserélgetnem a láncot az outin? Tiszta száraz idõben hajtok csak és nem "gyepálom" a gépet.
THX!!

teljes csere, vagy van két lánc, és azokat cserélgeted? (sokan így csinálják)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
...tudom, h 1000x lerágott csont, de szerintetek 1500km-enként elég cserélgetnem a láncot az outin? Tiszta száraz idõben hajtok csak és nem "gyepálom" a gépet.
THX!!

Ridley Noah Fast 

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
tépõzárat ragasztasz a sisak belsejére, a szivacsot meg rányomod a tépõzárra. két kis foltot ráragasztasz és így le is tudod venni kimosni.

Sisakhoz adott 4 szivacsdarabot hogyan/mivel érdemes beragasztani (?) a sisakba? köszi

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
cx gép nekem egy sportosabb treking bringának kéne, mondjuk akkor már a kona sutra lenne a megoldás

viszont volt egy világutazó csóka valamelyik bikemagban és õ kona sutrával kezdte, de aztán valamiért átváltott egy sima montira, telóval, tárcsafékkel (explosiff), nem említette, hogy miért, de biztos volt rá valami oka

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
Sisakhoz adott 4 szivacsdarabot hogyan/mivel érdemes beragasztani (?) a sisakba? köszi

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Verti: koszi, de ez nagyon draga.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

inkább csak mgerõsítést, hogy nincs külön mtb/outi középcsapágy, tehát a linkelt press-fit középcsapágy jó a sram force hajtókaromhoz is.

Ezt nem tudom megerõsíteni, meg szerintem kell, hogy legyen egy outi és egy mtb középcsapágy között különbség. A linkednél is ott az MTB felirat a csapágyon.

A sebesség mindent megold.