Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:34
Posted 2012. May 30. - 11:40
Pihentetés megy a sérülés óta, ami igazából annyit jelent, hogy nem voltam edzeni. De a városba attól még keróval járok a dolgaimat intézni, de ezek sem nagy távok abszolút, habár nem tesz túl jót neki az is biztos. Porcvédõ tabletták érnek valamit?
Posted 2012. May 30. - 11:29
Posted 2012. May 30. - 11:28
A pihentetest probaltad mar? 
De tenyleg, 0 tekeres, majd nagyon konnyu tekeres.
Amugy orvos tud felirni gyulladascsokkento/fajdalomcsillapitot, amitol ugy tunik elmulik teljesen a fajdalom. (Amig szeded/kened)
De tenyleg, 0 tekeres, majd nagyon konnyu tekeres.
Amugy orvos tud felirni gyulladascsokkento/fajdalomcsillapitot, amitol ugy tunik elmulik teljesen a fajdalom. (Amig szeded/kened)
Posted 2012. May 30. - 11:17
Hali!
Térdfájásra milyen krémet vagy más módszert ajánlanátok? Lassan két hete, valószínûleg megerõltettem a bal térdem edzésen és azóta fáj (csak tekerésél jön elõ nagyrészt). Valamelyest enyhült de még mindig nem az igazi.
Elõre is köszi a válaszokat!
Térdfájásra milyen krémet vagy más módszert ajánlanátok? Lassan két hete, valószínûleg megerõltettem a bal térdem edzésen és azóta fáj (csak tekerésél jön elõ nagyrészt). Valamelyest enyhült de még mindig nem az igazi.
Elõre is köszi a válaszokat!
Posted 2012. May 30. - 00:23
Az en gumijaimon is vannak ezek az apro vagasok. Nekem semmi gondot nem okoztak, defektet se. Eddig 3 par Pro3-an vagyok tul.
Posted 2012. May 29. - 23:12
Igen eddig porvédõ nélkül mentem, ma tudtam csak leesztergáltatni kisebbre.
Igen integrált csapágyas, a magasság inkább átlagosnak mondható 150mm-el. Néhány héten belül be lesz szerezve egy -17emelkedésü stucni!
Milyen hosszú stucni kell?
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. May 29. - 22:07
az elsõkerék defektek azért voltak, mert a DA kerékben olyan szélesen vannak a küllõfuratok a felnin, hogy nem fogta le a mezei felniszalag. miután került bele egy 18-as Shimano, utána nem volt ilyen probléma..
hátsókeréken egy volt, amit egy kõszilánk okozott, és akkor már volt benn 3700Km.
Andersen, vágások, vagy repedések?
nem lehet hogy laposan használtad a gumit, azért repedezett be....
68Kg vagyok és úgy vettem észre, hogy nekem 8báron kényelmes+hatékony
hátsókeréken egy volt, amit egy kõszilánk okozott, és akkor már volt benn 3700Km.
Andersen, vágások, vagy repedések?
nem lehet hogy laposan használtad a gumit, azért repedezett be....
68Kg vagyok és úgy vettem észre, hogy nekem 8báron kényelmes+hatékony
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Posted 2012. May 29. - 22:00
Igen eddig porvédõ nélkül mentem, ma tudtam csak leesztergáltatni kisebbre.
Igen integrált csapágyas, a magasság inkább átlagosnak mondható 150mm-el. Néhány héten belül be lesz szerezve egy -17emelkedésü stucni!
Andersen:
A MichleinPro3 gumiról andrissavaria tudna mesélni:)
Kapott vele egy két defektet.
Próbáld ki hogy egy régi kuka külsõbõl raksz bele egy kis pótlást belülre és akkor nem feszül annyira szét a vágás ugyanakkora nyomáson, jobban szétoszlik a terhelés.
Az pedig hogy ki milyen szétkopott gumival teker pénztárca és bátorság kérdése:)
Andersen:
A MichleinPro3 gumiról andrissavaria tudna mesélni:)
Kapott vele egy két defektet.
Próbáld ki hogy egy régi kuka külsõbõl raksz bele egy kis pótlást belülre és akkor nem feszül annyira szét a vágás ugyanakkora nyomáson, jobban szétoszlik a terhelés.
Az pedig hogy ki milyen szétkopott gumival teker pénztárca és bátorság kérdése:)
Posted 2012. May 29. - 21:34
Michelin pro race 3 gummám pár hónap alatt tele lett apró vágásokkal (érdekes, hogy inkább csak a hátsó). Ebbõl csak egy volt defekt (az egy apró üvegszilánk). Ahogy nézem 8 bar-ra fújva kicsit szétnyílnak, de nem szakadnak tovább (?) Mennyire biztonságos így közlekedni? Túl vagyok egy 300-as túrán azt jól bírta, de rövidesen jön a 400-as el merjek vele indulni?
(amúgy szeretem ezt a külsõt, nagyon jól tapad (puha keverék), alacsony a gördülésije, csak ez a defektérzékenység....)
(amúgy szeretem ezt a külsõt, nagyon jól tapad (puha keverék), alacsony a gördülésije, csak ez a defektérzékenység....)
