Pl. a campa egyesek szerint.
ezt még nem hallottam versenyzõk nyilatkozatából,de biztos így van,ha te mondod.
Pl. a campa egyesek szerint.
miért, szerinted ezek közül a k. drága cuccok küzöl van amelyik szar? ez most komoly kérdés, nem kötöszködés!
A sebesség mindent megold.
azért nem egészen mind1 nekik. gilbert kérésére mentek múlt évben record-al,most új csapatban nem adták meg neki ezt a lehetõséget. sztem elég meglepõ lenne 1 olyan közvélemény kutatás a profik között,h melyik cég termékével mennének szívesen. nem hinném,h tükrözné a mostani felállást. persze ilyenre nem fog sor kerülni,m nem fogja 1ik sem azt mondani a szponzor cuccra,h xar.
Szerintem nekik teljesen mindegy, hogy mivel mennek, csak $$$ legyen cserébe.
sztem a sram red a leg fapadosabb mind közül,mégis sok csapat azzal megy. ezt baromira nem értem.
A sebesség mindent megold.
új campa termékek idõfutamra,és triatlonra: The official Campagnolo web site - Bicycle Parts and Components Cycling - Campagnolo presents the Triathlon/Time Trial Project az áttételek elég szélesek: BULLET ULTRA 34/50 - 36/52 - 39/53. BORA ULTRA 39/53 - 42/54 - 42/55 tényleg az az érzésem,h a shimano-nál,és a sram-nál is jobb cuccaik vannak,de a szponzori részén bukik meg minden. már alig versenyzik a profik közül campagnolo alkatrészekkel.
..akkor marad az ezres intervallum. :-)értem. nem tudom, én még ezt a módszert nem próbáltam...úgy emlékszem, régebben, amikor volt róla szó (de lehet, hogy másik fórumban volt) hogy 1500 km-nél azért sûrûbben cserélgetést említettek.
mindenesetre azért majd írd le a tapasztalataidat, mennyire válik be ez a módszer.
Ridley Noah Fast
....vettem három láncot és azokat szeretném cserélgetni.
...tudom, h 1000x lerágott csont, de szerintetek 1500km-enként elég cserélgetnem a láncot az outin? Tiszta száraz idõben hajtok csak és nem "gyepálom" a gépet.
THX!!
Ridley Noah Fast
Sisakhoz adott 4 szivacsdarabot hogyan/mivel érdemes beragasztani (?) a sisakba? köszi