Posted 2012. May 29. - 21:33
Menj porvedo nelkul a'la Hesjedal.
De inkabb -17, nem olyan bonyi ilyet venni.
Nem extrem magas ez. Integralt csapagyas, gondolom?
De inkabb -17, nem olyan bonyi ilyet venni.
Nem extrem magas ez. Integralt csapagyas, gondolom?
Posted 2012. May 29. - 21:24
Posted 2012. May 29. - 20:39
1 hete vette magamnak egy használt bringát. Eddig sikerült beletekerni kb 500km-et. És hosszabb táv végére sajnos elgyötört a gép. Minden bajom volt. Pedig minden ugyanúgy áll mint a másik bringán kivéve azt hogy a kormány kb 1,5 két cm-el magasabban van, mint a másikban. Fékkaron fogva nem is kényelmes, csak alsó fogásban. Sajnos a homlokcsövet sikerült a kicsi tajvaniaknak 15cm-re csinálniuk az 54-es vázhoz. Így nekem koppig lerakot kormánnyal is magas (már a porvédõ kupakból is esztergáltam). Marad a -17fokos stucni de ennek a beszerzése sajnos nem megy olyan gyorsan, remélem ez megoldja majd a problémát.
Esetleg valakinek van valami ötlete?
Esetleg valakinek van valami ötlete?
Posted 2012. May 29. - 11:29
>Gyakorlatilag a kerékpározás királykategóriája nem használhata a legújabb fejlesztéseket a 3:1 szabály miatt.
Ez a szabalyok hozasa utan 1 evig igaz.
Utana balgak lennenek nem 3:1-es cuccokat csinalni. Persze oke, triatlonra is kellenek jo cuccok, de hat ott csak 40-nel mennek, idofutamon meg 50-nel, nagyon nem mindegy.
Bar, ha mar a triatlon (ironman) 40-es tempojat szobahoztam, valahol olvastam, hogy Armstrong Hawaii eselyeit latolgatta egy szakerto, hogy 250Watt korul kell tolnia a 40-es atlaghoz, ami neki 40% tehat konkretan nem terheles.
Mivel ennyit (250W) meg en is tudok tartosan, de a 40-nek meg csak kozelebe se voltam eddig, lehet tenyleg erdemes mar ilyen kis temponal is aero cuccokkal nyomulni.
Vagy ez a szakerto nem ert hozza.
Meg is van itt olvastam: http://53x12.com/do/...=article&id=110
Ez a szabalyok hozasa utan 1 evig igaz.
Utana balgak lennenek nem 3:1-es cuccokat csinalni. Persze oke, triatlonra is kellenek jo cuccok, de hat ott csak 40-nel mennek, idofutamon meg 50-nel, nagyon nem mindegy.
Bar, ha mar a triatlon (ironman) 40-es tempojat szobahoztam, valahol olvastam, hogy Armstrong Hawaii eselyeit latolgatta egy szakerto, hogy 250Watt korul kell tolnia a 40-es atlaghoz, ami neki 40% tehat konkretan nem terheles.
Mivel ennyit (250W) meg en is tudok tartosan, de a 40-nek meg csak kozelebe se voltam eddig, lehet tenyleg erdemes mar ilyen kis temponal is aero cuccokkal nyomulni.
Vagy ez a szakerto nem ert hozza.
Meg is van itt olvastam: http://53x12.com/do/...=article&id=110
Posted 2012. May 29. - 08:27
Posted 2012. May 29. - 08:23
Tökre nemértem az UCInek ezeket az idejétmúlt szabályait. Gyakorlatilag a kerékpározás királykategóriája nem használhata a legújabb fejlesztéseket a 3:1 szabály miatt.
http://www.3tcycling...s_II_Ltd_02.png
Mert nem csak errõl szól ez a sport. Nagyon jól van ez ahogy most van.
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. May 29. - 08:12
A sárga a Vectran réteg lesz, de ha már az kilátszik, akkor nagy a baj
Tökre nemértem az UCInek ezeket az idejétmúlt szabályait. Gyakorlatilag a kerékpározás királykategóriája nem használhata a legújabb fejlesztéseket a 3:1 szabály miatt.
Posted 2012. May 29. - 08:09
Posted 2012. May 29. - 07:45
...köszi!!! De akkor az üzletben mirõl hablatyoltak, hogy valami sárga réteg fog látszani majd, ha kopok a külsõ réteg?
Ridley Noah Fast
Posted 2012. May 29. - 07:43
...akkor belenyúltunk és valszeg már említett "B" kategóriás gumát kaptunk. :-) Ha ez igaz akkor nálam az a gáz, h üzletben dobozos kivitelben vásároltam. :-(
Sokadik 4000S-emet koptatom, és megnyugtatnék mindenkit, hogy ez bizony kopásjelzõ.
Posted 2012. May 29. - 07:40
...akkor belenyúltunk és valszeg már említett "B" kategóriás gumát kaptunk. :-) Ha ez igaz akkor nálam az a gáz, h üzletben dobozos kivitelben vásároltam. :-(
Ridley Noah Fast

Sign In
Create Account

Back to top